Keukenconcurrent concurreert stevig!

We wilden een coffee corner op het bedrijf plaatsen, maar we hadden al erg veel in het pand geinvesteerd. Er moest dus bespaard worden en dus werd het geen Gaggenau, maar Keukenconcurrent. Iedereen snapt dat er keukens verkrijgbaar zijn die mooier en luxer zijn. Maar voor het geld wordt er veel service geleverd. Niet alleen in de winkel en showroom, maar ook tijdens het leveringstraject wordt helder gecommuniceerd. De heren die de keuken uiteindelijk kwamen plaatsen en afmonteren, waren helemaal toppers. Ze konden met alle omstandigheden prima uit de voeten en als ik een aanpassing wilde, was niks hen te veel. Dus een warme douche voor de keukenconccurrent.

Uitstekend geholpen door vriendelijk en professioneel personeel

Uitstekend geholpen door vriendelijk en professioneel personeel

Boven verwachting mooi geworden

Prettige gesprekken gehad met verkoper (Davy) en kwamen tot een mooi voorstel. Alles verliep vlot. Vanuit de fabriek werd ik gebeld dat de keuken een week eerder geleverd kon worden, de leveranciers belden van te voren even dat ze eraan kwamen en de monteur stond volgens afspraak 7.05u op de stoep en heeft 2 dagen zonder zeuren netjes werk geleverd.

Totale Begeleiding is zeer professioneel

De vestiging manager en diens medewerkers hebben geen enkele moeite gespaard om ons de keuken naar onze wens samen te stellen. De afwikkeling is dan ook zeer goed verlopen.

Van ontwerp tot installatie uitstekend gedaan

Vanaf het eerste contact was er een goed vertrouwen. Er is deskundig mee gedacht om onze wensen uitvoerbaar te maken. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een keuken opstelling die helemaal naar onze wens is. Het plaatsen door zeer ervaren monteurs maakte het werk helemaal af. De begeleiding van begin tot eind hebben als heel positief ervaren.

Aanrader

Het begint bij de verkoop- Nam alle tijd en geen opdringerige praatjes Konden altijd terug komen om iets te vragen De persoon die alles moest inmeten was heeft dit tot op de mm gedaan waardoor de montage ook snel verliep Haalde nog een kleine onvolkomenheid uit de opstelling Op de oorspronkelijke tekening kon het raam niet goed open daar de kraan er voor zat Heel attent De bezorgers waren ook heel vriendelijk en zette alles netjes neer Geen haast werk Het afrekenen bij de bezorgen liep niet goed( waarschijnlijk mijn fout) Na veel gebel met de bank toch gelukt Probeerde nog tehelpen met een oplossing bij de bank Voor dat alles rond was duurde toch nog wel even maar hadden echt veel geduld De montage verliep op rolletjes Netje gemonteerd en snel Zeker een aanrader

Super goed geholpen door Roy. Ik ben super blij met de aankoop van een mooie keuken

Heel klantvriendelijk

Wij worden goed geholpen. Luister goed naar onze wensen en denk met ons mee. komt met goede ideeën en legt alles goed uit.

Alles ging zoals afgesproken

Heel fijn geholpen, goed meegedacht door de verkoper, fijn personeel bij bezorgen en plaatsen van de keuken

We kwamen met een idee voor een keuken en daar wilde Roy dolgraag naar streven. Hij kwam met ideeën en wilde het beste met ons voor. Hij luisterde wat onze eisen waren en samen gingen we ervoor zitten om ons droomkeuken te maken. Super aardige mensen. We kregen ook een warm welkomst. Het is meer dan alleen en keuken maken of uitzoeken met ze, ze zijn heel vriendelijk en geïnteresseerd! Top ervaring hier bij keukenconcurrent in Arnhem!

Ontzettend goed geholpen

Vanaf het eerste moment dat wij binnen zijn gekomen zijn wij erg goed geholpen. Als wij ergens over twijfelde kregen we veel goeie tips en mogelijkheden. Ook kregen wij alle tijd die we nodig hadden om te beslissen. Ze wilde niet dat we blij waren met de keuken, maar zouden denken ‘wauw dit is onze keuken’. Zeker een aanrader om hier je keuken te laten ontwerpen en kopen!

