Enkele keren telefonisch contact gehad over Revo Stage 1 tuning. Knoop doorgehakt en vandaag eerste kennismaking met Mebu. Top bedrijf gerund door zeer kundig team met voorliefde voor Ford Performance. Jaap al meer dan 40 jaar Ford (Performance) ervaring , Kevin is de Revo specialist. De OEM+ inlaat was snel geplaatst door Jaap. De tune werd wel een uitdaging. Bleek reeds een vage en locked tune aanwezig te zijn. In zo'n situatie gebeuren vervolgens de goede dingen. Onderzoek en intensief overleg met Revo UK. In goed overleg met Revo Kevin en mij wordt keuze gemaakt voor overschrijven met de zeer waarschijnlijke factory ECU firmware. Even spannend maar bleek de goede actie. Dit voorval kostte 2 extra uren. Zorgvuldigheid voorop! Hierna was de weg vrij voor de Revo Stage 1 software. Resultaat is top! Blij met de gemaakte keuze en de 'nieuwe' auto :-) Mebu kan ik van harte aanbevelen voor de Ford Performance liefhebbers. Ook als de klus lastig is of wordt stroopt men de mouwen op om het tot een goed einde te brengen. Mebu bedankt!
Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen.
TOP!!!
Een aantal auto's hier laten staan voor diverse zaken. Uitlaattips en diverse keren een spoiler laten plaatsen. Ook debadgen en tuning weten ze raad mee. Altijd top service en vriendelijke mensen.
Het maken van een afspraak ging prima en de communicatie daarna even goed. De mensen die ik heb gesproken waren enthousiast en sympathiek. De Maxton onderdelen zijn prachtig gemonteerd! Ik ben een zeer tevreden klant! Bedankt.
Goede service en denken met je mee.
altijd goed geholpen
Doen wat ze beloven en denken goed mee. Dat schept vertrouwen en dat is in deze branche soms ver te zoeken.
Gebeld voor problemen met met Accu.Kon gelijk langskomen voor meting van mijn accu,helaas was deze niet meer goed, en ook een nieuwe accu geplaats.TOP.!!!
Top ervaring
Vanaf dag één zeer prettig en deskundig auto en motorbedrijf om zaken mee te doen.
Zoals altijd deskundig advies en goed geholpen.
Super friendly, fast and fair!
Door mijn zoon, die rijdt Focus RS, hier terechtgekomen. Hadden een mooie aanbieding staan en omdat de auto, de prijs én zeker de hartelijkheid en betrokkenheid van deze mensen mij goed deden, was het niet moeilijk voor mij om met hen in zee te gaan. Al mijn vragen en/of opmerkingen werden tot volle tevredenheid beantwoord en ter harte genomen. Het lijkt dat niks teveel is, Jaap is een bevlogen automens, dus een man naar mijn hart. Ook zijn vrouw is super meegaand en meedenkend. Ik heb niet één keer de indruk gekregen dat ik 'maar' een klant was. Kortom, toppers.
Precies zoals afgesproken in de offerte zijn de werkzaamheden snel en netjes uitgevoerd.
Naast een warm welkom met koffie en WiFi, merk je direct dat ze bij Mebu ruim 40 jaar ervaring hebben, ook in de racerij.
Snelle en nette service
Alle problemen die ik ooit heb gehad met mijn Fiesta ST, opgespoord en opgelost. Zeker aan te bevelen!
Nvt
Diffuser van Maxton laten steken, vriendelyk & snel geholpen met mooi resultaat!
Ik ben super tevreden goede service en zeer vriendelijk personeel!!! Geen vraag is te veel .
Nadat de diagnose anders bleek te zijn, dan ikzelf dacht, heeft Mebu goed meegedacht over een oplossing.