Er zijn altijd verbeter punten, zoals de apparatuur of ze leszalen die af en toe te klein zijn. Over het algemeen heb ik weinig op en aanmerkingen.
Prettige club met ruim voldoende persoonlijke aandacht, fijne apparatuur en goed advies.
Alleen jammer dat de ruimte met groepslessen niet optimal worden Benut worden omdat er geen gebruik van de gele stippen worden Gemaakt
+ Goed aanbod aan diverse sporten + hulpvaardig personeel/ instructeurs +laagdrempelige/ open/ gezellige sfeer +/- tussendoor vaker reinigen vloer zaal 2 (dojo). Vooral aan het eind vd dag is de zaal erg vies
Sinds ik ben begonnen voel ik me gezonder en dat zie ik ook terug
Naar aanleiding van mijn beoordeling en reactie ben ik benaderd door de eigenaar van AeroFitt om koffie te komen drinken en mijn feedback uit te leggen. Ik heb duidelijk uit kunnen leggen wat ik miste in dit programma. Mijn bevindingen nemen ze mee in het vervolg en verbeter traject om een nog beter programma op te zetten dan ze al hebben. Ik wil ze dan ook bedanken voor de tijd die ik kreeg om mijn feedback te geven en dat ze daadwerkelijk iets doen met de feedback die je hier post. Niks anders dan lof voor deze werkwijze, je hebt het gevoel dat je word gehoord. AeroFitt bedankt.
Prima sportschool. Veel verschillende lessen. Alleen jammer dat er op zaterdag en zondag maar weinig lessen worden aangeboden. Ik vind het ook jammer dat er van sommige dumbells maar weinig zijn waardoor je niet met het gewicht kan trainen dat je zou willen tijdens groepsles.
Ik heb nu 3 sessies Lyfestyle gedaan en vind dat ik veel moet betalen € 99.- voor weining begeleiding half uur weegmomentje in de week. Ik zou ook zeer zeker dit niet aanbevelen aan anderen. Dit heeft ook zekere niks met mijn resultaten te maken maar vind dat er voordat geld wel meer begeleiding tegenover mag staan.
Het is een nette en eerlijke sportschool waarbij de kwaliteit hoog in t vaandel staat
Een opmerking. Uit de zaal naast de grote zaal met de open verbinding komt vaak harde muziek en ander harde geluiden, dit in combinatie met de achtergrond muziek leverd dat twee ritmes op wat ik erg irritant vind. Ik heb o.a. voor jullie gekozen omdat er rustige stille achtergrond muziek gespeeld zou worden, zoals mij is verteld tijdens het eerste kennismakingsgesprek. Persoonlijk advies heb ik laag gewaardeerd omdat in het intakegesprek niet mijn doelen vastgesteld zijn en er geen metingen verricht zijn. Dit heeft Sander in het tweede gesprek rechtgezet.
Hygiëne is goed, alleen de cardio toestellen in het basic gedeelte van Hengelo zijn stoffig..
Stop uw reclame!!
S ochtends is de temperatuur regelmatig erg laag. De douches wisselen erg van temperatuur, van te koud naar te heet (niet onder te staan dan). Verder ben ik dik tevreden. Fijne sportschool, leuke sfeer en vriendelijk en kundig personeel. Zeer tevreden over de begeleiding van coach Sabine.
Voor groepslessen zit je in Duiven prima, maar voor kracht is het erg karig en de ruimte erg klein. Apparaten die defect gaan blijven soms lang onbruikbaar doordat ze niet snel worden gerepareerd. Het zwembad is erg fijn, maar door schoolzwemmen en groepslessen is er nauwelijks tijd voor vrije baantjes trekken. Locatie Didam is daarentegen wel perfect, zowel kracht als cardio.
Beste Andrew, Bedankt voor jouw beoordeling over AeroFitt. Inmiddels hebben we persoonlijk contact met je gehad. Bedankt voor jouw opbouwende feedback en opmerkingen. Met de nieuwe plannen voor de verbouwing gaan we hier rekening mee houden. We hopen dat je ons daardoor misschien in de toekomst weer kunt aanbevelen aan anderen. Prettig je gesproken te hebben en nogmaals bedankt!
Ruim opgezet en een “altijd welkom” gevoel. Correcties wat betreft de apparaten (houding/uitvoering oefening) mag wat mij betreft wat pro-actiever.
Ondanks de grote sportcentrum toch een persoonlijke begeleiding. Staan vooraan met nieuwe apparatuur
Ik ben in het verleden al bij veel sportscholen aangesloten geweest, maar nog nooit heb ik er zo’n goed gevoel bij gehad! De mogelijkheden, de ongedwongen sfeer, het personeel, de deskundigheid.....het totaal plaatje is voor gewoon erg prettig!!
Ik sport nu 9 jaar bij Aerofitt en bevalt me nog steeds goed. Veel variatie aan apparatuur van zowel cadio al kracht. Nu sinds kort hebben ze het zit gedeelte mooi aangekleed met mooi foto behang en ook de ruimte van vrije training ziet er ook goed uit, ook de meubels bij het zit gedeelte zijn leuk. De hygiëne is over het algemeen ook prima
De small group lessen als crossgym en fullbody moeten vaak plaats maken voor tijdelijke akties, zoals de afvalrace, en sixpackchallence. Als vaste klant moet ik dan plaatsmaken voor tijdelijke leden. De leden voor kickboksen, "kijken" ons uit de ruimte, als onze les nog bezig is.
arco doet het niet altijd mag betet schoon gemaakt woeden
Muziek in de groepslessen staat -altijd- vrij hard. Omdat ik denk dat ik de enige ben die er last van heeft, moet ik oordoppen in. Maar, 90-100 dB mag eigenlijk niet (voor langer dan 15 min), wil je gehoorschade voorkomen...
Als er in de fitness zaal een groepsactiviteit / training aan de gang is, terwijl ik zelfstandig wil trainen, kan ik in het opberghok gaan zitten. Veel te weinig ruimte maar vooral niet fijn om zo “weggestopt” te zitten. De dames kleedkamer vind ik voor het geld wat ik maandelijks betaal, zwaar ondermaats. Ik hoop dat er met de verbouwing veel verandering in komt.
Winkelskamp 5
7255PZ Hengelo
Bij FeelGoodClub AeroFitt heerst een ongedwongen sfeer waarbij iedereen zich fijn voelt. Met behulp van professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en een compleet aanbod van fitness en wellness faciliteiten willen wij jou helpen je persoonlijke doelen te bereiken!