Bij aankomst in de winkel goed netjes en leuk geholpen door Roy. Wij kwamen alleen kijken maar ging uiteindelijk met een aankoop de deur uit . Een aantal dingen wat wij niet wilden hebben maar toch voor gekozen hebben omdat de tekening er mooi en goed uitzag en wij overstag zijn gegaan. Vandaag is onze mooie keuken geplaatst en dat alles is ook snel gegaan zowel geplaatst en aangesloten in 1 dag. Ook waren er wat problemen met een bestaande gasleiding die weggewerkt moest worden wat niet in de planning zal maar ook dit is heel netjes en professioneel opgelost en weggewerkt. En nog 1 ding bij levering donderdag bleek de Bora kookplaat in meerdere stukken te zijn ,maar vandaag tijdens het plaatsen van de keuken werd er een nieuwe kookplaat geleverd. Klasse Gr familie van den Boom

Zeer uitgebreid geholpen, het hele proces is goed van a tot z uitgelegd door Rafaël. Montage door Keukenconcurent houdt wel in dat je leiding werk etc., volledig zelf moet regelen, monteurs plaatsen alleen de keuken, dat moet je goed beseffen. Resultaat is exact zoals afgesproken. Beschadigd deurtje werd zonder discussie vervangen. Na installatie kan je de apparatuur registeren bij de fabrikant voor extra garantie tot 5 jaar. Als leek wel een gedoe om het juiste serienummer etc te kunnen vinden in letterlijk een stapel gebruiksaanwijzingen, tip om hier meer aandacht aan te geven. Resumerend kan je hier met een gerust hart een keuken kopen.

Alles is goed gegaan

Ik heb een showroom keuken gekocht, fijn contact met de showroom Ik ben tevreden over het hele team Arnhem.

Zoveel gezeur gehad alles liep langs elkaar heen .

Ik zal nooit meer een keuken kopen in Arnhem . Eerste gesprek was alles duidelijk en later waren er allemaal dingen weer onduidelijk voor ze dat krijg je ook als je met 3 verschillende verkopers te maken hebt . Transport en keukenmontage was perfect .

Erg goed geholpen, ze luisteren naar je wensen

Erg goed geholpen door Ronald en Roy en het rest van het team. Topservice. Je wordt op je gemak gesteld en goed geluisterd naar je wensen. Kunnen niet wachten totdat de keuken is geplaatst.

Denken goed met je mee

Goed geholpen en goed advies gekregen.

Uitstekend geholpen!

De aanschaf van onze keuken in Arnhem was fijn en duidelijk. Wij zijn uitstekend geholpen door de mannen van keukenconcurrent, zou het iedereen aanraden.

Goede service met prachtig eindresultaat

Ik ben zeer goed geholpen door Dion van Keukenconcurrent in Arnhem. Het hele proces van begin tot eind verliep heel soepel. Er werd goed naar ons geluisterd en met ons meegedacht, met als resultaat dat wij sinds gisteren (zelfs nog een dag eerder dan we hadden verwacht) een prachtige keuken hebben, geheel afgestemd op onze wensen! De vele negatieve reviews die je op internet tegen komt vind ik erg onterecht, wij hebben een hele goede ervaring met Keukenconcurrent en ik zou het iedereen aanbevelen! Bedankt voor onze droomkeuken!

Prettig geholpen in de showroom. Alle afspraken zijn netjes nagekomen.

Mooie keukens in onze woning

Onze keukens zijn geplaatst en het resultaat is geweldig. Helaas zijn er in het verkooptraject wat wijzigingen en fouten gemaakt waardoor de keukens niet precies zijn zoals afgesproken. Desalniettemin hebben wij twee fantastische keukens.

Mooie keukens in onze woning

Heerlenstraat 9

6845 AD Arnhem

Over KeukenConcurrent Arnhem

In ons filiaal Arnhem bent u van harte welkom om u te laten inspireren voor uw nieuwe keuken tegen de beste prijs. De keuze is groot en we helpen u graag bij het samenstellen van de door u gewenste keuken. Maar ook na de aankoop staan we voor u klaar met onze service medewerkers die u graag helpen met uw vragen of eventuele klacht. Ook als u tevreden bent horen we graag uw ervaringen. Deze kunt u delen door bijvoorbeeld het plaatsen van een review of beoordeling. Daar helpt u ons maar ook uw mede consumenten verder mee!

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.