correct hulpvaardig en komt afspraken na

Kan alleen maar positief zijn

positief

top medewerkers goeie service op tijd mail gehad alles perfect gegaan

Onze keuken is netjes volgens afspraak geleverd en zeer vakkundig door de monteur geïnstalleerd.

Uitstekend.

Vanaf het eerste bezoek aan de winkel tot de levering en montage van de keuken, gewoon uitstekend.

Super geregeld

Vanaf moment 1 binnen stappen goede communicatie en advies

Zeer goed geholpen

Tijdens het zoeken naar een nieuwe keuken werden we op en top geholpen, vaak spetterende aanbiedingen maar vooral de tijd die er word genomen om je droom werkelijk te maken

top product, verkoop goed, prijs goed, montage goed !

super goed geregeld, van verkoop tot montage !

Prettig en deskundig geholpen!

Wij zijn op een bijzonder prettige wijze geholpen door een enthousiaste verkoper die goed luisterde naar onze wensen en ons deskundig adviseerde op een prettige wijze. Dat geeft vertrouwen!

Erg Ontevreden

Erg ontevreden! Super ontevreden, liep afgelopen jaar met mijn vriendin keukenconcurrent Arnhem binnen. Puur met intentie om bedragen en voorbeelden te zien. De verkoper won ons vertrouwen en liet ons formulieren tekenen puur om ons wensen en keuzes te bewaren, de keuken zou een bedrag van bijna 9 duizend euro kosten! Wij liepen de winkel uit. En via Whatsapp had ik de weken erna 2x gevraagd voor een tweede gesprek, maar de verkoper was steeds ziek en had geen rooster omdat de hoofdkantoor dicht was! Wilde wel snel afspraak maken voor inmetingen bij ons thuis. Ben niet eens voor tweede gesprek geweest en er was al iemand thuis voor inmetingen! De verkoper heeft tijdens de eerste gesprek niet de algemene voorwaarden overhandigd! Heeft niet over annuleringskosten kosten gehad!! Dit heb ik ook als bewijs in mijn whatsapp gesprekken met hem, geeft aan dat hij niet daarover heeft omdat er nooit bij hem annuleringen zijn!!! Dit betekent niet dat hij als verkoper dit soort super belangrijke informatie niet aan mij doorgeeft. Ik net afgestudeerd en hoe kan ik een keuken van 9 duizend euro betalen! Ik heb hem heel snel gevraagd dat ik het niet meer wil, ik wil geen keuken! Wij hadden niet volledige informatie vanaf het begin! Wij wilden puur bedragen en voorbeelden zien. En nu jaar later ongeveer werd ik gebeld dat als ik het wil annuleren dan moet ik 30% betalen! Ik vraag dat ik een klacht wil indienen krijg ik verkeerde mailadres door! Die niet bestaat! Het is echt ongelofelijk, het is alsof ik voor niks werk! En ik werk in de zorg! Hoe kunnen jullie dit ons aandoen?? 1 gesprek gehad en nu moet bijna 3 duizend euro annuleringskosten betalen. Ik zou graag hulp willen want dit kan gewoon niet.

Uiteindelijk wel de juiste keuken, helaas niet volgens afspraak.

Na uren te hebben doorgebracht in de winkel om de juiste keuken samen te stellen waren we eruit. De keuken was uitgezocht, de elementen stonden op papier. Met meerdere malen duidelijk aan te hebben gegeven om in een bepaalde periode te leveren/plaatsen, en de belofte ervan van de verkoper de handtekening gezet dat wij bij jullie de keuken zouden kopen. Kon dit niet in die periode, zouden wij helaas afzien van de koop en dit was in het hele begin stadium al aangegeven. Wij zouden het inmeten in een vroeg stadium inplannen, zodat wij daar al een aantal weken mee konden winnen. Helaas na het inmeten kwamen er opstakels aan het licht, ook stond de verkeerde plaatsingdatum op papier. Een week voor de definitieve handtekening en betaling werden wij gebeld dat we wat aanpassingen moesten doen, en dat de keuken niet geplaatst kon worden in de afgesproken week! De aanpassingen waren het probleem nog niet zo, dit was zo opgelost. Echter, de duidelijke afspraak over de plaatsing kon niets meer aan gedaan worden. Dit werd een week eerder of een 3 weken later ivm de bouwvak. Wij moesten dus alle moeite doen om een extern bedrijf te vinden die de keuken kon plaatsen, probeer dit maar eens als je al weken verder bent en je last minute pas gebeld wordt met deze info.. Uiteindelijk wel gelukt, maar handelen volgens afspraak is bij ons helaas niet gelukt.. Nu afwachten of de afspraak lukt wat betreft de levering, en of wij verder geen obstakels tegen gaan komen. De keuken moet namelijk nog geleverd en geplaatst worden.. Wij wachten het af, maar eerlijk gezegd is dit wel een kleine klap op het vertrouwen geweest en houden wij de vingers gekruist of de rest wel loopt zoals afgesproken..

