Erg fijne, meedenkende leverancier

In een nieuwbouwhuis niet voor een standaardkeuken gekozen en bij KeukenConcurrent terecht gekomen voor aanschaf van een keuken. Enkele aansluitingen dienden verplaatst te worden, dit hebben we zelf uitgevoerd. Hiervoor tussen aanschaf en montage nog langsgekomen om details door te nemen. Goed ontvangen. Bij montage is monteur nog zo vriendelijk geweest om naar eigen inzicht nóg een aanpassing zelf uit te voeren waardoor geen gat gemaakt hoefde te worden aan achterzijde kast t.b.v. elektriciteitsvoorziening. Erg tevreden!

Geweldig, dik tevreden!

Van de koop tot aan de montage, in 1 woord geweldig!!!

Netjes de keuken uitgezocht veel advies gekeregen

Bij onze keuken uitzoeken vriendelijk geholpen alles gelijk op papier gezet lekkere koffie gekregen alles wat mogelijk was laten zien en de tijd voor ons nemen niks vlug gewoon op je gemak super

Alles naar wens gepland en uitgevoerd

Op het gehele traject van ontwerp, aankoop en montage is niets op aante merken. Verkoper was zeer geduldig ,bekwaam en meedenkend. Ook op de service is niets aan te merken. Keukenconcurrent Barendrecht is een aanrader

Geweldig geholpen door Connie en Ruud.De juiste keuze kunnen maken, schitterende keuken en toebehoren. Alles volgens afspraak gelopen, ga voor vragen, gewoon voor de gezelligheid ,even langs, koffie drinken.

Goed geholpen in de winkel in Barendrecht, Goed geplaatst thuis

Goed advies

We zijn zeer tevreden over de informatie die we kregen voor onze keuken. De keukens op de dag van levering netjes geleverd en de dag erna netjes gemonteerd. De monteur werkte zeer netjes en alles naar wens. Wij zijn zeer tevreden met onze keuken en erg blij met het eind resultaat.

Goede service en instructies

De lades waren wat verzakt. De monteur stelde ze en gaf informatie hierover hoe we dat een volgende keer zelf kunnen verhelpen. Vriendelijke en bekwame monteur

Top service

Heeel goed geholpen, complimenten voor het team en speciaal voor May.

Topservice

Van begin tot eind heb ik het gevoel gehad dat de klant centraal staat. Er werd geluisterd enmeegedacht. Ook de levering was erg top. Van elke stap werd ik netjes geïnformeerd en ook zaken die mij niet opvallen werden aangekaart en opgelost. Al en al zeer tevreden.

Vriendelijk en deskundig personeel. Denken goed met je mee. Gaan voor de voor jou beste keuze, niet die waar t meest op verdiend wordt.

Prima geholpen

Deskundig personeel, gaf goed advies en wist met ons mee te denken.

Blij met de keuken.

Bij het uitzoeken van de keuken werden we goed geholpen en werden de vele opties doorgenomen. Bij onze tweede afspraak konden we heel makkelijk nog een aantal dingen wijzigen, voor we het officieel maakten. Bij het klaarmaken van de keukenruimte (leidingwerk ect.) hadden we wat vragen, daar kregen we snel antwoord op als we belden en mailden. Er kwam een vriendelijke monteur, hij was er op tijd en nam de tijd om goed mee te denken. Hij dacht in oplossingen. Hij heeft als netjes achter gelaten.

Fijn geholpen aan een mooie keuken

Wij wisten al best goed wat we wilden, maar de adviseur heeft ons heel goed begeleid in de keuzes die we konden maken. Al met al hebben we een prachtige keuken en zijn we er heel blij mee!

I highly recommend kitchen for its meticulous execution

I purchased a new kitchen from KeukenConcurrent Barendrecht and am very happy with the design and execution. I recommend discussing your ideas with the executives for a seamless experience, paying close attention to design recommendations. Ensuring clear agreements and attention to detail is crucial for the final outcome. The delivery and installation are precise, with every element perfectly aligned and securely fastened. As someone who moved from India with my family, I love our new kitchen and highly recommend KeukenConcurrent. Be sure to be involved in the planning process to get the most out of your kitchen.

