Al jarenlang klant bij deze Vakgarage. Vriendelijke, goede en snelle service.
Behalve de goede kennis van zaken is men er ook nog zeer klantvriendelijk en aardig
de mensen die hier werken hebben tijd voor je en beantwoorden al je vragen op een duidelijke manier.de breng en haal service is top.
Snel en goed en klantgericht bezig. Aardig personeel.
Snelle service
Vakkundig
Geweldige service vriendelijk personeel ,word er altijd goed ontvangen ,lekkere koffie en een leuk babbeltje Top bedrijf
Word er steeds goed geholpen.
Goed meedenkend team, correcte afhandeling
Vakkundig, efficiënt en professioneel. Blij dat ik klant ben.
Nogmaals zeer betrouwbaar,klantvriendelijk en professioneel bedrijf. Al de nodige jaren een tevreden klant.
VRIENDELIJK,METEEN AAN DE BEURT,VOLGENS AFSPRAAK.
fijn bedrijf met goed vakkundig personeel en het hart op de goede plek m.b.t. tot hun vak
Mijn score voor de mensen en voor het bedrijf is een dikke 9. Eigenlijk moet het een 10 zijn maar ik vind dat er altijd ruimte moet blijven voor verbetering. Ze houden zich aan gemaakte afspraken qua tijd, qua werk en wat hun prijs betreft. De facturering is duidelijk en ze denken met je mee. Voor mijn gevoel telt bij Dorscheidt eerst de mens en daarna de wagen en dat is een prettig gevoel. Hier blijf ik in ieder geval mijn wagen brengen.
goed en snel geregeld
Het begint al aan de balie,,Vriendelijk te woord gestaan.Wordt meteen afspraak ingepland.Was meteen aan de beurt ,zoals afgesproken. Een goede service net zoals vorig jaar.Kan verder aanbevelen.
Behulpzaam, vakkundig.
Behulpzaam, vakkundig.
Het personeel is aardig, een afspraak maken is ongecompliceerd, reparaties gaan altijd snel en de prijs is eerlijk
ik heb alleen één opmerking. Ik had graag, voordat mij de rekening per mail gestuurd wordt, geweten wat de kosten zijn.
Iedereen altijd vriendelijk en behulpzaam! Werkzaamheden altijd heel correct en volgens afspraken
Nievelsteenstraat 30
6471CB Eygelshoven