Alles was top geregeld!

Zeer goed geadviseerd in de winkel

Ik ben heel tevreden met de personen waar ik direct mee te maken heb gehad bij het keukenproject.

Ik ben heel tevreden met de personen waar ik direct mee te maken heb gehad. De verkoper: Remon Hopstaken die heel rustig alle tijd heeft genomen en de keuken tot in het kleinste detail met ons heeft besproken. Ik was eerst nog van plan bij concurenten een prijsvergelijking te gaan maken, maar heb er van afgezien omdat ik de keuken eigenlijk al heel vlug bij dhr. Hopstaken had gekocht. Ook ben ik zeer tevreden over de monteur John Pruijmboom die de keuken echt perfect heeft geplaatst. Hij heeft echt te tijd genomen om goed werk af te leveren.

gewoon, prettig, niet dwingend, tijd genomen en gemoedelijk

prettig

Zoals verwacht, gedacht en gehoopt

We hebben uiteindelijk de keuken naar onze wens in Breda gevonden. Toen kwam het echte werk! Alle (on)mogelijkheden m.b.t. de opstelling, indeling v.d. kasten en laden, de apparatuur, kleur, afwerking, keuze van het werkblad, ect., werden in detail besproken, uitgelegd, geadviseerd en vastgelegd. Er wordt niets aan het toeval overgelaten. We hebben de keuken laten plaatsen en dat is perfect gegaan. Alles volgens afgesproken datum en tijd. Rechtstreeks uit de verpakking zat toch een klein deukje in de spoelbak > een koerier heeft hiervoor een andere gebracht. Het is nog wel wachten op de inductiekookplaat, die staat op nalevering. Hiervoor een tijdelijke kookplaat voor gekregen.

vriendelijk in de winkel, inmeten perfect en monteren zeer goed

Leuke mensen die meedenken zowel in de winkel als het monteren. alles ging goed.

Uitstekende ervaring met aankoop en klantenservice

De sfeer in de winkel (Breda) was erg prettig en er werd goed meegedacht. Gelukkig geen echte ‘sales’ mentaliteit, maar professionele mensen met ervaring. Er ging iets kapot in de keuken en zeer vlot werd er een nieuw item geleverd. Klein minpuntje was dat ze de keuken ( zonder montage besteld) wilde leveren vanaf 0630 in de ochtend. Betrof nog een onbewoond huis in verbouwing, dus dan is die tijd nog meer onschappelijk.

Zeer positief

Als je binnenkomt wordt je netjes begroet en dan laten ze je eerst rustig rond kijken voordat er iemand naar je toe komt om te vragen of ze je kunnen helpen. Toen we samen met een verkoper gingen zitten werd er echt naar onze wensen geluisterd en zo hebben wij een prachtige keuken besteld

Prima service en vriendelijke mensen

Prettig

Goede communicatie en netjes op tijd geleverd.

Keurig geholpen in de keukenzaak in Breda en alles vervolgens op tijd en bijna compleet geleverd. Je word heel goed op de hoogte gehouden over de tijdstippen van afspraken en de afspraken worden netjes nagekomen. Van mijn zijde uit geen klachten en dat kan ik over andere keuken zaken niet zeggen.

Super service

Van begin tot eind super geholpen door alle medewerkers. Bij het kiezen van de keuken wordt er goed meegedacht en ook het proces daarna verliep gewoon goed. Alles op tijd geleverd en geplaatst door een aardige monteur die prachtig werk heeft afgeleverd! Erg blij met de nieuwe keuken!

Snel, duidelijk en correct geholpen

Probleem was een lekkende kraan, moest een nieuw binnenwerk voor besteld worden, is gebeurd en opgestuurd. Kraan doet het inmiddels weer prima!!

De verkoper was zeer klantvriendelijk en voldeed aan alle wensen

De nazorg laat te wensen over, want dan gaat het over naar de klantenservice en wacht nog immer op een reactie

goede ontvangst in winkel

vriendelijke verkoper die alles goed uitlegde tijdens rondleiding door de showroom

Vakkundig en behulpzaam

Wij zijn zeer vakkundig geholpen. Werd met ons meegedacht. Prijstechnisch goed

Zeer goed geholpen en zeer snel geleverd en alles was netjes niks beschadigd top service

Behulpzaam, vriendelijk ,netjes

Erg tevreden over de keuken concurrent. Vriendelijk winkel personeel , met geduld.

top geholpen

Goed geholpen en er is goed geluisterd

Prettig

We zijn goed geholpen

fijne professionele begeleiding gedurende het gehele proces vanaf orientatie t/m plaatsen

oriëntatie en aankoop: niet opdringerig, constructief advies communicatie: Zowel digitaal als telefonisch zijn wij geïnformeerd m.b.t. laatste stand van zaken montage: snel, vakkundig en secuur gemonteerd service: snel, correcte afhandeling van de vervanging van de kookplaat

Vriendelijk en meedenkend.

vriendelijk en meedenkend, niet opdringerig en geeft goed advies.

Wij zijn zeer goed geholpen door Remon Hopstaken (vestiging Breda) Vriendelijk, duidelijk, behulpzaam en voelde ons goed aan wat we precies willen. De inmeter was gewoon vriendelijk, deed zijn ding. Beantwoorde mijn vragen.

Top service

Heel fijn contact Alles goed geregeld

Professioneel en vriendelijk

Professioneel en vriendelijk personeel. 3 kleine dingetjes achteraf geconstateerd en zonder problemen opgelost. 1 plank had schade en ook zonder problemen een nieuwe ontvangen. Minpuntje is dat als je een afspraak hebt gemaakt om kleine euveltjes te laten verhelpen en de monteur zou in de ochtend komen, je geen belletje krijgt dat het uit loopt. Een ochtend vrij genomen pas in de middag kwam de monteur. Zou beter zijn dat de monteur de planning / klant belt en door geeft dat hij later is zodat de klant niet uren zit te wachten en na bijna 20min bij de klantenservice in de wacht te hebben gestaan, te horen krijgt dat er vertraging is.

Van de eerste tot de laatste stap perfect begeleid

Sander heeft ons prima geholpen. Daar waar wij duidelijk omlijnde wensen hadden heeft hij ze zonder meer ingepast. Daar waar we nog niet precies wisten wat we wilden heeft hij de mogelijkheden rustig uitgelegd en ons geholpen met het maken van de juiste keuze. De onderhandelingen verliepen prettig.

Grenssteen 5

4815 PP Breda

Over KeukenConcurrent Breda

Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.