Correcte behandeling, professioneel en oplossend

Zeer goed en hulpzaam

Zeer ervaren verkopers met technisch inzicht

Verkopers hebben ons goed geadviseerd, welke keuken goed bij ons past.

Niet tevreden

Helaas heb ik hier mijn keuken gekocht. Op het moment van het samenstellen van de keuken is alles heel mooi en mogelijk. We hebben foto’s laten zien van de keuken hoe het er eerst uitzag en niks zou een probleem zijn. Aanbetaling gedaan en vervolgens begint het feestje. Na een aantal weken werd ik opgebeld door de “vriendelijke” verkoper en werd mij letterlijk gezegd: de radiator moet weg, anders komt de keuken niet! De vensterbank moet weg, anders komt de keuken niet! Het had mij hoop tijd en geld gekost om de radiator te verwijderen door de stadsverwarming. Vervolgens na een aantal weken werd ik weer gebeld. We hadden een mat zwarte keuken gekocht. Meneer zei dat de zijkanten van de bovenkasten wat zichtbaar zou zijn omdat de afzuigkap daar is, niet in het zwart te bestellen was. Enkel in antraciet of wit. Of de bovenkasten moesten smaller. Dit zou een “foutje” zijn geweest van de verkoper. Hierdoor hebben we uiteindelijk besloten om de keuken in het matwit te nemen. Uiteraard wachtte ik op nog meer verrassingen wat ik inmiddels gewend was. Bezorging ging goed. Montage was ook prima, alleen zou er een meerprijs van 375€ betaald moeten worden indien we alles aangesloten wilden hebben. Dus let daar heel goed op! Natuurlijk werd het frontje van de wasmachine ook niet geleverd gekregen waar we nu een tijd op moeten wachten. Denk 12x na voor je hier een keuken koopt!

goed geholpen

we gingen voor advies, maar we gingen we met een keuken. we zijn goed geholpen en nu hebben we een mooie keuken staan.

Zeer positief!

Zeer behulpzaam, uitstekend geholpen, communicatie was goed en duidelijk, top verkopers!

prima, maar onderschat tijdens de verkoop het belang van de installateur

Top bedrijf!

Geweldig uitgetekend en uitgewerkt door de desbetreffende verkoper Dhr Waasdorp. Het bedrijf was zeer goed in de communicatie naarmate de levering naderde. De Monteurs waren zeer deskundig, en hebben alles naar onze wensen gemonteerd. Zal dit bedrijf zeker aanbevelen!

top geholpen met onze droomkeuken

Jerry van vestiging Barendrecht heeft ons fantastisch geholpen met het samenstellen van onze keuken. Alles goed geregeld en heldere uitleg.

Super goede service

Wij zijn zeer tevreden over de service van de Keukenconcurrent. Ook zelfs ruim twee jaar na plaatsen van onze keuken een zeer fijn gevoel over gehouden. Er was een storing van de verlichting en er werd een transformator kosteloos vervangen. De service monteur is een zeer correcte man.

goede verkoop slechte bouwkundige kennis en after sale service

goede verkoper gehad die meedacht en met ideeën kwam goede levering alleen bepaald onderdeel er niet bij. Telefonisch contact gehad met Barendrecht, loop tegen een berg onbegrip en onkunde op waarbij alleen alleen maar werd geroepen staat niet op de leveringsbon, terwijl ik dit duidelijk met het laatste gesprek had aangegeven. Zou worden teruggebeld alleen tot nu toe geen gehoor.

ik heb geen min punt ,alles ging prima ,monteur was ook klantvriendeljjk geeft heel veel advies ook

Wij zijn vooraf duidelijk geïnformeerd omtrent de bezorging, welke vlot en netjes is verlopen.

