goede info en klant vriendelijk

Heb goed gesprek gehad en voldoende info. gekregen De hr. Brouns heeft mij met goede informatie voorzien. en tijd genomen zodat ik goede beslissing kan nemen. Want tenslotte koopt je toch niet vaak een nieuwe keuken .

Goed en snelle service

Denken met je mee en handelen klachten en opmerkingen snel af

Maken helemaal waar wat ze beloven.

Van het advies in de winkel tot en met de montage zijn we geholpen door vakmensen. Met als resultaat dat de keuken precies is geworden zoals we ons hadden voorgesteld. Bezorging stipt en correct, montage door twee op elkaar ingespeelde monteurs die goed communiceerden met ons als klant. Dit was voor ons de vierde keer dat we een keuken hebben gekocht en Keukenconcurrent verslaat wat ons betreft de concurrentie met dubbele cijfers.

De keuken is top

De keuken is top .. Alleen de afwerk stukken waren door en door vastgeniet en ga na de lockdown vragen hoe en waarom en nieuwe vragen . Ook de vaatwasser doet het niet , na 1 vakkundig telefoon naar de leverancier komt er op 5 jan een monteur

Zeer vriendelijk personeel.correcte levering, goede service

Zeer vriendelijk personeel, correcte levering, fijne service

Super goed geholpen

Wordt meegedacht, geven diverse opties, zoeken mee naar een mooie keuken en zijn zeer gul met apparatuur wat ze heel aantrekkelijk aanbieden, wij hebben straks een mooie keuken die heel sjiek , warm en mooi uitziet voor relatief weinig geld.

positief

klantvriendelijk 99% inzet

Prima Keukenzaak, verkopers en monteurs.

Alles prima geregeld

alles is prima verlopen

Met de aankoop van de nieuwe keuken het plaatsen en afwerken (monteur harde en snelle werker) en de telefonische afspraken was alles zeer goed . Ik kan Keukenconcurrent aan iedereen aanbevelen .

Klantvriendelijk, maar tot opzekere hoogte

Als leek vertrouw je erop, dat je over alles uitvoerig word geinformeerd. Maar je moet er wel naar vragen? Indien er in Tweede instantie een wijziging heeft plaatsgevonden bij het eindgesprek, dan moet de verkoper dit uitvoerig bespreken met de klant. In ons geval betrof het om de achterwand die niet doorliep naar boven toe bij de afzuiging. Eerste Foto wel eringezet, Maar bij het eindgesprek dit eruit gelaten. Ons viel het pas later op.

Slechte communicatie

Showroom keuken gekocht. De voedingskabel voor de afzuigkap is daar gebleven omdat ze op dat moment geen lader hadden. Mijn man heeft e-mail gestuurd of we de kabel kunnen gaan halen en nog geen antwoord van gehad. Dus 2 maanden zonder afzuigkap. Naar gevoel: ene keer betaald hebben we je niet meer nodig

Zeer vakkundige verkoper

Fijne ontvangst, zeer kundige verkoper die de “gun” factor had.

alles prima geregeld

duidelijk over gang van zaken

Zeer deskundig en vriendelijk personeel!!!!

Het advies, de levering en de plaatsing zijn naar behoren afgehandeld.

Alles was prima .zeer goed geholpen

Wij zijn heel goed geholpen met het uitzoeken van de keuken

Uiteindelijk alles goed!

In eerste instantie wilden wij onze keuken van 20 jaar renoveren, nieuw blad met spoelbak, nieuwe deuren, nieuwe koeler, nieuwe afzuigkap. Uiteindelijk bleek dat net die onderdelen de duurste onderdelen zijn van een keuken met als gevolg dat we al vrij snel besloten een nieuwe keuken te kopen. De verkoper stond ons goed te woord, hij nam alle tijd en liet ons volledig vrij in onze keuze en waar nodig gaf hij ons advies. Uiteindelijk waren we rond en werd de prijs bekend en de offerte was klaar en ik besloot niet over één nacht ijs te gaan. Toen kwam er een moment waar ik niet blij van werd en kreeg ik het gevoel dat ik min of meer gedwongen werd een handtekening te zetten over de aankoop. Als ik dezelfde dag zou tekenen kon ik een extra korting krijgen op de prijs maar de verkoper wilde niet aangeven hoeveel die korting was. Ik zou eerst moeten tekenen, hier ben niet op in gegaan. De verkoper kreeg het gevoel dat we waarschijnlijk toch gingen kopen en gaf ons het kortingsbedrag aan zonder dat ik had getekend voor de aankoop. Toen dat bekend werd heb ik met een tevreden gevoel getekend voor onze nieuwe keuken..............eind goed al goed!

alles is goed gegaan. vanaf de aankoop tot plaatsing

dik tevreden, jammer van 2 dingetjes die niet goed waren . mar dat lag aan de fabriek. anders was het een ster meer geweest

Top service

Verkoopster dacht goed mee, gaf goede adviezen , en bleef rekening houden met ons budget, toppie

Zeer behulpzaam , zoekend naar een oplossing .voor iedere beurs Een keuken ..

Heel goed ontvangen bij binnen komst door Audrey en Ton.

De vraag naar ons was of wij een keuken wilde kopen, mijn antwoord was ja vandaag ik weet wat ik wil... ongeveer .Audrey heeft goede uitleg gegeven over hoe het in zijn werking gaat bij jullie , en goed advies gegeven bij de keuken uitzoeken .Ton stond ons bij en gaf ook advies aan ons . Wij vonden het heel prettig en voelde ons op ons gemak. We hebben met plezier een keuken gekocht dat door Audrey en Ton als verkopers ons werd aangeboden op een prettige manier .Bedankt!!

Duidelijk en deskundig advies

Bij keukenconcurrent heb ik een duidelijk en deskundig advies gekregen over de aankoop van een nieuwe keuken. De verschillende opties werden duidelijk belicht. Er was geen dwang om een bepaalde keuze te maken.

Niet goed uitgelegd/ gecommuniceerd over producten.

Slechte uitleg over producten en hun positieve en negatieve kanten. Nu nog steeds in afwachting voor een oplossing van het blad van het kookeiland. Na levering bleek dat er overal putjes in zaten. Met foto’s na de verkoper gegaan en deze melden dat dit normaal zou zijn vooraf helemaal niet over gesproken. Denken alleen maar aan target/verkoop met het gevolg dat ik hun niet zou aanbevelen.

Top advies, top keuken!

Nvt

Wij zijn zeer tevreden over de koop van onze nieuwe keuken!

De verkoopster heeft ons hele goede tips gegeven, waar wij zelf nog niet over nagedacht hadden, om een nieuwe keuken te kopen. KeukenConcurrent Heerlen heeft zo'n uitgebreide keuze mogelijkheden, in werkbladen, handgrepen en soorten verlichting, dat we het moeilijk vonden om de keuze te maken. Maar door de foto op de computer, zagen we precies hoe het uit kwam te zien, en werd onze keuze makkelijker.

Verkoopster Audrey,spontaan, klantvriendelijk,persoonlijk,kundig

Klantvriendelijk,spontaan,persoonlijk

In de Cramer 148 B

6412 PM Heerlen

Over KeukenConcurrent Heerlen

Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.