Zeer netjes ontvangen

In een woord geweldig geholpen,we kregen genoeg tijd om er over na te denken en was niet opdringerig,en als we vragen hadden konden we bellen

Snel en betrouwbare dealer

Vandaag mijn renault megane r.s. opgehaald bij knook select. Super klantenservice en optijd.

Gewoon top!

Opzoek naar een Golf automaat, na korte speurtocht op het internet viel mijn oog al snel op de mooie R-line bij Knook select. Na eerste bezoekje verkocht! Een uitzonderlijke ervaring, zoektochten naar de ideale auto duren bij mij doorgaans maanden. Dit zegt ook iets over het bedrijf, mooie en zeer nette auto’s in de showroom en op het terrein die zich net even onderscheiden van de massa. Na kort overleg betreft inruil, welke gewoon realistisch te noemen was, de deal gesloten! Voor mij de tiende maal dat ik een andere “nieuwe” gekocht heb, echter heb ik nog nooit na een aantal dagen de vraag gekregen van de dealer of de auto bevalt!! Van Knook Select dus wel. Daar mijn vrouw geen ervaring had met automaat rijden werd daar ook nog naar gevraagd, chapeau! Timo, dank je wel voor de wijze waarop je handelt. We hadden er een goed gevoel bij, dat is ook veel waard. Auto bevalt geweldig!

Fijne behandeling

Auto was zoals voorgesteld en onderhandelingen gingen vlot. Kleine steenslag reparatie goed afgehandeld.

Vriendelijk en snelle afhandeling

Dealer met duidelijke communicatie, vriendelijk ontvangst en snelle afhandeling van omruil van auto. Echte aanrader!

Nette service en kwaliteit

Netjes geholpen en professionele service

quick fast and reliable

Good communication, made it easy to purchase the desired car. Helpful and open. Would recommend.

Keurig bedrijf met de leukere auto's

Auto's in verschillende prijsklasses aanwezig, maar idd de juiste accessoires er op. Netjes geholpen door Timo, gewoon zoals het hoort eigenlijk. Wachten op een kenteken is dan weer te lang, maar dat ligt aan derden.

Uitstekende service en zeer klantvriendelijk

Mijn ervaring met Knoop is uitstekend, naar lang opzoek te zijn geweest naar een mooie auto kwam ik bij Knoop terecht. Ze hebben mij goed geholpen met alles en hebben de auto goed afgeleverd. Knoop heeft de auto afgeleverd met APK, grote onderhoudsbeurt en dingen die gemaakt moesten worden laten maken. Zeker een aanrader om hier je auto te kopen!

Kwaliteit en persoonlijk

Een polo gti gezien bij knook. Gaan kijken en het ontvangst en benadering heel persoonlijk en vriendelijk. De verkoper een top kerel met de juiste touch. Wij gaan zeker in de toekomst wederom hier voor de 2de auto en als de tijd er is voor een nieuwe gti ook weer hierheen. Kwaliteit, persoonlijk en service zijn hier top. Zoek je een auto kijk eerst hier maar eens.

Betrouwbaar en korte lijnen

Betrouwbaar autobedrijf wat tegenwoordig heel wat waard is. Verkoper Timo reageerd snel en helpt je waar kan en komt zijn afspraken na! Top!

Topzaak

Super netjes en goed geholpen bij Knook Select door Timo!!

Echt mooie en jonge auto’s

Timo heeft mooie auto's staan! In de showroom staan de auto’ s er strak bij. Hij deed ook zijn best om de klantvraag mbt aflevering te beantwoorden! Kleinigheidje achteraf werd ook naar geluisterd en goed afgehandeld. Timo straatverbod ook als deskundige!

Handschlag Qualität

Mooie wagens, heldere afspraak gemaakt met Timo, perfecte naleving. 'Ik kom terug'.

Goed ontvangen, keurig en beleefd, zoals het hoort.

Prima bedrijf met nette service

Onlangs een andere auto aangeschaft bij Knook Select, alles duidelijk uitgelegd, proefrit mogen maken. Alle auto's staan er netjes bij, veel sportieve modellen op voorraad staan. Zeker een aanrader om eens binnen te lopen! Prima bedrijf , eerlijk, geen poespas. Dik tevreden met mijn aanschaf ! Timo alsnog bedankt voor je service !