Top service!

Top service prima geholpen altijd.

Voor ons nog meer sterren

De ervaring met hans Peter is vakkundig verlopen.luistert naar de wensen. Zeer vakkundig en zeer netjes tegenover de klant. Deze man verdient ook de Award. Het schema van keukenconcurrent werd netjes doorlopend met zorg. Van A tot Z. Van de aankoopdag tot de montage dag was voor ons een feestje. De vorige keuken van 20 jaar geleden liep top,maar jullie overtreffen jezelf.

Veilig en fijn gevoel

Ik heb mijn droom keuken mogen kopen, de medewerkers tot aan het einde hebben goed geholpen. Het gaf mij een veilig gevoel de keuken in professionele mensen over te laten! Goed werk!

Na 20 jaar weer een keuken besteld en weer erg tevreden

Na 20 jaar was onze keuken wel aan vervanging toe. Dus op 28 dec naar de Keukenconcurrent Barendrecht gegaan. Daar werden we geholpen door Robert. We hadden al voor ogen wat we wilden, matzwart antifingerprint kastjes, composietblad, BORA, stoomoven, magnetron, vaatwasser en koelvriescombinatie. In tegenstelling tot 20 jaar geleden wilden we nu geen concessies doen en hadden we een max. bedrag in gedachte. Na een paar uur de keuken van onze dromen uitgekozen en over de prijs werden we het ook eens. 2 weken later voor het 2de definitieve gesprek en toen nog wat aanpassingen gedaan. Een Amerikaanse koelkast i.p.v. een koelvriescombinatie en een aanpassing in over en magnetron. Dit was het echt onze droomkeuken. Een kleine bijbetaling maar nog binnen ons budget. Paar weken later werden we gebeld, de achterwand van composiet onder de huidige vensterbank plaatsen zou niet gaan zoals we bedacht hadden. We kregen 3 opties, uiteindelijk gekozen om de huidige vensterbank te vervangen door er één van composiet. Precies 3 maanden later werd de keuken geleverd, 28 maart en zou de dag later de keuken gemonteerd worden. De dag ervoor werd ik gebeld of het uitkwam dat op de dag van levering de keuken ook gemonteerd kon worden. Ja natuurlijk, ik was er toch. Om 6.45 stond de vrachtwagen voor de deur en om 7.10 uur stond Jimmy (firma Oosterwaal) de keuken de monteren. Heel vriendelijke jongen, die rustig aan het werk ging en om 15 uur was hij klaar. De dag erna kwam Michel (Mibu keukenmontage) om de BORA en vaatwasser aan te sluiten en na 1 uurtje was hij ook al klaar. De achterwand en vensterbank werd opnieuw ingemeten zodat de juiste maten besteld konden worden. Er waren in de tussentijd was aanpassingen gedaan in de montagetekening ipv 93 cm hoogte werkblad was dat zoals we hadden naar 91 cm veranderd. 3 weken later werden de achterwand en vensterbank geleverd en hebben de 2 mannen van de Keukenman alles netjes gemonteerd. Allebei de keren werd het afval meegenomen. Een aanrader

Netjes en snel gewerkt.

De monteurs hebben snel, netjes en accuraat gewerkt. Ze den ken mee met de indeling en opstelling. Klasse.

Tevreden en goed gecommuniceerd

We hebben nu een top keuken staan. Er is goed gecommuniceerd met ons! Wij zijn erg tevreden!

Prima verkoopgesprek.

Zijn nog een aantal keren terug geweest met vragen en wijzigingen. Werden altijd keurig te woord gestaan, en geen moeite te veel van alle verkopers

Fijne winkel, mooi ingericht. Zeer vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel. Nette prijzen

nette ontvangst en keurige behandeling

Na zelf eerst rondgelopen te hebben in de winkel werden we keurig en netjes te woord gestaan en al onze vragen beantwoord waarna in overleg een duidelijke offerte inclusief bij behorende aanzicht en 3D tekeningen volgeden

Pesetastraat 10

2991 XT Barendrecht

Over KeukenConcurrent Barendrecht

Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.