Zal deze garage zeker aanbevelen.
Vriendelijk personeel en komen de afspraak na. Bij het brengen van de auto kreeg ik een huurauto aangeboden. Zal zeker Vakgarage Dorscheidt aanbevelen.
Beter informeren mbt de gemaakte kosten en niet achteraf een rekening sturen ?? Masr eerst informatie geven mbt de kosten die berekend gaan worden .
Het is hier gewoon altijd goed geregeld.
Goede snelle service. Staan altijd voor me klaar of het nou in de garere is of als ik pech onderweg heb. Ze helpen je altijd. En altijd even vriendelijk en goed gezind.
bedrijf dat ik zeker zal aanbevelen bij mijn vriendenkring
Vriendelijk personeel goedekop chocolademelk en snelle afhandeling
Prettige garage met fijne mensen, maar het blijft toch een beetje vreemd dat ik na de Vakgarage telkens naar de originele Toyota-dealer moet om de bandenspanning sensoren, tegen extra betaling te laten inlezen, na banden wissel. Dat moet echt anders!
Alles super geregeld
Top Service , vakkundig en heel belangrijk afspraak nakomen en goed uitvoeren ;)
Reeds jarenlang klant en ben nog steeds tevreden.
Vakkundige service
ben zeer tevreden over vakkundig onderhoud en vriendelijk personeel
goede service door vriendelijk personeel.
Zoals altijd prime geholpen
......
Geweest voor APK en beurt aan de auto. Vantevoren prijsopgave gekregen. Alles is volgens afspraak verlopen. Na 1.5 uur kon ik mijn auto weer meenemen. Kan er weer een jaartje tegen aan. Altijd vriendelijk ook al is het er altijd druk!!
Gewoon goed, zoals het hoort
Nievelsteenstraat 30
6471CB Eygelshoven