Top!

Ze denken goed mee met de klant en al onze wensen werden mogelijk gemaakt!

Perfekt

Van uitzoeken, aankoop, levering, monteren en installeren alleen maar complimenten! Alles goed geregeld!

Geweldige ervaring

Verkoper nam de tijd en kwam met ideeën waar ik nooit bij stil had gestaan. Was bij een "collega keukenzaak" geweest, maar deze was meteen perfect. De interactie met verkoper was ronduit goed.

Super goed geholpen!

Ik ben super goed geholpen door Demian! Nam de tijd en besprak alles goed door. kan niet wachten tot me keuken er is! :D

Ik ben zeker tevreden

Ik ben wel blij

Geweldig dikke 10

Wij zijn goed en kundig geholpen

Goed geholpen

Vriendelijke verkoper en adviseur

Prettige samenwerking

Duidelijke afspraken gemaakt

Klantvriendelijk en hulpzaam

Jan heeft ons geholpen om een nieuwe keuken samen te stellen. Wij zijn zeer tevreden over hoe hij ons geholpen heeft. Jan is erg klantvriendelijk .Wij raden ieder keukenconcurrent.

Goed bedrijf

wordt goed meegedacht en de levering is goed verlopen. Hele aardige jongens

Vriendelijk, goede vertaling wensen in tekening

We zijn heel vriendelijk geholpen, samen met verkoopteam de keuken ontworpen en goede uitleg en tips gekregen. Vragen of bellen bleef mogelijk. Levering en montage op tijd en zorgvuldig. Kortom erg tevreden.

Correct en professioneel geholpen!

Correct, goed geholpen , duidelijk. Top tot nu toe!

Goede service en uitleg

Ik en mijn vrouw zijn zeer tevreden over de manier waarop wij geholpen zijn door Johan. Er is uitgebreid stil gestaan bij onze wensen en vragen.

Prima ervaring

Prima verlopen

Adviseur heeft goed meegedacht zonder onze wensen uit het voor te verliezen

Positief en enthousiast

Ik ben heel teverden met mijn aankoop op 1 ding na. Van de 2 langekasten, vooraan van de deurtjes is niet gekijk met de zijkantenwanden en dat vindt ik jammer. Het mooie en sjiek hiervan is weg.

Goede service. Er wordt echt met je meegedacht. Wij hebben een keuken gewonnen via radio 538 en wij konden onze keuken geheel naar eigen smaak ontwerpen.

Eind resultaat is zoals het beloofd/bedacht is

Alles is gegaan zoals beloofd en bedacht is. We hebben in 3 uur tijd een keuken gekocht en die naar onze zin Is. En ik heb nu een beeld hoe groot en professioneel de organisatie is.

Oplossingsgerichte verkopers

Verkoper kwam met ander idee dan dat wij in gedachten hadden. Na voorbeelden en overleg bleek dit onze ideale keuken te zijn. Van alle gemakken voorzien voor een scherpe prijs. Geen opdringerige verkopers; maar zeer vriendelijke heren.

top bedrijf

johan is een zeer goede deskundige verkoper en ik heb nu een keuken die ik precies wil voor het budget wat ik had suc6 met de business

goede service

Fantastisch

Goede begeleiding gehad met Jan en Johan en gezellige verkopers, ook voor vragen tijdens het zelf plaatsen. Hier zou ik ook familie of vrienden naar toe verwijzen maar dan wel vragen naar Jan of Johan. Alleen met de derde persoon wie daar ook werkt heb ik geen goed woord over, bij hem hadden wij echt geen keuken gekocht en waren wij gelijk rechtsomkeer gegaan. Ontzettende ongeïnteresseerde man.

Prima ervaring in de winkel van Keukenconcurrent Alkmaar. Dank aan Johan en Jan in Alkmaar!

De Keukenconcurrent in Alkmaar met medewerkers Johan en Jan is heel fijn. Goede adviezen en uitleg. Goede service! Echter, de klantenservice van de Keukenconcurrent gaat minder gestroomlijnd. Met name naar de fabrikanten/leveranciers van de produkten. Zoals naar Whirlpool. Dus bij problemen met apparatuur heb je te maken met de fabrikant/leverancier. En die kijkt niet naar praktische afspraken maken, om bijvoorbeeld meerdere problemen in één afspraak te plannen. Waardoor je meerdere afspraken krijgt in bijvoorbeeld 1 week. Dan is bellen naar de fabrikant/leverancier een mogelijkheid. Maar dat levert niet altijd een betere oplossing cq. een betere afspraak.

Zeer goed geholpen en een mooie prijs

Goed. Geholpen en kundige verkoper

prima geregeld

goed gedaan

Noorderstraat 3

1823 CS Alkmaar

Over KeukenConcurrent Alkmaar

In ons filiaal Alkmaar bent u van harte welkom om u te laten inspireren voor uw nieuwe keuken tegen de beste prijs. De keuze is groot en we helpen u graag bij het samenstellen van de door u gewenste keuken. Maar ook na de aankoop staan we voor u klaar met onze service medewerkers die u graag helpen met uw vragen of eventuele klacht. Ook als u tevreden bent horen we graag uw ervaringen. Deze kunt u delen door bijvoorbeeld het plaatsen van een review of beoordeling. Daar helpt u ons maar ook uw mede consumenten verder mee!

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.