Netjes snel en goed geregeld

Goed opgevangen met ervaring geholpen met onze keuze

Fantastische keuken, kundig geplaatst geheel naar wens

Vlotte goed luisterende verkoper van het filiaal Doetinchem die precies begreep wat wij bedoelden en zo met waardevolle tips zorgde dat wij volkomen tevreden zijn met onze keuken. Fantastische monteur Robert die vlot en kundig onze droomkeuken naar wens installeerde.

zeer tevreden!

Ze nemen serieus de tijd, en zorgen voor goede oplossingen wanneer er kleine puntjes van verbetering zijn. ze komen hun afspraken na!! wij zijn zeer tevreden met onze prachtige keuken!

Prima advies en gedaan wat afgesproken is.

Ondanks de beperkingen door de corona pandemie is men er in geslaagd om ons een prima aanbod te doen voor een nieuwe keuken. Nette afspraken, heldere toelichting. Uitvoering geheel volgens de gemaakte afspraken.

Tot zover alles correct afgehandeld

De keuken is tot zover perfect ingemeten zeer klant vriendelijk maar mijn eind oordeel kan ik pas geven als de keuken geleverd en gemonteerd is

Goede ervaring met Doetinchem

Verkoper heeft ons goed geholpen. Ook via mail werden we goed geïnformeerd. Wanneer hij afwezig was nam een collega het over. Erg prettig. Wij moeten de keuken nog krijgen dus kunnen nog niets zeggen over het eindresultaat. Maar tot nu toe zijn wij zeer tevreden. Wat ik wel misleidend vind is dat jullie adverteren Oa op Facebook, met levering binnen 4 weken. Dit geldt alleen op zeer eenvoudige keukens. De verkoper moet mensen dan teleur stellen dat dit niet zo is en dat is vervelend en komt misleidend over. Een verkoper kan daar niets aan doen, maar moet dit dan wel aangeven dat het niet haalbaar is. Heel vervelend.

Prima service!

De service van de KeukenConcurrent is top! Steeds op tijd telefonisch en via de mail op de hoogte gesteld van de stappen in het proces. Bij een niet tijdig kunnen leveren komen ze met een goed alternatief en heb je zelf de keus om deze te accepteren!

gewoon goed

Van het begin tot het eind goed geholpen en meedenkend om tot het beste resultaat te komen. Wij hadden een vriendelijke en goede verkoper die met goede oplossingen kwam. Verder ook vriendelijke bezorgers en een goede keukenmonteur die ook de problemen niet uit de weg ging. De keuken is mooi en vakkundig opgeleverd.

Klachten prima afgehandeld

Geen aanmerkingen

goed en overzichtelijke verkoop

De verkoop van de keuken is zeer goed verlopen mede dankzij de verkopers bij KeukenConcurent Doetinchem.

Prettig geholpen door Rahied Bechan

Voor de eerste keer bij Keuken concurrent geweest. We zijn heel prettig geholpen. Geen snelle jongen, denkt met je mee en kan goed advies geven. De kwaliteit en prijs was naar onze wens en zodoende gelijk gekocht.

klant vriendelijk en zeer goede klandizie

zeer goede ervaring behulpzaam en goede uitleg en aan al onze wensen voldaan

Tevreden

Alles naar tevredenopgelost

Fijn geholpen

Prima en netjes geholpen

van begin tot eind als zeer goed ervaren.

bij het uitzoeken van de keuken fantastisch geholpen, ook tussendoor bij vragen alles in zeer goed overleg. Bij montage geweldige monteur Richard gehad. alleen de afzuiger maakt veel lawaai en daar een behoorlijk nietszeggend telefoontje op gehad.

Fijne ervaring

Rashid heeft ons prima geholpen. Heeft de tijd genomen om ons op weg te helpen. Opvolging vervolgens was ook prima. Plaatsen ging naar behoren. Pech gehad dat het aanrechtblad gebroken was bij aankomst. Dit is vervolgens perfect opgelost. Volgende dag al een nieuwe en wij hebben geen verdere geen vertraging opgelopen. Kortom een dikke 10

very good service and high quality kitchen for a good price

From selling process in the store up tp delivery and build up everything was very pleasant and caused no problems.

Klantvriendelijk, meedenkend goede begeleiding.

Communicatie levering goed nu nog kijken hoe snel de gebreken worden opgelost

TOP

Onze ervaring is dat alles perfect is verlopen ,zeker de aflevering en montage van de keuken was uitstekend.Goede samenspraak

duidelijk en goed

goed snel en duidelijk

Heel goed.

Heel prettig, meedenkend, klantvriendelijk, geen moeite te veel.

Excellent service and good quality

Highly recommend

Gewoon goed

Fijne ervaring

Wij hebben het van a tot z als prettig ervaren. Vriendelijk, meedenkend, doen wat afgesproken is!

Doetinchemseweg 89

7007 CB Doetinchem

Over KeukenConcurrent Doetinchem

In ons filiaal Doetinchem bent u van harte welkom om u te laten inspireren voor uw nieuwe keuken tegen de beste prijs. De keuze is groot en we helpen u graag bij het samenstellen van de door u gewenste keuken. Maar ook na de aankoop staan we voor u klaar met onze service medewerkers die u graag helpen met uw vragen of eventuele klacht. Ook als u tevreden bent horen we graag uw ervaringen. Deze kunt u delen door bijvoorbeeld het plaatsen van een review of beoordeling. Daar helpt u ons maar ook uw mede consumenten verder mee!

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.