De bezorgers waren keurig op tijd na telefonisch contact. Hebben alles vlot en netjes binnen op goede volgorde neergezet en alle controles uitgevoerd. Zeer tevreden over de bezorging.

altijd goed en beleefd geholpen al wachten we nu wel of terug gebeld worden

willen nog bovenin bij bestellen dit is alleen schijnbaar nog niet makelijk

voor mijn keuze keuzen kreeg een flinke prijsaapassing die wel voldeed aan mijn budget

Wordt gekeken naar jou verlangen en naar jou toegankelijke budget en dat vond ik heel fijn !!!. ik kreeg ook nog ideeën van de helpende assistent. Ik ben tevreden uit de deur gegaan, alleen heb ik mijn keuken nog niet, maar ik heb goed gevoel dat ik erg tevreden zal zijn. Ben erg benieuwd !!!! Alleen de lever tijd is erg lang.

gewoon goed

vriendelijke zaak. vakmensen. sympathiek te woord gestaan.

Snel, goede service en prachtige keuken

Mei weken geleden onze nieuwe keuken besteld en in juli geleverd. Service was top, goede communicatie en zeer behulpzame medewerkers bij de keukenconcurrent. Een paar schoonheidsfoutjes mbt de keuken maar na 1 telefoontje was het opgelost (wel met 9 wkn wachttijd maar goed) Wij zijn blij en tevreden!

Fijn bedrijf over uitzoeken keuken/levering/klachten ,ze doen er alles voor dat je tevreden bent.

Mijn ervaring is dat ze een voor 100 % tevreden klant gaan hebben. Ook een normale prijs voor een latere toevoeging, de service voor iets dat niet helemaal goed is gegaan is buitengewoon goed.

We zijn blij met onze prachtige keuken.

Afgelopen vrijdag is onze keuken geplaatst. We zijn er super blij mee. Ook in de winkel bij het samenstellen van onze keuken zijn we uitstekend geholpen. Er werd met ons meegedacht en de keuken was in 1 x naar onze wens. Wel weet je bij een keukenzaak dat je altijd te veel betaald. Wij hebben hem met Pasen gekocht, met een 50% kortingsactie en voor mij gevoel gewoon de volle mep betaald. Maar als het naar wens is en binnen je budget past, dan is het goed

Goed geholpen met de invulling van onze eigen ideeën voor een scherp bedrag.

Er is goed meegeholpen bij het komen tot onze keuze. Waar we het onszelf (qua budget) moeilijk hadden gemaakt is er meegedacht om dure details te laten vallen ten gunste van de "blikvangers" in de keuken. Bij de 2e bespreking bedachten we dat verlichting niet aan bod was gekomen en dat zorgde ervoor dat er nog een "aardige" post bijkwam. Op zich niet erg, wel een beetje een gemiste kans tijdens het 1e verkoopgesprek. Het aantal checks en verificaties in de aanloop naar de definitieve bestelling zouden je doen vermoeden dat er niets meer over het hoofd wordt gezien, maar het bleek dat je als koper je ogen goed open moet blijven houden. Alles wordt dan wel weer snel via mail afgetikt. Voorlopig (de keuken is er nog niet....) zijn we tevreden over dit proces.

Alles prima, de geleverde keuken mankeerde nogal wat aan.

Communicatie is zeer goed. Alleen de geleverde keuken was zeer teleurstellend. Bladen 20cm tekort, koelkast deur gebroken, wastafelkast 10 cm te breed, verkeerd front op apothekerskast, plinten en stelpoten 10cm te hoog. Nu maar hopen of alles op korte termijn vervangen wordt. We zouden binnenkort ons nieuwe huis betrekken, dat valt nu helaas in het water.

Ontzorgend

verkoper onzorgt ons volledig, denkt mee en stelt vragen over onze wensen. Geeft eerlijk aan als iets niet kan, komt met prima alternatieven. Tot over 10-15 jaar!

Een woord “ FANTASTISCH”

Jullie krijgen een dikke cijfer 10. Alles liep werkelijk perfect!

Alles perfect geregeld

Goede service en klantvriendelijk

Deskundig en zeer vriendelijk

De verkoper denkt goed met je mee en gaf goed advies over de keuken en materialen. De 3D tekening gaf een goed beeld van hoe ik mijn keuken wilde hebben. Zeer tevreden over het gesprek.

Pesetastraat 10

2991 XT Barendrecht

Over KeukenConcurrent Barendrecht

Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.