Deskundig, klantvriendelijk, geduldig, goede prijs !

De verkoper neemt alle tijd om een goede keuken op maat en naar de wensen van de klant samen te stellen. Hij denkt mee en geeft goede adviezen ! Zeer klantvriendelijk ! Geen acht-vijf mentaliteit. Zaten er, na sluitingstijd, nog !!! Geeft een professionele uitstraling !!

Top geholpen!

Vanmiddag een mooie droomkeuken samengesteld met verkoper Ronald. Een vriendelijke, fijne en eerlijke verkoper. Hij denkt mee, neemt de tijd om alles goed uit te zoeken voor een mooie prijs! Bedankt Ronald voor al je geduld en moeite die je voor ons gedaan hebt! De appeltaart komt eraan :)

Alles verliep naar wens, op 1 ding na, de monteurs hadden de zooi in een plasticzak in de voortuin gemikt. Wat ik ook jammer vind dat het afval niet word meegenomen.

Ruime keus en medewerkers met verstand van zaken!

Overzichtelijke en ruime showroom met een ruime keus aan keukens in alle soorten en maten. Medewerker Ronald heeft mij goed geadviseerd over de apparatuur en inbouwmogelijkheden hiervan. Ook had hij erg goede ideeën over de opstelling van de keuken.

Doen wat je beloofd!

Inmiddels 7 keukens bij dit bedrijf gekocht voor diverse renovaties. Er is nog nooit iets mis gegaan! Als er een kleinigheidje is zoals een beschadigd frontje of onderdeeltje wat niet geleverd is komt het altijd goed. Communicatie ook prima, men neemt voldoende initiatieven om alles goed te laten verlopen. Je kunt hier gerust een keuken kopen!

Wij vragen en jullie draaien :-)

Mijn vraag was: * Kunt u mij adviseren m.b.t. een nieuwe keuken? * Antwoord was JA. * Mijn antwoord in deze was, "Let's Go For It!" Na 5 uur waren we eruit om de nieuwe keuken te kunnen bestellen.

Een keuken is altijd een grote uitgave en spannend maar hoop dat het over 4 wk resulteert in tevredenheid . Dan is alles pas echt klaar omdat er dus wat haperingen zijn doordat er lades stuk waren aangeleverd en foutje met grepen montage . Geen bestekkade meegeleverd .

Levering en plaatsing goed afgestemd op onze wensen.

Tevreden over het plaatsen en over de gewenste aanpassingen en persoonlijke details.

Echt hele vriendelijke chauffeurs bij aflevering. In de winkel super verkoper, helaas werkt hij niet meer in Arnhem.

Vakkundig geplaatst, erg tevreden

Paar kleine dingetjes, maar die worden goed opgelost

Zeer te vrede

Goed geholpen,Goed advies gekregen en de vragen werden duidelijk beantwoord. Wij zijn zeer tevreden

zeer netjes en secuur

Het waren jonge monteurs, maar deze werkten netjes en secuur. Ze deden alles in overleg met de eigenaar en dachten zelf ook mee...daarnaast gaven ze zelf ook handige tips. Kortom een duimpje voor deze twee monteurs.

fantastisch

wij hebben het zeer goed ervaren bij de keuken concurrent, koop daar u keuken

super snelle en kundige service

Wij zijn super tevreden over keuken concurrent, Het contact verliep steeds snel en er werd kundig advies gegeven en meegedacht over een goede indeling. Ook qua prijs waren ze schappelijk. Nu er een beschadiging was aan een lade werden er geen vragen gesteld, maar werd alleen gevraagd om welk onderdeel het ging en werd het onderdeel besteld.

Alles positief en wat er vooral bovenuitateekt was de monteur!

Prima geholpen in het hele traject. Zowel verkoper, levering en montage. Volgende keuken zeker weer bij de keukenconcurrent!!!

Alles gaat goed totdat je handtekening zet en hebt betaald.

Voor bezorgen en monteuren is alles goed gegaan. Maar na het betalen als je klacht hebt wordt je niet geholpen en als je langs de winkel gaat wordt je door de verkoper de uitgang gewezen. Meting hebben ze verkeerd gedaan waardoor er klein kast is gekomen met een verschil van 11cm aan de muur grote open plek ook de meting op muur verkeerd gemeten zit met grote gat op muur schuiven de schuld aan de koper of monteur erg balen voor zoveel geld dat je betaald voor keuken en onttevreden bent.

Kleine schade na levering maar..

Toch een goede ervaring.

Zeer klantvriendelijk

Het goed meedenken en inschatten van mogelijkheden, ook na verandering van inzichten, is zeer waardevol geweest!

Gewoon Super.

Je wordt bij keukenconcurrent uitstekend begeleid, van begin tot eind. Alles perfect geregeld.

Wordt naar onze wens geluisterd en gezocht

Wordt geluisterd naar onze wens en uiteindelijk getekend. Zeer tevreden over de manier waarop ze net zo lang zoeken en tekenen totdat het de keuken is die waar je verliefd op wordt

Concrete en praktische informatie in deze fase van het traject.

Tevreden tot heden.

Goede service en fijn personeel

Zeer deskundig en ervaren

Wij werden goed begeleid in ons aankoopproces voor de keuken van onze dochter

goede service

Elk probleem is netjes opgelost

het is zeker en gewis dat keukenconcurrent de beste is

wij zijn zeer tevreden over de aankoop van onze keuken

Heerlenstraat 9

6845 AD Arnhem

Over KeukenConcurrent Arnhem

In ons filiaal Arnhem bent u van harte welkom om u te laten inspireren voor uw nieuwe keuken tegen de beste prijs. De keuze is groot en we helpen u graag bij het samenstellen van de door u gewenste keuken. Maar ook na de aankoop staan we voor u klaar met onze service medewerkers die u graag helpen met uw vragen of eventuele klacht. Ook als u tevreden bent horen we graag uw ervaringen. Deze kunt u delen door bijvoorbeeld het plaatsen van een review of beoordeling. Daar helpt u ons maar ook uw mede consumenten verder mee!

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.