Belletje voor nieuwe ruitenwissers en direct besteld. Melding toen ze binnen kwamen en langsgekomen en zijn ze er op gezet. Alles binnen een dag geregeld.
De werkzaamheden zijn naar behoren snel en correct afgehandeld. De volgende keer kom ik weer.
Echte vakmensen
N.V.T.
Vakkundig bedrijf dat doet wat ze bij afspraak beloven.
Ik breng mijn auto’s al jaren bij MEBU voor service en de APK. Zij werken snel en de kosten worden altijd van tevoren en in detail uitgelegd. Goede en eerlijke service, vandaar mijn vijf sterren rating. Zeker aan te raden als er iets aan de hand is met uw auto.
Van af dag 1 goed gevoel Prima ga zo door
Mijn eerste bezoek aan Mebu was gelijk al top waarbij ik Jaap leerde kennen als een echte Ford-man en hij mij zijn prachtige collectie op “zolder” liet zien. Afspraak gemaakt voor een Revo stage 1 icm enkele hardware aanpassingen. Geholpen door Kevin die al net zo’n liefhebber bleek en mij alle uitleg gaf rondom de Revo chip en de rollenbank meting. Mooi adres als je auto meer voor je is als een vervoermiddel.
Prachtig bedrijf!!
Goede afhandeling, juiste informatie en een leenauto beschikbaar.
de auto is helemaal van top tot teen nagelopen en alle mankementen zijn netjes verholpen. Nu kan ie er weer tegenaan met een verse APK. Fijne communicatie en service.
Goede prijs / kwaliteit verhouding
Goeie
Weer eens voor een beurt geweest, dit maal ook aandacht voor de remmen. Na overleg besloten de remmerij niet te vervangen omdat dit niet nodig was en omdat het nog werkte zoals het hoort. Erg nette en fijne manier wat ook nog eens een hoop centen scheelde!
Zeer professioneel en vriendelijk. Word overlegd alvorens werk uit te voeren, en werken zeer doelgericht!
Goede service, vriendelijk personeel en de koffie staat altijd klaar.
Mijn BMW is nu voorzien van een volledige mooie Maxton set. Ik ben erg tevreden over de montage en verdere service.
Heel fijn bedrijf !!Met kwaliteit hoog in het vaandel!!Heel veel dank !! Hier wordt je auto blij van !!!A.Veerkamp
Een bedrijf met veel kennes van waar zij mee bebezich zijn Top
Enkele keren telefonisch contact gehad over Revo Stage 1 tuning. Knoop doorgehakt en vandaag eerste kennismaking met Mebu. Top bedrijf gerund door zeer kundig team met voorliefde voor Ford Performance. Jaap al meer dan 40 jaar Ford (Performance) ervaring , Kevin is de Revo specialist. De OEM+ inlaat was snel geplaatst door Jaap. De tune werd wel een uitdaging. Bleek reeds een vage en locked tune aanwezig te zijn. In zo'n situatie gebeuren vervolgens de goede dingen. Onderzoek en intensief overleg met Revo UK. In goed overleg met Revo Kevin en mij wordt keuze gemaakt voor overschrijven met de zeer waarschijnlijke factory ECU firmware. Even spannend maar bleek de goede actie. Dit voorval kostte 2 extra uren. Zorgvuldigheid voorop! Hierna was de weg vrij voor de Revo Stage 1 software. Resultaat is top! Blij met de gemaakte keuze en de 'nieuwe' auto :-) Mebu kan ik van harte aanbevelen voor de Ford Performance liefhebbers. Ook als de klus lastig is of wordt stroopt men de mouwen op om het tot een goed einde te brengen. Mebu bedankt!
Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen.
TOP!!!
Een aantal auto's hier laten staan voor diverse zaken. Uitlaattips en diverse keren een spoiler laten plaatsen. Ook debadgen en tuning weten ze raad mee. Altijd top service en vriendelijke mensen.