Aflevering en montage waren perfect.

Aanschaf in de winkel ging goed. Echter waren aansluitpunten op verkeerde locatie ingetekend (achter de vaatwasser). Tevens vriezer naast vaatwasser (warmtebron) is niet slim en had zo niet aanbevolen mogen worden. Koelkast, vriezer en afzuigkap konden niet geleverd worden. Alternatief was gelijkwaardig of upgrade voor zelfde prijs. Echter bleek mijn inziens dit bij de afzuigkap niet te kloppen. Op mijn reactie hierover was de terugkoppeling >u hoeft deze niet te nemen<. Dus nu even wachten de afzuigkap.

Precies volgens planning

Je wordt vriendelijk geholpen

Super geholpen aan onze droomkeuken!

Wij gingen naar binnen om te oriënteren nadat we online en in de folder een mooie keuken hadden gezien. We zijn zeer vakkundig geholpen en al snel hadden wij onze droomkeuken samengesteld. De verkoper had goede suggesties bij onze wensen zodat een keuken ontstond die wij eerst niet voor mogelijk hadden gehouden. Wij zijn super tevreden en kunnen KeukenConcurrent Hengelo zeer aanbevelen!

op zich vakkundige medewerkers

Aantal decibellen van afzuigkap is in aankooptraject niet meegenomen. Maakt een dusdanig lawaai, dat wij alleen in hoge uitzondering de afzuigkap aanzetten bij het koken. Hadden graag betere voorlichting gehad over de verschillende mogelijkheden op dit gebied en de eventuele geluidsoverlast bij een te hoog decibel gehalte. Verder tevreden over de keuken en service (moeten nog met winkel bellen over de problematiek rond afzuigkap).

Fijne winkel

Wij voelden ons welkom en werden met het juiste advies geholpen. Duidelijke voorbeelden en goed advies.

Tot nu toe goed

Voor nu is de service goed en nu wachten op het plaatsen. Week 15 -2021 afwachten

Goed geregeld

Snel en concreet. Denken mee met de klant in het ontwerp. Montage was ook heel goed gedaan. Fijne mensen

Perfect geholpen

super tevreden

Van A tot Z zijn we goed geholpen, geïnformeerd en gemonteerd en bovenal super tevreden met onze nieuwe keuken. Zeker een aanrader de Keuken Concurrent. Nogmaals Bedankt voor alles.

Goede service en communicatie

Goede service en klantvriendelijk

We zijn naar Keukenconcurrent Hengelo gegaan om inspiratie op te doen en we zijn met een bestelde keuken naar huis gegaan. Het personeel is vriendelijk naar klanten toe en er wordt tijd voor je genomen wat wij zeer prettig vonden. Er wordt goed naar je wensen gekeken en dan gecombineerd met hun ervaringen met als resultaat een prachtige keuken. Kortom we zijn erg tevreden.

Geweldig!

Zowel bij het uitzoeken als de montage van de keuken werden wij zeer goed geholpen. De communicatie over het verloop en de service is geweldig. Mede een dikke pluim voor de monteur die de keuken bij ons geplaatst heeft.

Goede advies gekregen over samenstelling keuken.

Goede ervaring.

Goede Service en vakkundig geplaatst.

Goede Service en de keuken is zeer vakkundig geplaatst, ben meer dan tevreden.

Goede service top keuken

Dit was onze 3 e keuken Richard heeft ons weer prima geholpen. Jongens die de keuken hebben ook goed netjes alles gesorteerd opgeruimd. We zijn ontzettend blij met onze keuken

Wij zijn vriendelijk en zeer goed geholpen

Na het uitzoeken en op papier zetten viel ons oog op een andere keuken. Geen probleem alles werd weer veranderd. Dit is onze tweede keuken van de keukenconcurrent ivm verhuizen nieuw huis. De eerste keuken is ons goed bevallen.

Prettige, klantvriendelijke benadering en kundige medewerkers

Prettige, klantvriendelijke benadering en kundige medewerkers. Er wordt goed met de wensen van de klant meegedacht.

Vlot terzake kundig

Goed en ter zake kundig geholpen. Prima persoonlijke verplaatsing van de verkoper in onze situatie.

Ik ben zeer te spreken over de verkoop, telefonisch contact, levering en montage.

Van begin tot het eind zijn we goed geholpen en geinformeerd. Het was voor mij allemaal nieuw en de juiste manier van meedenken maakte dat ik een goede keuze heb gemaakt. De montage was ook top! aardige mensen en ze werkten erg secuur. Nu heerlijk genieten van mijn nieuwe keuken!

zeer tevreden

De keuken staat nog niet bij ons in huis maar we zijn tot nu toe goed en naar tevredenheid geholpen en een super goed advies gekregen.

Alles is perfect volgens afspraak verlopen .

In eerste instantie waren we nog terughoudend om met Keukenconcurrent in zee te gaan, maar het tegendeel bleek uiteindelijk waar. Alles in één keer geleverd, alleen een beschadigde onderkast, maar deze is netjes na geleverd . Kortom prima bedrijf om zaken mee te doen !

Ben zeer enthousiast over het totale traject

Vanaf het begin worden alle facetten zeer nauwkeurig doorgenomen en opgevolgd, tot aan levering en montage is alles perfect verlopen, nu nog even afwachten op de service , maar heb hier het volle vertrouwen in.

Denkt mee en geeft goed advies

Positieve ervaring. Verkoper dacht goed met mij mee en gaf waar nodig heel goed advies. Achteraf ook heel er geholpen bij het alsnog doorvoeren van wijzigingen.

Geweldig! Goede service, duidelijke uitleg.

Zie bovenstaand.

goed geadviseerd

we zijn goed geholpen en geadviseerd over onze keuken

Holtersweg 55 b

7556 BS Hengelo

Over KeukenConcurrent Hengelo

In ons filiaal Keukenconcurrent Hengelo bent u van harte welkom om u te laten inspireren voor uw nieuwe keuken tegen de beste prijs. De keuze is groot en we helpen u graag bij het samenstellen van de door u gewenste keuken. Maar ook na de aankoop staan we voor u klaar met onze service medewerkers die u graag helpen met uw vragen of eventuele klacht. Ook als u tevreden bent horen we graag uw ervaringen. Deze kunt u delen door bijvoorbeeld het plaatsen van een review of beoordeling. Daar helpt u ons maar ook uw mede consumenten verder mee!

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.