Fijne persoonlijke benadering.

Nemen klacht(en) serieus, en proberen die vervolgens op te lossen wat vanuit technisch oogpunt niet vanzelf sprekend was.

Top bedrijf

Ik kwam met een spoed vraag, was binnen 2 uur geregeld. Personeel is altijd vriendelijk en legt de dingen goed uit.

Afspraak is afspraak

Vakmanschap en service

Primau

Vakmensen

Uitstekende service

Goed, vriendelijk en snel

Na telefoontje kon ik direct aankomen en werd meteen het defecte lampje in de Volvo vervangen. Goed en vriendelijk personeel. De complimenten.

gewoon een vak garage met prima service

goed erg klantvriedelijk

Goed advies

Betrouwbare service met een persoonlijk tintje

Ben pas ruim 4 jaar in het bezit van een eigen auto, maar "al" die jaren nooit getwijfeld naar welke garage ik zou gaan. Garage Camps is betrouwbaar, denkt mee en niks is te gek. Voor een auto-leek als ik is het fijn dat ik bij elk geluidje wat ik niet vertrouw even langs kan komen ;) Dure reparaties/aanpassingen worden alleen in overleg gedaan en ze zullen eerlijk zeggen of je bakkie het nog waard is. Je kunt makkelijk online een afspraak inplannen, maar bellen kan ook altijd. Ze zijn allemaal even vriendelijk en je wordt er gastvrij ontvangen! Ik ben super tevreden!

Goede service.

Snelle service.

Gewoon goed.

Ondanks de drukte toch meteen geholpen met een defecte koplamp

Klantvriendelijk en duidelijke afspraken.

Prettig en vertrouwd. Goed gevoel bij mijn eerste bezoek, zal zeker terugkomen.

Uitstekende service!

Zeer service gericht! Kan dit garagebedrijf aan iedereen aanbevelen.

Zelf als het eigenlijk niet goed uitkomt, wordt je toch perfect geholpen wat een service!!!!

Service staat hoog in hun vaandel!!!

Klant vriendelijk, snel geholpen, goede sevice,

Professioneel, vriendelijk en prijs kwaliteit top

Ik was voor de eerste keer voor een apk beurt bij Camps. Ik werd vriendelijk te woord gestaan ze waren duidelijk en bespreken alles voor ze je verder helpen. Al met al was ik de auto niet lang kwijt en kan ik deze garage aanbevelen aan iedereen.

Ik had een losse band met velg aangeleverd met een spijker erin om deze te repareren. Bij het ophalen van de heeft men kosteloos het reservewiel weer vervangen voor de gerepareerde band/velg, dat noem ik service.

snelle hulp en eerlijke antwoorden bij vragen, top!

Prima garage

Snelle service en fijn dat ik de winterbanden kan opslaan bij jullie

Super service en als kers op de taart de auto gewassen terug, top!

APK keuring en kleine beurt. Goede service, terugkoppeling en uitleg van geconstateerde slechte punten en meteen een offerte van de eventueel uit te voeren werkzaamheden. Goede nacontrole, waardoor mijn opmerking over gek geluid bij de voorwielen nog gevonden en opgelost is. groeten Nelly Crijns

Denken mee. Geen onnodige reparaties.

Californischeweg 6

5971NV Grubbenvorst