Professioneel, vriendelijk, adviserend met luisterend oor voor onze wensen.

Met een voldaan gevoel verlieten we de showroom, nadat we onze keuken hadden gekocht. Dit kwam door de vriendelijke, professionele manier waarop we geholpen zijn. Advies n.a.v. Onze wensen.

Bij de aankoop al goede informatie en een prettig gesprek gehad met uw verkoopster in Hoogeveen. Afspraken zijn goed nagekomen en levering was op tijd, compleet en keurig netjes verzorgd door uw bezorgers.

Super blij

Super blij met onze nieuwe keuken Hij is in het echt nog mooier als op de foto

Prettig

Ze nemen alle tijd voor je. Ook adviseren ze je als je zelf er niet goed uit komt.

Goede duidelijke verkoopster.

De winkel ervaring was roman veel keus en goed geholpen. Nu nog even wachten op het eind resultaat

Goede uitleg en keuze mogelijkheid

Wensen van ons verwerkt in de aankoop van de keuken. Ook goede nazorg en evaluatie.Vervolgafspraken correct.

Goed geholpen.

Er werd meegedacht, uitgelegd waarom je dit wel zou doen, of juist dat niet.

Zeer prettig ervaren.

Het gesprek, dat wij hebben gehad met de verkoopadviseur, hebben wij als zeer prettig en professioneel ervaren. Wij hebben besloten onze keuken hier te realiseren.

Ruime keuze, met een scherpe prijs, maar vooral goede kwaliteit.

.Goede verkoper die het product glashelder en eerlijk verkoop. Geeft een goed gevoel.

Resultaat: een schitterende keuken.

We werden goed en vriendelijk geholpen. Werden stapsgewijs door het keukenprogramma geloodst. Helaas konden aan een aantal van onze wensen soms niet voldaan worden, omdat “het niet mocht van het hoofdkantoor “. Zoals het apart leveren van losse fronten, zodat we dit op onze kastjes thuis konden plaatsen. Dit gaf nogal eens een negatief gevoel. Apothekerskast; dure mogelijkheden aangegeven terwijl er goedkopere mogelijkheden waren. Dit kwam pas na aandringen van ons naar voren. Kleur fronten: was moeilijke kleur, mochten enkele keren een front/plateau meenemen om bijpassende kleur uit te zoeken bij nabijgelegen bouwmarkt. Dat was fijn. 50%kortingsaktie aangeboden na het maken van de offerte. Een goede lokker, anders waren we niet in zee gegaan ivm hoge kosten. Door de verkoopster was aangegeven dat de loodgieter de dag na installatie langs zou komen voor het loodgieterswerk. Dit bleek niet te kloppen, wij moesten dit uiteindelijk zelf regelen. We werden regelmatig op de hoogte gehouden omtrent voortgang bestelling. Al met al hebben we wel een schitterende keuken en zijn we tevreden.

Onze ervaring bij KeukenConcurrent met de ervaringsdeskundige van de verkoop deze dame Alie heeft ons goed geholpen. Nu nog even afwachten de keuken is nog niet afgeleverd,datword pas in november.

opzig wel goed

op de opmerking over de afwerkpunten na wel tevreden

zeer goed

Prettig geholpen in een niet opdringerige sfeer.

Alles is prima verlopen

Er is steeds contact met ons geweest over de levering en het plaatsten. Ook door de chauffeur inzake de levering en ook door de monteur. Dit vonden wij erg fijn.

UItstekend

Heldere, transparante service van aankoop tot levering: zowel mondeling, schriftelijk als telefonisch. Alles steeds correct, volgens afspraak afgehandeld.

Was goed

Heel tevreden

Goed advies.

We zijn goed en vakkundig voorgelicht en geholpen door de verkoopster.

Concurrerend in Aankoopbegeleiding én Prijs

Met kennis van zaken is op uiterst correcte wijze de aankoop van onze keuken tot stand gekomen. Voor een meer uitgebreide omvang werd wezenlijk minder betaald als bij een andere aanbieder met zoveel minder. Werkelijk boven verwachting.

Ben blij met de keukenconcurent

Goed geholpen..niet altijd op tijd tijdens de afgesproken tijdstip

Mijn ervaring is naar alle tevredenheid

Mijn ervaring met KeukenConcurrent Hoogeveen is uitstekend. Ik ben op een vlotte en korrekte manier geholpen.

Klantvriendelijk

Zeer tevreden ,alles naar wens.

Duidelijke uitleg en veel keus...

Was een goed gesprek. En duidelijk uitleg. En fijn dat er genoeg optie zijn. En dat er zo goed mogelijk naar je budget is gekeken.

Prettig en vriendelijk geholpen

Ervaren verkoper niet opdringerig nam alle tijd

Fantastische ervaring

Fantastische ervaring, Ahmed denkt geweldig met je mee in het ontwerp en creatief in het bedenken van alternatieven.

personeel;persoonlijke en meedenkend. Helaas viel de totale prijs uiteindelijk wel weer tegen. De 50 % korting klinkt natuurlijk mooi, maar mogelijk was de oorspronkelijke prijs ook wel wat hoog ingeschat. We zijn tnt echter blij met de keuken. Nu afwachten hoe het met de plaatsing ed gaat.

Griendtsveenweg 30 A

7901 EA Hoogeveen

Over KeukenConcurrent Hoogeveen

Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.