Grote beurt Bmax uit laten voeren, nadat de auto opgehaald was bleek dat de remklauw niet helemaal vrij kwam. Meteen werd de auto op de brug gezet en na onderzoek bleek het euvel niet terstond te repareren . Leenauto gekregen en andere dag was de auto met een nieuwe remklauw weer in orde. Ook mijn Mondeo st200 vertoonde een hardnekkige storing , die ook is opgelost Loopt weer netjes.
Duidelijk qua informatie en snel geholpen
Zeer vriendelijk personeel met een hele mooie zaak. Zeker weten dat ik terug kom met volgende auto's en aanpassingen
Vrijdag een nieuwe auto gekocht en meteen door een spijker gereden. Werd kosteloos gerepareerd binnen een half huur!
Al jaren mijn auto’s in onderhoud bij Mebu en altijd naar tevredenheid gerepareerd. En tevens zijn ze bereid om mee te denken met ideeën van mijn kant.
Over het contact op de mail tot de montage en de algemene service kan ik alleen maar positief zijn . Er staat ook veel mooi spul binnen en buiten de zaak dat het gevoel dat je bij een specialist bent zeker versterkt.
Diffuser gemonteerd, na thuiskomst bleken bouten los te zitten. Dus weer terug en nieuwe bouten erin hoop dat het nu wel goed vast zit. Volgende keer een montage compensatie korting. zou leuk zijn bij het monteren van m’n front spitter en side skirt. Is toch weer 45km heen en weer.
De service die ik bij hun gewend ben. Tot de volgende keer!
Maxton splitter geplaatst met nieuwe voorbumper grillen ziet er gewoon super uit en vakkundig geplaatst erg blij mee. Thx Mebu
Lekker snel de APK gedaan terwijl ik even een fiets leende om wat eten te halen. Verder niks aan op te merken. In tegenstelling tot een andere garage die een kwart tank leeg reed en hem afkeurde...
Service gericht bedrijf . Staan indien mogelijk direct voor je klaar .
Ook voor 4 X 4 voertuigen, aan te bevelen! Zeer deskundige APK keurmeester!
Zelfs mijn oude auto krijgt alle aandacht.
Doordat de benzine pomp in Engeland besteld moest worden duurde het wat langer. Ben goed geïnformeerd, afhandeling en montage goed
APK Keurig en snel uitgevoerd. Ze denken mee en doen er alles aan om de klant goed en volledig te informeren.
Super geholpen!! Nog net voordat we op vakantie gaan hebben ze nog een plek vrij gemaakt om de wagen een beurt te geven
Altijd vriendelijk mensen en eerlijk advies en prijzen. Alle werkzaamheden vinden in overleg plaats en ik krijg nooit het idee dat onderdelen onnodig vervangen worden
Goed en snel geholpen.
Snel, vakkundig en vriendelijk
Ik had direct in de gaten dat deze mensen echte liefhebbers zijn. Nette afspraken en super werk geleverd!
Zeer vriendelijk personeel en kwaliteitsinstallatie, het zijn goede specialisten, heel erg bedankt
Prima en aardige mensen!
Als altijd, persoonlijke benadering en vakmanschap
Vanaf het moment van bestellen tot het moment van leveren en monteren is alles perfect verlopen. Het contact was goed. Niet te veel onnodige poespas eromheen. Binnen een mum van tijd alles gemonteerd en keurig afgewerkt. Hier wordt vakwerk geleverd!
De service is perfect, je wordt prima ontvangen en meteen te woord gestaan. Ik kwam voor een tunig bij Mebu. Het hele proces is te volgen en alles word uitgelegd. Dit was de 2e keer dat ik hier kwam en ik heb al meerdere keren besteld op de webshop.