Alleen maar tevredenheid

Met kopen al heel vriendelijk geholpen en met mij meegedacht. Installeren prima, service met reparatie heel goed geholpen

Prettig

Prettige sfeer, gezellige collega’s. Goed geholpen door de verkoper. Alles duidelijk doorgenomen en besproken. Ook fijn er snel kon worden ingemeten waardoor de levering past in onze verbouwingsplanning. Echt een aanrader.

Vriendelijk, professioneel, goede kwaliteit en prijs

Nemen de tijd bij offerte-aanvraag en duidelijke 3D tekeningen, goede communicatie van ervaring, nog vragen en levertijd tijdstip. Fijn personeel die keuken gebracht hebben. Top geholpen en zeer tevreden over de keuken!

positief

Bij aankomst hartelijk welkom geheten door de medewerkers. Goede uitleg en denken ook met je mee. Goed geholpen door Donovan Jahn, een sympathieke man . Al met al een goede ervaring.

Helemaal top!

Helemaal tevreden met onze nieuwe keuken. Van aankoop in de winkel, bezorging en uiteindelijke montage. Dit is onze tweede keuken en weer helemaal top!

Prima ervaring met hoge service❗️

Na een goede ervaring tijdens het plaatsen van de keuken nu na een paar jaar onder garantie een TOPMONTEUR gekregen die het probleem goed opgelost heeft en super klantvriendelijk was. Ik hoop dat ze deze monteur nog lang aan zich kunnen binden ❗️ Komt op tijd, doet rustig wat gedaan moet worden en gaat pas weg als de klant tevreden is. Wat een vakman! Een monteur die SERVICE met hoofdletters schrijft, top.

Perfect.

Aanschaf keuken verliep goed, vriendelijke verkoper. Tussen aankoop en plaatsing verliep de communicatie met de keukenconcurrent erg goed. Bij aflevering idem. Plaatsing door Stefan is perfect gedaan. Complimenten nogmaals.

Ik heb géén woorden voor zeer proffessionee

Warm

Warm bad

zeer vriendelijk

ik heb een goede ervaring bij de keukenconcurrent barendrecht ,zou het zo weer doen , en ook aan te raden bij iedereen voor een goede prijs en klantvriendelijkheid .

Een zeer goede monteur die zijn vak verstaat met een grote expertise. Onze keuken is waanzinnig netjes geplaatst door Ronald.

super service en montage, erg tevreden

super service en montage, erg tevreden

Zeer positief

Vanaf het begin tot aan het einde van het koop proces ben ik netjes begeleid. Ik was daar zeer over te spreken en eigenlijk samen met de verkoper kwamen we uit bij de keuken die ik voor ogen had.

Schandalig

Heb een keuken gekocht van 8000 euro plaatsen ze de keuken heb aangegeven dat ik zelf de witgoed aansluit wat doen ze krijg je de sifon van de keuken niet eens mee moet je apart kopen en aansluiten ondangs dat je 1200 betaald voor het plaatsen van je keuken schandalig nooit meer bij jullie iets kopen

Slecht

Ze hebben een keuken bij mij geplaats zonder de kraan en afvoer en nu willen ze 400+ euro om dat te laten doen schandalig koop je een keuken van 7000 euro zonder kraan aansleuting ga daar nooit meer en adviseer jullie daar nooit te gaan

We hebben de keuken gekregen die aan al onze wensen voldioet

Alles is perfect gegaan, van het samestellen tot de plaatsing, we zijn erg tevreden over het resultaat

zeer aan te bevelen.

Personeel bij aankoop zeer professioneel. Bij levering van keuken moesten er nog verschillende dingen gewijzigd worden. Hiervoor hadden we maar 1 dag voor de keuken geplaatst zou worden.Dit is wel heel kort dag. Montage van keuken verder goed verlopen.

Goed geholpen keuken besteld alles uitgelegd door gerben en filiz beter kan niet perfect bedankt voor alles

Realisatie van onze droomkeuken

Vanaf het moment dat we binnen stapten bij de showroom tot aan de oplevering van de keuken uitstekende service door vakmensen.

Netjes geleverd Vriendelijk personeel Ga zo door

Matig tot goed

Drongen veel dingen op en niet kijken naar de persoon die er stond

Prima geholpen kon niet beter.

Wij zijn zeer tevreden hoe wij geholpen zijn en zeer snel

De deur uit met de juiste keuken!

Donovan heeft mij zeer goed geholpen. Hij luistert goed naar mijn wensen en weet exact een keuken aan te bieden dat aansluit op mijn wensen en tegen een aantrekkelijke prijs. Thanks!

Perfecte service

Perfecte service

Pesetastraat 10

2991 XT Barendrecht

Over KeukenConcurrent Barendrecht

Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.