Erg klantvriendelijk en proffesioneel

Afspraak gemaakt voor defect deurtje, monteur Dirk langs geweest en heeft e.e.a. bijzonder vriendelijk en professioneel opgelost en gemonteerd !

Ruime keuze aan keukens, en professioneel personeel die rustig en goed advies geven.

Bij het kiezen van onze nieuwe keuken, kregen wij goed advies wat we wel en niet het beste konden doen qua keuze van zowel de keuken als de apparatuur. Werden goed geholpen. Wat wij zeer fijn vonden en dat we een duidelijk 3D beeld van onze nieuwe keuken hoe deze eruit kwam te zien, dit maakte de keuze zeker makkelijker. Ook in 2e gesprek verliep alles zeer goed, al met al zijn wij tot nu toe tevreden.

Zeer vriendelijk en meedenken in oplossingen.

prima.

Raar was, dat in de aanvankelijke offerte het aflever en montage adres goed stond en later bij de definitieve offerte was het niet juist (NB factuuradres was nl. niet gelijk aan het lever / montage adres). Gelukkig is dit een week voor aflevering bij het telefonisch doorspreken met een van uw medewerkers goed gekomen.

Sympathieke goed personeel staat voor zijn klant

Vanaf dag 1 goed geholpen zeer kundig proffessioneele mensen staan voor zijn klant.

prima verzorgt

alleen de levertijd was veel te lang

ge woon prima

met een beetje telefoontjes vice versa om dat er een monteur ziek is geworden kan wrd het toch nog op gelost om de keuken te plaatsen op de .dag van plaatsing

vriendelijk en goed geholpen

geduldig vriendelijk beleefd

Alles top geregeld en georganiseerd

Werkelijk alle lof voor de keukenconcurrent, de transportploeg en de keukenman, zij hebben er voorgezorgd dat we zeer content en tevreden zijn met het resultaat van onze nieuwe keuken. Alle lof !!!

Goede service en een goede prijs

Duidelijke uitleg van de verkoper over de mogelijkheden. Vriendelijke, rustige benadering.

heel goed

heel goed geholpen hele mooie keuken ge vonden . naar mezin met wat kleine aanpasinkjes isdit helemaal goed gekomen zonder ook maar bij te betalen vande afgesproken prijs perfeckt toch

Zeer behulpzaam en meedenkend in niet alledaagse oplossingen.

In feite hebben we 2 keukens gekocht. De eerste was de vervanging van onze “normale” keuken. Daar waren we op een nette prijs. De offerte hadden we zelf niet goed doorgespit en we kwamen er (te) laat achter dat de keuken 2 cm lager zou worden dan de bedoeling was. Dit is met een meerwerk opdracht opgelost. Het zorgde wél voor wat gedoe bij de montage, want diverse panelen waren nu te kort. De montage is netjes gedaan, inclusief het plaatsen en aansluiten van de door onszelf (personeel van grote fabrikant) aangeleverde apparatuur. Vrijwel alles is in 1 keer opgelost, inclusief een verkeerd geleverde apparatuurkast en de vervanging van een, dankzij een lekkende boiler, verzopen spoelkast. Onze 2e keuken betrof de bijkeuken. Daar kwam men met het voorstel om een verdiept aanrechtblad te plaatsen, zodat daaronder de wasmachine en droger geplaatst konden worden. Goed voorstel, matige afwerking…. Dat is uiteindelijk met een servicebezoek nog goed gekomen. Wat ik de mensen in Barendrecht wél wil meegeven is dat ze duidelijker moeten zijn over wat er wél of niet in het “installatiepakket” zit. Ik kan zelf prima een kraan en afvoer aansluiten en ga daar geen €375 aan uitgeven, echter naar verluid wordt dan ook de door jou aangekochte inbouwapparatuur niet aangesloten en ook geen gat geboord voor een perilex stekker. Daar maak je mij niet blij mee, zeker gezien de ervaringen met de eerst geplaatste keuken waarbij dit als (beloofde) service is gedaan. Alles is uiteindelijk netjes en naar wens opgelost. Onder de streep zijn we blij met onze keuken(s), maar ik kan het belang van duidelijkheid over uitvoering en omvang van het gekochte niet genoeg onderstrepen. De ondoorzichtige elementen in de koop/levering en de discussies die daarop volgen zijn de reden waarom ik geen 5 sterren wil geven.

geduldig

verkopers/ designers met skills & heel geduldig!!

