In één woord Top!

Top geholpen in de winkel door hele leuke mensen. Keuken in 1 dag gemonteerd en 100% opgeleverd. Ik kan niets bedenken wat niet goed is of niet goed is gegaan. Heel blij met het resultaat!

Alles prima geregeld en goed geholpen.

Begeleiding tot aankoop zeer goed en prettig verzorgd.

Zeer slecht

Bij het verkopen van een keuken is keukenconcurrent Heerlen je grootste vriend. Echter geven ze bij een defect geen reactie meer en verwijzen ze je naar de klantenservice. Klantenservice heeft geen tijd om te reageren.

Zeer slecht

Zeer slechte ervaringen met dit bedrijf.

Geweldig !

De monteur was zeer aardig en behulpzaam.

Goede hulp bij het samenstellen van onze keuken

Gedurende het traject, goede hulp met het samenstellen en inplannen voor onze keuken. Ze denken mee.

Heel goed

Ik werd kundig geholpen en er werd goed meegedacht. Verkoopster , manager en de gastvrouw heel erg vriendelijk.

Top service

Vanaf de keuken keuze,tot de bezorging toe In een woord geweldig

Ik werd goed geholpen

De verkoper heeft mij informatie en advies gegeven en hij was heel vriendelijk.

Bij aankoop goed advies en goede service gehad. Zeer klantvriendelijk en correct. Keuken "snel" en correct geleverd. Goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en goede informatie gekregen. Goede afwerking bij plaatsen.

Een thuis gevoel in de winkel.

Wij werden vriendelijk ontvangen en hadden de ruimte om eens rond te kijken. zeer vriendelijk en vakkundig personeel. bij een kopje koffie en een goed gesprek hebben wij besloten een keuken te kopen. Het is de moete waard om eens de winkel te bezoeken.

Snelle service waarin geluisterd wordt naar de klant

Hele gerichte service waarin er naar mij geluisterd werd als klant

goed geholpen

ken de keuken zelf samenstellen

Klantvriendelijk, wordt gedacht in mogelijkheden en niet in problemen, afspraken worden goed nagekomen. We verwachten onze keuken over een paar weken en we gaan ervanuit dat dit ook goed zal gaan. Voortraject is in elk geval zeer vlot verlopen

Gewoon geweldig

Super super super hoe ik door de verkoopster geholpen werd

prima prijs/kwaliteit, terzake deskundig en vriendelijk personeel

wij werden vriendelijk ontvangen en alle mogelijke oplossingen zijn aan ons voorgesteld. De verhouding prijs/kwaliteit is prima. De verkoper was terzake deskundig en zeer vriendelijk. ook de inmeting werd zeer nauwkerig gedaan en het uiteindelijke afrondend gesprek verliep snel. Zeer tevreden met de gang van zaken.

wat een geweldige ervaring en hoogstaande service

Het gehele traject vanaf het eerste gesprek in de winkel tot het leveren van de keuken alleen maar lof. 100% tevreden met alles. Verkoper Ton Verpoort en echtgenote Audry verdienen de hoofdprijs.

Prima Service

Je wordt prima op de hoogte gehouden en kunt indien nodig nog levertermijn aanpassen. Voor ons belangrijk aangezien we iets langer nodig hadden voor de basis aanleg.

Prettige, vriendelijke bezorgers.

Ik werd nog even gebeld kwartiertje voordat ze er waren. Waren vriendelijke jongens, die hun werk netjes en correct hebben gedaan.

Achteraf zeer goede keuze geweest om voor KeukenConcurrent gekozen te hebben.

Ben super tevreden over het plaatsen van de nieuwe keuken, er waren een paar kleine foutjes bij de bestelling ingeslopen waardoor de keuken niet geheel afgeleverd kon worden (plint te kort, verkeerde filter voor afzuiging besteld) maar bleven altijd met ons in contact. Nieuwe afspraak gemaakt en perfect op afgesproken tijdstip aanwezig. Zeer vriendelijk en deskundig personeel gewoon top.

van begin tot eind perfect

vriendelijk geholpen en geduldig.

Heel goed geholpen en denk mee wat de klant wil.

Het verliep zoals gepland

geweldig

geweldige keuken super geholpen in filiaal Heerlen door Sander Brouns Montage en bezorging was in een woord top helaas laat de klantenservice hier toch een grote steek vallen deukje in de koelkast dit gemeld maar geen reactie tot op heden mogen ontvangen van hun toch wel jammer. Aan de voorkant was alles super en top.

Professioneel en Prettig geholpen

Ik ben zeer goed geholpen door een kundige medewerkster die echt met ons meegedacht heeft, en die duidelijk wist waar ze het over had. Al met al een zeer positieve ervaring!

In de Cramer 148 B

6412 PM Heerlen

Over KeukenConcurrent Heerlen

Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.