Drama !!!!

Mijn zoon is 30.000 euro kwijt aan een aanbetaling voor een woning. Dit samen met met nog 7 andere starters op de woningmarkt. Rond de 300.000 euro heeft Q-Vention in zijn zak gestoken maar er wordt niet gebouwd Jongelui zitten nu in de schulden en hebben geen woning. Hoe help je starters de vernieling in? Vraag het aan de directeur en zijn zoon. Zij zullen u met prachtige verhalen uit de doeken doen hoe het in elkaar zit.

• Orde en netheid

Zeer prettige en vlotte samenwerking waarbij onze wensen volledig zijn meegenomen.

Goede vlotte communicatie en korte lijnen maken het een prettige partij om mee samen te werken. De bouw gaat bijzonder snel en het resultaat is dan ook snel te zien. Voor ons fijn dat het zo snel gaat, dat zorgt ervoor dat we op korte termijn van ons huis kunnen genieten. Mooi product en niet onbelangrijk goed voor het milieu, we gaan zuiniger stoken en het product is recyclebaar. Het dak is van een bestaande boerderij en betreft renovatie.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dak
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Houtskeletbouw zoals het bedoeld is.

Ism Q-Vention een woning gebouwd voor het testen van allerlei all electric systemen. Dit komt met deze type woning volledig tot zijn recht en mede door de gekozen materialen een super wooncomfort.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Mijn ervaring is in één woord vakmanschap

De mensen achter Q-Vention zijn echte vakmensen. Ik heb de eerste details mogen zien en het eerste wat mij opviel was de enorme hoge isolatiewaarde. Het is een concept van hout en EPS wat ook nog eens licht is in gewicht. Ik ken Ben als zelfstandig ondernemer met een grote passie voor het vak. Ik raad Q-Vention aan als U duurzaam, licht in gewicht en 0 op de meter wil bij Uw nieuwe woning.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige

Goede service!

Heel goed werk geleverd, goed advies komen gemaakte afspraken na, zijn harde werkers

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Dak, Badkamer

Nomdenweg 2