De uitgezochte keuken is OK.

De uitgezochte keuken is OK. Aanpassen ging wat moeilijker i.v.m. personele problemen bij keukenconcurrent.

Zeer klantvriendelijk

Erg vriendelijk, niet opdringerig en prettig meedenken, waar nodig goed advies voor mogelijke verbeteringen

Op een zeer prettige manier geholpen om een keuken uit te zoeken

Ruim te tijd gekregen bij de samenstelling van de keuken. Duidelijke communicatie via mail. De aflevering van de keuken ging vlot en naar onze wensen neergezet. Heel vriendelijk. Montage ging soepel Iedereen was erg netjes en een fijne service

Koningklijk

Wij zijn heel erg tevreden over u , maar toen ik de verkoper de foto van onze keuken lied zien werd ik een beetje weggezwaaid van : o de muren moeten glad zijn, hij bekeek de foto s nauwelijks ,achteraf blijkt dat wij de muren hadden moeten stucadoren. Levering: helemaal PERFECT tijd was prima keurige heren. Montage : helemaal blij met Celestino? wat een aardige rustige en naar ons toe voorkomend .We zijn heel erg blij dat U ons deze monteur heeft laten komen. Aansluiten: Van apparatuur was ik niet thuis ik heb de uitleg gemist van o.a. de Inductie en magenetron ,daar heb ik nog graag uitleg over want dit is voor mij helemaal nieuw.hartelijk dank José Stultiens.

Goed geholpen

Verkoper weet waar hij het over heeft zoekt alles goed uit en overlegd met de klant wat de Wensen zijn om zo tot een resultaat te komen.

Ze hebben me goed geholpen.

Afspraken goed nagekomen

Fijne en goede keukenzaak met mooie prijzen

Ik ben zeer blij met mijn aankoop, maar dat kan niet anders als je voor de 3de keer in 2 verschillende woningen in 25 jaar tijd hier een keuken koopt. Als je niet tevreden bent, kom je nooit meer terug bij een winkel

heel goed

geen op of aanmerkingen

Praatjes bij verkoop en slechte communicatie en afschuiven bij problemen

Keuken gekocht, de verkoper tekent alles uit, we plaatsen zelf de keuken volgens zijn tekening en geleverde producten en maten. Ze geven ons een grotere koelkast "cadeau" en nu na een paar maanden werkt de koelkast niet naar behoren en is er ineens niet genoeg ventilatie en is het ons probleem! Verder zijn niet alleen hier problemen mee, ook de inductieplaat werkt niet zoals het hoort ( te lang verhaal), het probleem ligt wederom niet bij hun, maar ligt aan onze pannen. Ook de magnetron is al iemand voor moeten komen, deze doet het wel weer. Maar al bij al erg ontevreden over een keuken die pas een half jaar in gebruik is!!!

Je krijgt wat ze beloven

In de Corona tijd een keuken kopen is best een uitdaging. Alles thuis via foto’s en staaltjes moeten uitzoeken. Maar gelukt hoor en gekregen wat we wilden. Wij hebben een super keuken met goeie adviezen en nette afwerking.

Positief

Blad was niet helemaal goed, zijn nog zelfde dag gebeld om afspraak in te plannen voor oplossing, afzuigkap bij het leveren helemaal kapot (glas) bij montage was er per koerier een nieuwe gebracht, we hebben een koelkast zonder vriezer besteld, helaas met vriezer geleverd, dit moet nog opgelost worden maar heb nog geen bericht daarover

We were helped very well and he spoke great English.

Plaatsing van keuken TOP

Aankoop van een keuken brengt toch op voorhand wat buikpijn met zich mee. Let wel we hebben deze keuken gekocht in de CORONA tijd dus uitgebreid uitzoeken was er niet bij. Verkoopster (Samantha) heeft bij ons thuis de vele mogelijkheden tot in detail uitgelegd en gedurende het proces nog bijgestuurd. De plaatsing van de keuken was een genot. Monteur (Bjorn) heeft dit in goede banen geleid en ons als klant op alle details gerustgesteld met een uiteindelijk perfect resultaat (ijskast heeft alleen een fabrieksfout maar daar kan de monteur niets aan doen). De "zorgen" die we hadden waren niet nodig geweest.. kortom TOTAAL tevreden met het gehele proces

Contact was altijd leuk

Ik kwam toevallig bij KeukenConcurrent in Heerlen terecht en werd meteen door de verkoper geholpen. Tijdens een gezellig gesprek hebben wij, rekening houdend met de goede adviezen van de verkoper, onze keuze gemaakt. De gesprekken die volgden en het inmeten zijn uiterst correct verlopen in een goede sfeer. Wij zijn tot nog toe zeer tevreden. Als de installatie ook zo verloopt, kan KeukenConcurrent bij ons niet meer stuk.

