Prettige samenwerking

Zowel in de showroom, telefonisch als op locatie waar de werkzaamheden zijn uitgevoerd zeer prettig contact. Netjes gewerkt en gekregen waar we om gevraagd hebben.

Zeer vakkundig, goed en snel geholpen.

Wij wilden onze keuken graag anders ingericht hebben dan deze was. De verkoper begreep direct onze wensen waren en ideeën en zette dit om in een tekening voor de nieuwe keuken. De nieuwe keuken staat er nu een kleine maand en we zijn er superblij mee. Echt top mannen, bedankt!

Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend

Goede communicatie, komen met oplossingen, vriendelijk en altijd telefonisch bereikbaar. Komen afspraken na en zijn erg snel met het opsturen van gevraagde informatie.

Zeer tevreden vanaf het eerste begin.

Na ons bezoek aan de winkel om ons te oriënteren, zijn wij stap voor stap begeleid. De communicatie daarna verliep prima.

is m

is goed hoop dat de service en garantie van de keuken ook goed is

Uitstekende produkten en zeer goede service

Bij Keukenconcurrent dachten wij in eerste instantie aan: 'Geen topkwaliteit', 'matige service' en 'matige keuze'. We zijn toch gaan kijken. Al vanaf het eerste moment zijn de mensen ons keurig van dienst geweest. Er bleek een ruime keuze aan keukens aanwezig, passend binnen elk budget. Onze wensen werden nauwkeurig besproken. Uiteindelijk konden we een keuken samenstellen die geheel naar onze wens was, en die paste binnen ons budget. Vanaf het moment van bestellen tot afleveren zijn we keurig op de hoogte gehouden. Ook de service van het afleverteam en de monteurs was zeer goed. Nu de keuken er staat zijn wij bijzonder tevreden over het resultaat. Wij bevelen de Keukenconcurrent van harte aan!

Zeer goed geholpen.

Nickie & Brian (Amersfoort) hebben ons uiterst deskundig geholpen. Thanks

Klantgericht. Aandacht voor onze wensen.

Wij zijn heel tevreden hoe onze nieuwe keuken tot stand gekomen is. Onze wensen en een deskundig advies hebben er voor gezorgd dat wij straks weer van een mooie, nieuwe keuken kunnen genieten, voorzien van alle gemakken.

Positief

Zowel de verkoop als levering maar vooral de montage waren positief. De montage is erg rustig gedaan, heel precies en zonder haast werk.

Zo is een keuken kopen leuk!

Een prachtige keuken uitgezocht bij keukenconcurent amersfoort. Vakkundig en niet opdringerig geholpen door Brian, waarbij de gesprekken ook erg gezellig waren. Dikke pluim voor dit filiaal en in het bijzonder voor Brian!!

we zijn goed geholpen en de verkoper nam ruim de tijd

Verkoper heeft zeer goed meegedacht en had kennis van zaken.

Snel en goed geholpen

Efficiënt en servicegericht, ruime keuze

fijne verkoper grote keus

over afleveren van de keuken en keuken spullen kan ik nog niks zeggen. i.v.b. met nog te leveren. maar de verkoper, en de keuze van keukens en het materiaal, is groot. s.c.koch

Prima service, jammer dat er toch beschadigde onderdelen waren.

Ondanks jullie checks waren er toch beschadigde onderdelen die nu achteraf geleverd en gemonteerd moeten worden, dit kan toch wel beter.

Tot nu toe zeer prettige ervaring.

Tot nu toe zijn wij erg te spreken over de keukenconcurrent ,en met name over Irfan. De keuken is nu in bestelling, en als het eind resultaat straks net zo goed is als dat de voorbereiding is gegaan, zullen wij er erg tevreden mee zijn!

Prima!

In contact gekomen met de verkoper Nieky. Top gast! Lekker laagdrempelig schakelen zelfs via FaceTime liet hij voorbeelden zien om ons een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Afgelopen zaterdag tijdens onze live meeting hebben wij de puntjes op de i gezet en een mooie deal gemaakt. Een prima ervaring dus.

Alles is zoals het heeft moeten zijn!

Mijn complimenten! Wat ging dit vlekkeloos! Tot de levering tot aan het zetten echt alles verliep echt op rolletjes! Ben meer dan tevreden echt een hele dikke 10! Liefs Lin

Prima geholpen aan een mooie keuken.

Vriendelijke verkopers, deskundige monteurs en een uitstekend resultaat.

Goede service alleen jammer van de rommel

Aankoop, levering en monteur waren goed en vriendelijk. Jammer was dat al het afval van Martin, piepschuim, zaagverlies en zaagsel achter blijft in de woning nadat de monteur vertrekt. Is niet meer van deze tijd, vindt ik!

Van keuken kijken, aanschaf tot aan installatie dik voor elkaar!

Wij zijn boven verwachting verrast in zowel advies als service, levering en installatie.

Top, top, top

Erfan is een topper. Hij heeft mij uitstekend geholpen.

Ging goed

Vlot, open en netjes

Irfan en collega’s zijn toppers!

Word gelijk herkend als ik bel. Erg behulpzaam. Zeer vriendelijk. Niets is te veel

Een tevreden klant

Alles is soepel verlopen. De kleine foutjes werden snel verholpen.

Goede kwaliteit prijs verhouding en professionele werknemers

Alles gegaan zoals afgesproken. Keuken compleet en zonder schade geleverd en keurig netjes geïnstalleerd !

Euroweg 91

3825 HB Amersfoort

Over KeukenConcurrent Amersfoort

Ook in onze showroom in Amersfoort laten we u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Daarbij bent u bij ons naast de laagste prijs verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie. Kijk hiervoor ook eens bij de ervaringen van andere klanten door onze reviews en recensies te lezen. We zijn erg blij met uw beoordelingen over KeukenConcurrent. Zowel met positieve ervaringen als met de klachten zodat we daarvan kunnen leren en onze service verder kunnen verbeteren.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.