Wordt bij deze garage altijd vriendelijk en deskundig geholpen. Nemen de tijd om naar je te luisteren en te adviseren.
Fijn auto inleveren....leenauto mee...telefoontje auto klaar...weer heel wat kilometers....door..
klantvriendelijke, transparante en hele goede service!
Bij deze garage is men duidelijk in de communicatie en wordt alles goed uitgelegd. Ze zijn klantvriendelijk en denken met je mee. Een prima autobedrijf.
Zeer snel inspringen op veiligheid mankement en direct oplossing aangeven en mankement verhelpen.
goede service en klantvriendelijk.
Grote beurt laten doen. Alles volgens afspraak gebeurt. Kreeg zelfs een fiets mee om naar huis te gaan.
ik ben al langer klant bij het bedrijf van jan Dodemont en ben hier altijd prima geholpen. Het is een betrouwbaar bedrijf dat altijd zijn afspraken nakomt.
We zijn goed en vriendelijk geholpen en komen de volgende keer graag terug voor onderhoud en APK.
Praktisch meedenken. Duidelijk over wat waarom moet worden gedaan.
Een deskundig en goed advies. Prijs kwaliteit is prima.
nvt
Goede ervaring.
Al jarenlang vaste klant door bijzondere persoonlijke benadering ,vertrouwd, eerlijk en uitstekende service.
Grheel ontzirgd
Uitstekende service
Snelle afhandeling van de schade. Goede reparatie. Geweldige service en klantvriendelijk.
Super bedrijf, komt altijd hun afspraken na !
Ik moest snel een APK keuring gedaan hebben. De medewerkers van Jan Dodemont waren behulpzaam door de keuring tussen hun reguliere werkzaamheden uit te voeren. Ik kon rustig wachten in de showroom onder het genot van een kop koffie.
Jan, zijn zonen, maar zeker ook zijn medewerker Dave zijn, klantvriendelijk, vakkundig, eerlijk en meedenkend in oplossingen. Zowel in aanschaf en onderhoud heb ik al jaren groot vertrouwen in CarProf Jan Dodemont.
Altijd top kwaliteit.
altijd betrouwbaar