Mooie auto's, ambitieuze ondernemer, leuk om zaken mee te doen

Prettig contact!

Betrouwbaar bedrijf.

Super aardige medewerkers, service en een mooie occasion. Voor een hogere waardering hadden er wel fatsoenlijke automaten in gemogen en had de auto mooi gepoetst moeten zijn.

Snelle correcte afwikkeling!!!

Prettige professionele benadering en een snelle correcte afwikkeling van mijn aankoop waar ik heel blij mee ben!

Heel prettig

Mooie auto's en klantvriendelijk. Goede ervaring met koop van mijn nieuwe auto

keurige en correcte manier van zaken doen

Vanaf het eerste conctact met Timo had ik een goed gevoel bij zijn manier van werken. Goede en zakelijke info wat me direct betrouwbaar overkwam en wat tijdens het korte aankooptraject steeds de basis was. Hij heeft me een mooie porche cabrio verkocht voor een nette prijs. Snelle akties maar dat kwam waarschijnlijk omdat we beide kort tegen onze vakanties aan zaten. Wat verteld werd over de auto bleek bij navraag correct te zijn en een kleine aankoopcheck bij een onafhankelijk keuringspartij gaf hetzelfde beeld. Een jonge gast met potentie waarmee het goed zaken doen is !!

prima verkoper zonder bla bla

na mijn eerste bezoek heb ik een goed gevoel overgehouden goede overeenkomst kunnen sluiten{inruilprijs altijd te weinig naar mijn gevoel}maar de aankoop was ook van een prima prijs nogmaals een fijne verkoper waar je snel een goed gevoel bij hebt m.v.g. Ton Brouwer

Prima contact en uitstekende service!

Bij de aankoop van onze auto (BMW 220i Cabrio) langs geweest bij Timo van Knook Select! Hier de auto gevonden die wij zochten. Afspraken gemaakt en na de proefrit overtuigd van de aankoop. Wij hebben hiermee een uitstekende ervaring opgedaan met Knook Select en kunnen de bemiddeling van Timo Somers van harte aanbevelen. Afspraak is afspraak! Erg blij met onze nieuwe bolide!!

helder en prettig bedrijf om zaken mee te doen

Auto wordt netjes en volgens afspraak geleverd. En open en transparant zaken doen zonder poespas met Timo Somers.

zeer goede service en een paradijs voor de autoliefhebber

Recent een BMW 330i gekocht bij Knook Select, de eerste keer al direct warm ontvangen na een spontaan bezoek aan Knook Select. Na een route te hebben uitgestippeld om naar enkele auto's te gaan kijken was Knook Select het eerste autobedrijf van de dag waar we langskwamen. Het vertrouwen was direct aanwezig na een gesprek met Timo, waar je ook direct aan merkt dat het een autoliefhebber is. Omdat we specifiek op zoek waren naar een 3 serie met M Performance pakket, hebben we aan Timo gevraagd of hij het ook kon verzorgen om de auto te voorzien van een volledig M-Performance pakket. Timo heeft direct met de BMW Dealer contact opgenomen om te nodige kosten te bespreken en direct hebben we besloten de deal rond te maken en de te bezoeken auto's te laten voor wat het was. Bedankt Timo voor de mooie auto en de super ''SERVICE''

Veldsteen 16

4815PK Breda

Over Knook Select

Knook Select. Ontstaan uit onze liefde voor auto’s. Ontstaan vanuit onze passie en hartstocht voor unieke auto’s. Altijd op zoek naar een auto waar er maar een van is. Een auto die emoties oproept. Een auto die je hart sneller laat knoppen. Wij selecteren enkel de écht onderscheidende auto’s. Auto’s die iets te vertellen hebben, die laten zien dat ze anders zijn. Want de details, die maken het verschil. “What you see is what you get”: transparanter kunnen we niet zijn. De auto is zoals hij is, geen verrassingen, en met een aantoonbare historie. Geheimen kennen we niet. Bij ons weet je wat je koopt.