Snel en deskundig
Correct zoals het hoort!
Ik zocht een nieuwe garage voor het onderhoud, reparaties en APK (in nov. 2023) van mijn 24 jaar oude VW-Jetta 67-PT-SH. Mijn bezoek en ervaring op 8 juni jl., berust dus op het feit dat mijn auto grondig werd proefgereden en onderzocht (door uw chef-monteur), en dat de gevonden gebreken me werden uitgelegd en gedeeld d.m.v. foto's. De hoognodige (prioritaire) werkzaamheden incl. vervangingen van de versleten of missende delen werden gelijk vermeld in de onderhoudsplanning voor op di. 11 juli as..
Vriendelijk personeel, altijd heel behulpzaam.
Goede service en klantvriendelijk
Altijd top service zonder gedoe en met schappelijke prijzen.
Goed eerlijke prijs en advies
Vriendelijk en hulpvaardig
goed geregeld en snel
Al jaren mijn vaste garage voor onderhoud en reparatie van de auto's van mijn gezin
Altijd behulpzaam, snel en vriendelijk
Goede service en vriendelijke medewerkers . Grote beurt aan de auto gehad , prima in orde .
Zeer goede service en kwaliteit
Goede ontvangst, Vriendelijk personeel waarbij verteld wordt wat er gedaan word en of de klant aanvullende wensen heeft. Bij de facturatie was helaas iets mis gegaan daar er [standaard?] werkzaamheden en onderdelen zijn berekend welke niet zijn besproken of toegestemd. Verder was het eind bedrag flink hoger als wat ik normaliter bij de officieële dealer zou hebben betaald.
Mijn apk kundig en snel uitgevoerd, komen afspraken na en de koffie smaakte voortreffelijk
Top service!
Top. Altijd vriendelijk en behulpzaam Ook deze keer na met autopech te staan
super!!, mits Bianca opslag krijgt!!??
Bandenwissel en opslag, gaat volgens afspraak, we worden correct behandeld, geen lange wachttijden, nette wachtruimte. Ik voel me welkom als klant.
Steeds correct geholpen
Blijft een betrouwbare partner voor auto onderhoud, al stond er nu een klein bedrag voor iets op de factuur wat ik niet kon plaatsen. Jammer genoeg heeft niemand een toelichting gegeven over 'repareren band d.m.v. prop (!?!?!)
Altijd goede en correctie service
Vriendelijke mensen, met hart voor de klant.
Nievelsteenstraat 30
6471CB Eygelshoven