Goed geholpen

We hebben het als goed ervaren, heel vriendelijk personeel. We zijn door onze verkoper goed geadviseerd.

Perfect werk geleverd.

We hoorden in onze omgeving dat er altijd wel iets mist of fout gaat bij leveren of montage van een keuken. Maar niet bij onze prachtige keuken. Alles, tot het kleinste onderdeeltje, was aanwezig. En de monteur werkte heel precies en heeft keurig werk geleverd!!

Alles was aanwezig kwa apparatuur en montage is super verlopen.

Super goed geregeld

Enige tijd geleden een afspraak gehad bij de keukenconcurrent in Hoogeveen en geholpen door Achmed, zeer uitgebreid en meerdere mogelijkheden voorgeschoteld gekregen, Achmed heeft ons hierbij goed geïnformeerd en diverse mogelijkheden laten zien, ook nam hij alle tijd voor ons, na nog even wat bedenktijd te hebben gehad de vervolg afspraak gehad, daar zijn de laatste details en de veranderingen die we nog hadden doorgevoerd, nu nog even afwachten tot de keuken geplaats is maar ook daar verwachten we van dat alles tip top in orde komt

super

na een prettige ontvangst zeer goed geholpen en werd vertelt wat de diverse mogelijkheden waren van de gekochte keuken

Ahmed heeft ons uitstekend geholpen. Bij andere keuken zaken liepen we steeds vast omdat er niks mogelijk was ivm ons lage plafond. Ahmed heeft ons hierbij uitstekend geholpen en een super keuken gerealiseerd.

tot zover goed gegaan, nu de plaatsing en de afwerking nog

zie de revieuw bij keuken concurrent Hoogeveen

Vanaf aankoop tot levering geen problemen gehad. Service was uitstekend. Er was een paneel in de verkeerde kleur geleverd maar dit is prima opgelost.

Prettig, vakkundig

Prettig geholpen, vakkundig advies, scherpe prijs. Tijdens verkoopgesprek alleen verzuimd te melden dat kookplaat op krachtstroom aangesloten dient te worden.

heel mooie keuken voor een betaalbare prijs

De keuken ziet er super uit alles is goed verpakt als ie geleverd wordt overal zit een folie laag overheen slim verpakt alle afmetingen kloppen precies we zijn er heel blij mee

Enthousiast

We hadden een afspraak, het gesprek hebben wij als positief ervaren. Vriendelijk, goede uitleg en meedenken.

Keurig en netjes gewerkt

Keurig en netjes gewerkt, alles op de afgesproken tijd.

Een heel tevreden ervaring

We zijn tot onze volle tevredenheid geholpen bij de KeukenConcurrent door het vriendelijke en behulpzame personeel met perfecte adviezen wat een mooi resultaat geworden is.

Goeie verkoper

Vlotte verkoper, ook de rest van het personeel is aardig. De koffie was ook lekker

op een paar dingetjes na is alles prima verlopen wat betreft het plaatsen van de keuken

we vertrouwen erop dat dit op korte termijn word opgelost.

Was heel goed

Was heel goed

We zijn fantastisch geholpen en kunnen niet wachten op het resultaat.

Leveren wat je koopt, dat is er niet bij

KeukenConcurrent, de winkel waar ze niet leveren wat je wil en niet de moeite nemen om het op te lossen. Wanneer je vervolgens een beetje druk op de ketel zet door in een negatieve review te vertellen wat er verkeerd is gegaan, vliegt de dreigende taal van "verkoper" Ahmad je ineens om de oren. Er zou ineens een oplossing zijn, maar omdat we een review hebben geplaatst, wordt ons probleem niet meer opgelost. Want ja, stel je voor dat je een kans hebt om je imago wat op te vijzelen. Oplossingsgericht zijn ze niet. Service naar de klant bestaat niet. Afspraken nakomen is er niet bij (de keuken zou in 4 weken geleverd kunnen worden, werd 12 weken). Iets beloven wat ze niet kunnen nakomen, daar zijn ze wel goed in. Wij gaan het hogerop zoeken om alsnog een oplossing te krijgen voor onze verkeerd geleverde kookplaat. Zakendoen met KeukenConcurrent Hoogeveen is er zeker niet meer bij.

Snel en goed werk geleverd

Vriendelijk personeel, netjes en goed werk geleverd

Zeer goede kwaliteit, en vriendelijke hulp.

We zijn heel vriendelijk te woord gestaan en de bekende tactieken die verkopers gebruiken werden op een natuurlijke en niet-storende manier ingezet; al met al een heel positieve ervaring, met af en toe grappige momenten die de sfeer leuk hielden. De verkoper nam alle tijd voor ons en legde alles goed uit; alleen hebben we nu een vriezer zonder defrost-functie. We zaten met een beperkt budget, maar het was achteraf gezien prettig geweest als er gevraagd was of we dat wilden hebben. Uiteraard was het onze eigen verantwoordelijkheid om dit zelf te vragen, maar dat was er bij in geschoten. De keuken zelf is super mooi en van een nog veel betere kwaliteit dan we hadden verwacht, en alles is keurig geplaatst en aangesloten. Alleen die witte drempel/plint bij de grijze keuken; dat is wel een storend gezicht. Kan de vestiging zelf uiteraard niets aan doen (ligt aan de leverancier), maar het was fijn geweest als deze keuken met een plank in de juiste kleur geleverd had kunnen worden.

Zeer tevreden over de service en plaatsen van de keuken.

Het personeel is zeer vriendelijk en helpen je overal mee om een mooie keuken te krijgen naar jou wensen. Of het nu gaat om de verkopers, bezorgers en de montage, met 1 woord perfect.

Deskundig advies, meedenken en scherpe offerte

Ik had eerlijk gezegd nooit gedacht of verwacht dat De Keukenconcurrent de stijl en kwaliteit van de minimal design keuken die ik voor ogen had voor mijn woonboerderij zou begrijpen, laat staan kunnen uitvoeren. Ik ben echter geweldig geadviseerd en begeleid door Aly, zij denkt in alle fases mee, komt met veel initiatieven en is zeer goed voorbereid. Ik voel me direct in deskundige en vertrouwde handen!

Grandioos

Eerst mijn twijfels begrijpen ze wel wat ik mooi vind maar buren heel smaakvolle landelijke keuken.

Een bedrijf die alle tijd neemt voor zijn klanten

Top geholpen en alles goed geregeld

Goed geholpen in winkel en alles daarna ook goed verlopen. Super blij met onze nieuwe keuken

Griendtsveenweg 30 A

7901 EA Hoogeveen

Over KeukenConcurrent Hoogeveen

Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.