Het team gaat deskundig en vriendelijk om met de patiënten. Ze nemen de tijd voor iedereen en leren ze alles wat ze moeten weten over hun gebit en de verzorging hiervan.
Prettige ervaring
Bezoek aan de tandarts vind ik altijd vreselijk. Maar ik word hier altijd fijn geholpen. Ze zijn erg vriendelijk, meelevend en geruststellend.
Ik woon al vijf jaar in het buitenland maar kom graag terug voor een tandartsbezoek. Naast de professionaliteit van de tandarts, is het hele team ontzettend aardig en meedenkend. Wijzigen/annuleren van afspraken moet anders kunnen, is niet meer van deze tijd.
probeer al 3 dagen contact te krijgen met uw praktijk! Hang elke ochtend bijna uur " aan de lijn" krijg constant bandje " even geduld aub"....!!!! Alice Mol [email protected]
Een fijne deskundige ploeg mensen; nemen de tijd voor uitleg van de behandeling, ik ben mijn angst voor de tandarts kwijt. Heel fijn.
Deskundig personeel die van aanpakken weet, waar tegelijkertijd veel aandacht is voor de persoonlijke kant van de klant. En waar dus ook rekening gehouden wordt met evt. bijzondere omstandigheden van de klant die gerelateerd zijn aan de tandheelkundige zorg. Ze zijn duidelijk in hun advies en prijsopgaves, zodat je praktisch nooit voor een voldongen feit komt te staan.
Personeel is deskundig en er hangt een prettige sfeer.
Bezoek aan de tandarts vind ik noodzakelijk. Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en de behandeling wordt deskundig uitgevoerd, Ga vooral zo door Complimenten voor een ieder die hier werkt.
Vriendelijk, informatief en deskundig. Altijd dezelfde tandarts of mondhygiëniste. Goede planning. (weinig wachttijd) Nemen notitie van mijn slechthorendheid. fijn is dat.
Het gebouw straal niet veel uit, maar zodra je binnen stapt wordt je vriendelijk begroet en voel je de warmte. Iedereen is bereid te helpen en legt alles nog een keer uit als je nog vragen hebt.
Altijd even correct & vakkundig geholpen met een duidelijke toelichting en/of uitleg indien nodig.
Behandelingen altijd op de afgesproken tijd, vriendelijk personeel.
De tandarts is altijd vriendelijk en legt duidelijk uit wat hij gaat doen. Nog geen klachten gehad over deze tandarts.
Vriendelijk ontvangst, goede uitleg bij behandeling
Prettig geholpen. Op een rustige manier wordt er verteld wat er gaat gebeuren
Ondanks dat ik tegen de behandeling voor een paar gaatjes opzag geen last of napijn gehad
Reisenakker 2
6903ZJ Zevenaar