Prettige zaak en vakkundig personeel.

Goed geholpen door Ahmed. Hij komt met goede ideeën om de keuken nog beter en mooier te maken.

Uit de kunst.

Fijn en kundig advies, prettig contact gehad

Prettige en vakkundige begeleiding en advies van Ahmed Achabbabi. Fijn contact gehad en hij heeft ons prima van advies voorzien. We bevelen hem van harte aan. Hij weet wat men zoekt in een keuken en wat belangrijk is. Daardoor zijn we nu heel content met de keuken die keukenconcurrent heeft geleverd. De montage en installatie was ook keurig en vlot voor elkaar. Vakkundige mensen

Goede en accurate uitleg

Alie Mol goede verkoopster

Prima geholpen

Zeer goed gedaan

prima communicatie tijdens het traject

de installatie van de keuken was een hele klus die prima is uitgevoerd.

Goed advies en een ontspannen sfeer.

We zijn goed ontvangen en hebben goede hulp gehad bij het maken van keuzes.

Vriendelijk, open, geen pusch gedrag, meedenkend

Zeer vriendelijk, neemt zeker de tijd, denk in alle opzichten mee. Niet opdringerig. Zeer plezierige man om je keuken mee uit te zoeken. Alles goed geleverd, past uitstekend en in de puntjes afgewerkt.

Aan te raden aan iedereen!

Wij kwamen kijken naar een keuken en ondanks dat wij geen afspraak hadden werd er direct tijd gemaakt. We hadden onze keuken al grotendeels voor ogen qua kleuren/materialen maar er werd door de filiaalmanager toch meegedacht, verschillende opties gegeven en daarnaast eerlijkheid gegeven over verschillende keuzes. Wij kregen totaal geen opdringerig gevoel en we kregen juist de ruimte om af en toe samen te overleggen. De keuken werd snel en vakkundig gemonteerd door ook een hele sympathieke en keurige monteur, alles werd netjes achtergelaten. Helaas was er een onderdeel in de verkeerde kleur binnen gekomen maar ook dit was direct genoteerd en werd besteld, 3 weken later stond er een andere monteur op de stoep om het onderdeel te verwisselen voor het goede. Al met al een hele fijne ervaring waarbij wij voor een volgende keuken hier zeker weer heen gaan. Nogmaals bedankt Team Hoogeveen! Aanrader voor iedereen.

perfect.

Wij hebben daar een mooie keuken gekocht voor een scherpe prijs. Vakkundig advies gekregen in een ongedwongen en positieve sfeer.

Super fijn

Inmiddels zijn we voor de derde keer bij onze vaste locatie en verkoper geweest voor de aankoop van een keuken. Maw we zijn erg blij met de service.

Goed en vakkundig geholpen

Alleen het inmeten van de keuken is niet goed gegaan.

Zeer deskundig geholpen en goede adviezen gegeven. Ik zeg een top zaak

O

De keuken is precies zoals afgesproken.

Deskundig en fijn geholpen in de Winkel in Hoogeveen. Ik zou iedereen aanraden hier naar toe te gaan.

Goede service en netjes gemonteerd

Goede service en netjes gemonteerd

De keuken naar eigen wens en toch korting krijgen

Communicatie is top en de afspraken worden super nagekomen

Over alles wordt je geïnformeerd en overal krijg je terugkoppeling. De montage was super,echt een vakman die overal een oplossing voor had en ook nog een heel aardige vent.

top

Mannen zouden tussen 07.30 en 10.00 komen ze waren er al voor 07.30 uur. alles netjes uitgeladen en gezet op de plaats waar het zou moeten. Ze stelden zich netjes voor. Legden alles netjes uit. Goed gedaan heren.

Zeer positief

Zeer tevreden over het advies, goede prijs, snelle levering. Zeer aan te bevelen.

Super vriendelijk personeel en goed contact

In Hoogeveen zijn we geholpen door Ahmed. Hij heeft voor ons de perfecte keuken ontworpen en ons goed geholpen met onze wensen. Alles is goed en duidelijk uitgelegd en we hebben dit bezoek als zeer prettig ervaren door de leuke en gezellig sfeer die Ahmed met zijn leuke humeur bracht. Contact met de klantenservice over de levering en de eisen voor levering was ook erg prettig en duidelijk. Ik ben 2 maal mijn leverdatum aangepast en dat was geen probleem. De bezorging ging snel en het personeel was heel vlot en vriendelijk. Je kunt zien dat ze ervaring hadden want de keuken was snel en netjes uitgeladen en in de keuken gezet.

Goed geholpen, vriendelijk personeel

Snel en goed geholpen door de filiaalmanager die uiterst vriendelijk en plezierig is! De manager kwam met goede ideeën en voelt goed aan wanneer er even pauze of rust moet komen voor eventuele beslissingen.

Goed advies en vriendelijke behandeling

Twee dingen vallen mij toch tegen, de indelingsmogelijkheden in de koelkast en de oplossing om de loze ruimte boven de oven op te lossen dat was niet duidelijk. Verder pima voor elkaar.

Duidelijk

Verkopen zonder poespas

super goed geadviseerd

leuke ontvangst, goed en helder te woord gestaan door Aly. Niks was teveel, werd meegedacht. Aanpassingen waren zo geregeld. En dat allemaal voor een prima prijs/kwaliteitsverhouding

Griendtsveenweg 30 A

7901 EA Hoogeveen

Over KeukenConcurrent Hoogeveen

Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.