Kan zonder veel moeite een 10 worden.

Zie voorgaande..

Afspraken van verkoper worden niet nageleefd!

Verkoper beloofde dat de kabel trekken naar inductie plaat + nieuwe kookgroep bij de prijs zat toen we bij mij thuis de offerte gingen teken. Na tekenen ben je aan de goden overgeleverd. Verkoper ontkent vervolgens het bovenstaande. Daarna belt hij op en zegt dat we een kleinere inductie plaat moeten nemen omdat het gat in het aanrecht te klein was. Ja duhhh wist ik ook wel en hij ook toen hij bij mij thuis was. Dan moeten we het gat groter maken. Maar ja dit moet ik ook zelf doen. Nooit nooit nooit meer Keukenconcurent! Maak een foto van de concept offerte bij je thuis. Want als de offerte later uitgewerkt en wordt toegezonden zijn er dingen veranderd! Voor de levering en de montage 100 punten. Die vaklui waren zeer aardig en kundig!

In Barendrecht gelijk gevonden wat we zochten!

We gingen ons oriënteren maar zagen een keuken zoals wij hem wilde in onze gedachten en zijn toen goed geïnformeerd over de kwaliteit van deze keuken. Zijn toen een goed gesprek aan gegaan over de apparatuur die wij er in wilde hebben en kwamen daar snel uit. Er werd toen een 3D tekening voor ons gemaakt en dat gaf de doorslag, en na een prijsonderhandeling zijn wij tot aankoop overgegaan. Wat ook fijn was dat we een vervolgafspraak hadden na twee weken zodat we achteraf nog wat zaken konden aanpassen... Top Na die weken nog wat vragen gesteld over de uitvoering maar ook toen keurig te woord gestaan en dingen opgehelderd. Al met al tot nu dik tevreden. De rest gaan we zien maar zal best goed komen.

Duidelijke afspraken en opties en zeer vriendelijk

Zeer duidelijk qua opties en heel vriendelijk. Er wordt vertrouwen gecreëerd.

Geduld, vriendelijk en meedenkend

Wij kwamen kijken voor een nieuwe keuken in Barendrecht. We vonden niets leuk. Gelukkig hadden wij een verkoper Jerry die ons vroeg wat wij leuk vonden. Zo is hij gaan tekenen en hebben wij precies de keuken die wij wilde hebben. Vooral het meedenken vonden wij prettig.

Goede ervaring, snel en fijn geholpen.

Blij met onze nieuwe keuken

Vanaf het uitzoeken tot plaatsen van onze keuken naar volle tevredenheid geholpen!

Goed geholpen

Wijn geholpen door een verkoper die een half jaar in dienst was. Deze hielp goed en stelde zich kwetsbaar op. Achter de schermen werd hij goed en niet te nadrukkelijk gecoacht door een andere meer ervaren medewerker. Deze laatste schoof later aan tafel aan toen de offerte gemaakt moest worden. Dit alles voelde goed en natuurlijk aan.

Tevreden tot nu

Zeer vriendelijk en behulpzame verkopers in filiaal Barendrecht!!

Alles tot in de puntjes uitgewerkt en geregeld.

Open en eerlijk

Het contact was direct in het begin goed. Robert maakt het gelijk inzichtelijk. Je weet waar je aan toe bent.

Prettig en professioneel.

Sympathieke verkoper met goede, professionele adviezen. We hebben vertrouwen in de kwaliteit, en verwachten ook niet anders na installatie van de keuken.

Pesetastraat 10

2991 XT Barendrecht

Over KeukenConcurrent Barendrecht

Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.