van begin tot einde zeer vriendelijk en klantgericht. keep up the good work.
Snelle vakkundige reparaties en onderhoud.
Alles is secuur gedaan en ik ben blij met de haal- en brengservice omdat ik slecht ter been ben,
in 1 woord geweldig. vakmanschap, de nota, de ontvangst, de leenauto. het contact met de mensen.
Snel geholpen goede service
In tegenstelling tot de dealer waar ik voorheen naartoe ging, is hier een klantvriendelijke en persoonlijke benadering, die vertrouwen schept. Ik ben er van overtuigd, dat ik bij vakgarage Dorscheidt, in overeen- stemming met de mening van de diverse mensen die mij het bedrijf hadden aanbevolen, ook eerlijk en degelijk onderhoud van mijn auto kan verwachten.
Tevreden
Ben zeer tevreden met de service die ze verlenen
Jarenlang klant bij deze vakgarage, naar volle tevredenheid! Snelle, deskundige hulp en vriendelijk personeel.
Goede afhandeling en nakomen van afspraken. Ben niet zeker of het onderhoud ook goedkoper kon zijn.
Erg behulpzaam en klantvriendelijk.
Als zeer goed
Wij hadden een schroef in onze band, het was bij D&D vakantietijd, 1 persoon was in de werkplaats, en na, uiteraard, effe wachten werden we toch geholpen. De monteur was vriendelijk. Onze complimenten.
Deskundig, betrouwbaar, geeft (eerlijk) advies op basis van bevindingen.
Altijd even goed geholpen, daarbij snel. Goede service , vriendelijk. Beste garage!
BIJ IEDER BEZOEK AAN DEZE GARAGE WORD IK GOED, SNEL EN DESKUNDIG GEHOLPEN.
Goede service alles goed geregeld
Top geholpen met m’n werkbus en denken altijd met je mee over hoe ze het op een goede manier voor je kunnen maken.
Altijd goede service en advies!
Altijd bereid dat stapje evtra te doen.
Nievelsteenstraat 30
6471CB Eygelshoven