Mooie keuken, onderlinge communicatie mag beter

De onderlinge communicatie mag verbeterd. De monteurs weten niet wat er afgesproken is met hoofdkantoor. Voor mensen van 78 jaar is dat erg verwarrend.

Chapeau

Van showroom tot levering en plaatsing. Zeer duidelijke info. Alles prima naar wens verlopen. Nogmaals Chapeau!!!!

Perfecte service, mensen met kennis en vakkennis

Vriendelijk personeel, no-nonens, prijs en kwaliteit van het product zeer goed. Ik zal zeker mijn familie en vrieden de keukenconcurrent aanbevelen Doetinchem.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en voelt duidelijk degelijker aan dan blauw geel uit zweden

Verkoper nam de tijd en kwam met goede tips, voor de indeling van de keuken, Ruime keuze aan materialen van de deurtjes/werkbladen enz. Afspraken wat en wanneer zijn steeds netjes op tijd telefonisch en/of schriftelijk doorgegeven. Erg tevreden met de nette montage en levering.

Fijne verkoper wie duidelijk is en goede ideeen heeft. Tot nu toe niets dan lof!

Kundig en meedenkend

Het advies in de winkel was warm, vriendelijk en kundig. Bij twijfel werd er contact met ons opgenomen. De vakmensen dachten allemaal mee. De communicatie tussendoor was behulpzaam en zeer klantgericht. De levering was prima; vriendelijke kerels die zowel de keukenruimte als de bezorgde spullen controleerde. De montage was prima; één man één dagje bezig. Netjes afgewerkt. De aansluiting ging ook perfect. Kortom; wij kijken terug op een hele positieve ervaring m.b.t. het bestelproces en de afwikkeling.

volkomen tevreden

top!

goed geadviseerd bij de keukenconcurent in Doetinchem! we hebben echt een super mooie keuken en de monteurs hebben goed werk geleverd.....echt top!!!

Keuken gekocht

Eerste ervaring was prima, echter toen we nog een paar vervolgafspraken wilden maken, werd het nogal moeilijk om deze te maken. ( geen tijd, te druk met andere afspraken, of niet aanwezig) Vooral het regelen van een paar wijzigingen heeft hierdoor weken vertraging opgelopen. Nadat dit eindelijk geregeld was, bleek ook dat de frontkleuren niet meer leverbaar waren, alsmede ook het gekozen houtstructuur. Om nu dezelfde kleur te hebben, moest er een hoogglansversie gekozen worden. dit was waarschijnlijk duurder, echter meerprijs werd gewoon doorberekend aan ons. Uiteindelijk wel een prachtige keuken aan ons geleverd. Maar had toch wel gerekend op een beetje coulance i.v.m de meerprijs.

Goede organisatie

Op een paar kleine dingen na, alles goed geregeld.

Onze verwachting voor het plaatsen van de keuken zijn hoog gespannen !

we zijn erg vriendelijk en zeer uitgebreid geinformeerd en geadviseerd door adviseur Rahied. Zeer aan te raden.

Geweldig!

We zijn top geholpen en de communicatie na de koop was ook top.

Doetinchemseweg 89

7007 CB Doetinchem

Over KeukenConcurrent Doetinchem

In ons filiaal Doetinchem bent u van harte welkom om u te laten inspireren voor uw nieuwe keuken tegen de beste prijs. De keuze is groot en we helpen u graag bij het samenstellen van de door u gewenste keuken. Maar ook na de aankoop staan we voor u klaar met onze service medewerkers die u graag helpen met uw vragen of eventuele klacht. Ook als u tevreden bent horen we graag uw ervaringen. Deze kunt u delen door bijvoorbeeld het plaatsen van een review of beoordeling. Daar helpt u ons maar ook uw mede consumenten verder mee!

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.