Zeer vriendelijk en correct te woord gestaan en ook deskundige adviezen gekregen.

We zijn geholpen door Rahied B. bij KC in Doetinchem. Hij was zeer vriendelijk, correct en gaf goede adviezen. Uiteindelijk hebben we een hele mooie keuken samengesteld en die is inmiddels geplaatst. We zijn zeer tevreden en genieten er volop van!

Keuken is perfect geplaatst.

Keuken is perfect geplaatst.

goede omgang en uitleg aan klanten

het biedt een goede service en veel keuze

Deskundige adviseur

Aanrader

beschadigd blad nog niet geheel gemonteerd

beschadigd blad nog niet geheel gemonteerd, tja wachten duurt lang dan he

zeer prettig

het duurde iets te lang met wachten, aangezien de verkopers uitliepen. Dit heeft hij volledig hersteld door zijn vriendelijkheid en kordate wijze van werken en luisteren naar onze wensen.

de keuken is goed afgeleverd en geplaatst!

Een fijne zaak,goed voor de klanten nemen alle tijd.

Wij zullen zo weer terug gaan.

compleet

Wij hebben enkele gesprekken met Rahied Bechan gehad. Onze erv is dat we een eerlijk open gesprek hebben gehad en dat Rahied duidelijk was in de mogelijkheden en niet mogelijkheden. Heeft kennis van zaken en deed goede voorstellen. Wij hopen dan ook dat straks de levering en afwikkeling net zo strak en georganiseerd verloopt als de verkoop van de keuken. Met vriendelijk groet: Fam Putman Zevenaar

Klantvriendelijk en kwalitatief

Ik heb een keuken bij keukenconcurrent besteld en dit heb ik als zeer klantvriendelijk ervaren. Bedankt

Zeer vriendelijk en behulpzaam denken ook echt met je mee en houden goed rekening met je wensen

Top service, goed resultaat!

Wij zijn in de winkel echt perfect geholpen door Mark. Aangezien het onze eerste keuken is, hadden we veel vragen en zijn we vaak van wensen veranderd. Mark dacht met ons mee, gaf eerlijk zijn mening en niets was hem te veel af. Het resultaat is een keuken waar wij ontzettend tevreden mee zijn. Eén minpuntje, het aanrechtblad is niet afgekit. Bij navraag bij de monteur blijkt dat dit is vanwege variërende muurmaterialen en dat ze dit niet doen. Zelf krijg ik de kit er minder strak in, wat de keuken net wat minder mooi maakt.

Zeer deskundig

Denken ze mee met ontwerp, komen afspraken na.

af wachten op eind resultaat

vorige keuken ook van jullie,totaal geen service,hopen het gaat nu beter???deze beoordeling vraag als alles klaar is?? na 2 maanden na plaatsen ??

duidelijke afspraken

netjes volgens afspraak geleverd. goede afspraken en duidelijke communicatie

Goed personeel,

top bedrijf

erg veel ervaring en vriendelijk .

altijd weer terug naar deze winkel

ze hebben een goede service en vriendelijke verkopers

goed advies en duidelijke communicatie vooraf

Alles is keurig geleverd, de montage was ook goed alleen net het laatste stukje. Het was een actie met gratis montage, nu weet je niets is gratis. Bij oplevering bleek dat de afval niet werd meegenomen, dat was vooraf ook niet gemeld. De spatrand is ook niet afgekit aan de bovenzijde met de muur, dat gaf ook een slordige indruk. Tussen de kastwand en de koelkast zat een lelijke spleet, gelukkig vond ik tussen het afval de strip welke bedoeld is om dit af te dichten, deze zelf geplaatst en dan lijkt het een stuk netter en kan er geen rotzooi tussen komen.

Erg blij met de levering, montage en uiteindelijk onze nieuwe keuken.

Onze keuken is op tijd geleverd waarbij er bij de levering goed werd gekeken naar eventuele beschadigingen. De monteur van onze keuken betrok ons bij de montage en stelde vragen hoe wij bepaalde punten het liefste wilden. Wij vonden het fijn dat wij ter plekke nog bepaalde punten aan konden passen. Een vriendelijke en professionele monteur die hard gewerkt heeft om onze keuken dezelfde dag nog helemaal af te hebben. Wij zijn erg blij met de manier waarop we op de hoogte gehouden zijn van de levering van de keuken. Een keuken die we volledig naar onze wens in hebben kunnen richten en waar wij helemaal tevreden mee zijn.

We zijn zeer uitgebreid geholpen door Rachied die er veel tijd heeft ingestoken.

De keuken is vakkundig gemonteerd en opgeleverd zonder enig manco. Vakwerk!

Blij met de keuken

Levering en montage vakkundig gebeurd. Aantal afleveringspunten lopen nog maar die worden keurig afgehandeld is de planning. Kortom, wel blij met de keuken!

Perfect geregeld

Het gehele traject van aankoop tot plaatsing perfect en professioneel uitgevoerd. Zeer tevreden

Geweldige goeie service en hoeie monteur

aan alle wensen voldaan voor keuken, goed geholpen door keukenconcurrent toen er wat aanpassingen gedaan moesten worden, goeie en perfecte service. Het plaatsen ging snel, wel lange dag voor 1 monteur die van ver moet komen maar een super monteur gehad met veel tips.

Doetinchemseweg 89

7007 CB Doetinchem

Over KeukenConcurrent Doetinchem

In ons filiaal Doetinchem bent u van harte welkom om u te laten inspireren voor uw nieuwe keuken tegen de beste prijs. De keuze is groot en we helpen u graag bij het samenstellen van de door u gewenste keuken. Maar ook na de aankoop staan we voor u klaar met onze service medewerkers die u graag helpen met uw vragen of eventuele klacht. Ook als u tevreden bent horen we graag uw ervaringen. Deze kunt u delen door bijvoorbeeld het plaatsen van een review of beoordeling. Daar helpt u ons maar ook uw mede consumenten verder mee!

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.