Uitmuntend!

Na enkele keukenzaken te hebben bezochf sprong KeukenConcurrent in Heerlen toch meteen ver boven de rest eruit! Hier krijg je tenminste het gevoel NIET een nummertje te zijn en luistert het personeel goed naar je wensen en denken ze mee in oplossingen wat het beste in jouw situatie past. Aanrader!

Uitermate professioneel en vriendelijk

Wij zijn door Randy uitermate vriendelijk en professioneel begeleid bij de aankoop van onze keuken.

Een plezierige en fijne ervaring

De beslissing tot koop, de afspraken tot plaatsing en de plaatsing zelf verliepen prima. Ook jullie beslissing om plaatsing tot 2 maal toe uit te stellen i.v.m. onvoldoende gedroogd stucwerk getuigt van professionaliteit. Als afhandeling van 3 kleine probleempjes op dezelfde wijze verloopt, zal ik jullie zeker aanbevelen. Als tip wil ik graag meegeven dat een afdekplaat voor de inductiekookplaat een goede en misschien wel noodzakelijke aanvulling zou zijn op het pluspakket (antislipmatten, lekbak e.d.), dat m.i. de kosten meer zou rechtvaardigen.

Vandaag in Heerlen bij keukenconcurrent een mooie keuken gekocht. Wij zijn geholpen door Audrey Reep die haar werk heel vriendelijk en vakkundig doet,zij denkt met je mee en geeft eerlijk advies en kijkt niet op de klok.Audrey heeft ons overtuigd dat we niet verder hoeven te zoeken,dikke pluim.Jac en Leny

zeer slechte service

zeer zeer slecht. de levering en de montage waren in principe prima, maar de montage en de klantenservice een drama! de monteur die zou komen aansluiten heeft onze kookplaat niet aangesloten en mij gezegd dat dit een kwestie van een stekker was en dat onze electricien dit wel moest kunnen fiksen. nou niet dus; er bleek een andere stekker aan te zitten dan de perilex van de tekening; onze electricien durfde het niet aan dit uit elkaar te halen (garantiedingetje ) en raadde ons aan de keukenconcurrent te bellen om de dag erna alsnog onze kookplaat aan te sluiten. Geen tijd, geen zin, teveel moeite! geld was in de tas dus ze hebben ons gewoon laten zitten. we hadden een zeer onaardige onaangename dame aan de telefoon bij de klantenservice die eigenlijk nog net niet zei dat onze electricien gewoon een sukkel was. dit was afgelopen woensdag, tot op heden NIKS meer vernomen. Gelukkig er zelf aan gedacht een handige kennis in te schakelen en wij kunnen de keuken gebruiken, maar NIET dankzij keukenconcurrent. Daarbij vermeld ik nog dat de verkoper die ons de keuken aangesmeerd (Randy van keukenconcurrent Heerlen) ons ook al vanaf dinsdagavond niet eens de moeite genomen heeft om ons terug te bellen. Geld is binnen, keuken verkocht nu konden we barsten. Koop hier NOOIT een keuken!

Bij ons bezoek in Heerlen werden wij uitermate vriendelijk en vakkundig geadviseerd bij het uitzoeken en samenstellen van onze keuken door Audrey. En alles binnen ons budget. Audrey, Samantha en Ton bedankt voor jullie geweldige service!!

Super!!!

Jaren geleden daar onze eerste keuken gekocht en vandaag onze tweede. Toen een fijne ervaring en vandaag ook weer, met dank aan Samantha. Zeer vriendelijk en behulpzaam, dacht met ons mee naar oplossingen. Met 100% tevredenheid de keuken gekocht.

Heel tevreden over jullie zowel door verkopers als klanten service.

Wij hebben een prachtige keuken krijgen veel complimenten ,dit dankzij jullie medewerkers die ons goed advies gaven .Dit waren man en vrouw uit heerlen bij keukenconcurrent.

Goede ervaring in de winkel. De levering was stipt op tijd. Snelle en deskundige installateurs. Overal contacten met zeer beleefde mensen.

4x verkeerde plaat geleverd

Voor de 4x verkeerde plaat geleverd. Bestelt 2,325 lang maar we krijgen steeds 2,315 Dus we missen steeds 1cm lengte. Zeer slecht!!!! En dit al 4x !!! En natuurlijk steeds 6 weken levertijd, terwijl er 4 op de wapside staat ( de 7 geranties van keuken concurrenten)

In de Cramer 148 B

6412 PM Heerlen

Over KeukenConcurrent Heerlen

Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.