Uitstekend.

Prima service zoals altijd.

Positieve ervaring

Zeer aardige en behulpzame dame aan de balie, de reparatie viel mee en goed advies meegekregen. Al met al een vertrouwd gevoel om daar voortaan mijn auto te brengen.

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijk en betrokken en persoonlijk

Goede service. Zijn betrokken en meedenkend en persoonlijke benadering. Werden goed geholpen goede oplossing voor het probleem . Konden tussendoor geholpen worden. Komen zeker terug.

In vertrouwde handen

Ik heb enkel positieve ervaringen met Mebu. Ik heb het idee dat mijn auto altijd in goede handen is. Klein bedrijf met vaste mensen, als je een snelle Ford hebt dan kan ik niet anders dan dit bedrijf aanraden.

altijd correcte behandeling

Ze staan je altijd vriendelijk te woord en geven advies op maat. Kan altijd terecht met vragen of incidentele probleempjes met mijn auto. Ze hebben mij ook aan een goede tweedehands auto geholpen en mijn oude auto ingeruild.

Goed.

Netjes gebeld voor overleg over extra benodigde werkzaamheden bij kleine onderhoudsbeurt. Auto rijd weer als een zonnetje.

top

• Prijs/Kwaliteit

Precies op tijd en goede kwaliteit

Goed geplaatste spoilers en de tijd duidelijk gecommuniceerd en klopte precies

Goede communicatie

Mebu Nootdorp is dichtbij. Ze omschrijven de mankementen altijd duidelijk en er wordt goed gecommuniceerd over hoe en wanneer herstellingen worden uitgevoerd. Ze zijn altijd vriendelijk. De openingstijden zijn ruim.

Top bedrijf!

Altijd goeie service, goed advies en scherpe prijzen. Zijn enorm vriendelijk en erg gespecialiseerd in tuning. Een echte aanrader!

Super service

Mijn auto laten chiptunen bij Mebu. In een woord fantastisch! De auto loop veel beter en is nog zuiniger ook! Ik kan Mebu aan iedereen aanbevelen.

Topbedrijf

Vriendelijk personeel en zeer goede service.

• Prijs/Kwaliteit

Er kan altijd iets geregeld worden. Kan wachten op mijn onderhoudsbeurten.

• Prijs/Kwaliteit

Professioneel bedrijf met een nette afwerking en goede service

Voor mijn Peugeot 208 GTi heb ik de splitters van Maxton Design laten monteren op 20 oktober door de ervaren mensen van Mebu. Ik heb gekozen voor hoogglans zwart omdat dit goed past bij de kleur van mijn auto (rood). Ik moest helaas nog wel werken maar daar boden ze bij Mebu een mooie werkplek aan in de showroom waar ik mijn werklaptop op kon starten, met een goeie bak koffie. Ze gaven dat het ongeveer 2 uur zou duren, maar na anderhalf uur was het al klaar en stond de auto netjes voor de deur. De montage was strak uitgevoerd en het is een mooi toevoeging op de GTi, ik ben er meer dan blij!

Vriendelijke en goeie service

Goeie service en deskundig. Prijs prestatie is top.

Super klantvriendelijk!

Mooi familiebedrijf, vakkundig, servicegericht en liefde voor het vak.

zeer goed !

• Prijs/Kwaliteit

Bij afspraak, maar ook als de auto tussendoor problemen geeft!

Altijs super service

Als je belt staan ze altijd voor je klaar,.. echt super!

• Prijs/Kwaliteit

Top service, aardige mensen met veel ervaring

• Prijs/Kwaliteit

Prima werk uitgevoerd snel en goede service

Top geregeld

Zeer tevreden. Fijne communicatie

• Prijs/Kwaliteit

Geweldig service, snelle montage van de mooie afgewerkte Maxton Cupra front splitter

Ik had mijn auto hier stage 1 getuned en dat liep geweldig, de auto geeft nu veel meer gemogen. Nu heb ik een Maxton Cupra front splitter erop laten monteren en dat was snel en keurig gedaan!

Top! Kundig en vriendelijk personeel met verstand van zaken

Top! Kundig en vriendelijk personeel met verstand van zaken

Geweldige service

Compleet maxton pakket laten installeren plus milltek uitbreiding. Heel goed geholpen met een mooi eindresultaat!

Laan van Ambacht 1 3

2631RJ Nootdorp