vriendelijk en behulpzame adviezen.

vriendelijk en behulpzame adviezen.

Top!

Van begin tot einde top! Deskundig advies, prima begeleiding, correcte opvolging en degelijke afspraken, prachtig vakwerk!

super

zoals steeds weer correct afgehandeld

Prima verlopen.

Deskundig advies. Specifieke wensen ingevuld.

Wel vele telefonische contacten gehad, soms van hoofdzetel en dan soms wel moeilijk om op te volgen. Spijtig genoeg door Corona ons vele problemen gebracht, maar daar kunnen deze mensen weinig aan doen

zeer goed

de verkoop was een topy te hulst de opvolging en levering is ook heel goed. spijtig dat er 2 beschadigingen waren 1bij werkblad waardoor er een nieuw blad moet komen en de spatwand niet is geplaats kunnen worden wat ik begrijp. en nog 2 andere kleine dingen .er is nota en fotos van genomen dit zal wel opgelost geraken. voor de rest heel tevreden een aanrader bij deze firma.

tot nu toe goed, maar de keuken is nog niet in ons bezit!

Keukens koop je niet zo vaak, kundig en vriendelijk behandeld door de KeukenConcurrent!

Een klein kinkje in de kabel betreffende de inbouw van een plintboiler van 15 cm hoog, terwijl de plinthoogte maar 12 cm was, heeft geen invloed gehad op een heel tevreden oordeel!

Goede behulpzaamheid.

Goed gehoor voor de klachten.

Onze 6 e bestelling. Prijs kwaliteit zeer goed!

TOP!

Een absolute aanrader! Vlotte service, vlotte communicatie, goede kwaliteit, vlotte installatie en dit alles tegen een aantrekkelijke prijs. Wat wil een mens nog meer? :-)

Klantvriendelijk

Fijne ontvangst, zeer klantvriendelijk, luisterend oor en zeer professioneel !

heel positief

onze ervaring met keukenconcurrent hulst is zeer positief wij werden altijd heel netjes geholpen en krijgen op mailvragen snel antwoord

Zeer tevreden en vriendelijk personeel

Goed geholpen bij de aankoop en goed advies gehad Levering ook zeer vriendelijke mannen Montage ook prima wilde iets aangepast hebben was geen probleem Dus al met al zeer tevreden

Aangename winkel, vriendelijk onthaal. Verkopers nemen voldoende tijd om naar de wensen en opmerkingen van de klant te luisteren. Geven aangepast advies.

prima service

Van het begin tot einde steeds van hun woord in een aangename, vriendelijke sfeer...

Heel mooie keuken aan correcte prijs !

Vanaf aanvang een goede service gekregen. Meerdere gesprekken gehad om op te volgen Elke stap is begeleid zodat er geen misverstanden gebeuren. Eerste gesprek de smaak en afmetingen besproken. Ze komen zelf professioneel opmeten ter plaatse. Nadien alles overlopen en besteld. Tijdens de korte wachttijd werd ik regelmatig opgebeld. De levering was vlot uitgevoerd. De plaatsen gebeurd door hele vakkundige mensen. Niets op aan te merken , heel tevreden van !

Doelgericht en sociaal, de klant staat centraal bij KeukenConcurrent in Hulst.

Voor mijn eerste koopwoning was ik opzoek naar een nieuwe keuken. Mijn wensenlijst was enorm, maar ik had wel een beperkt budget. Door de goede adviezen van KeukenConcurrent is mijn wensenlijst voor een betaalbaar bedrag werkelijkheid geworden.

Alles netjes gemonteerd en afgewerkt

Onvoorbereid binnengelopen. Top opgevangen.

Vriendelijk, geduldig en kundig te woord gestaan.

Een droom die werkelijkheid is geworden.

Van begin (het eerste bezoek in de winkel in Hulst) tot plaatsing en nog daarna een zeer goede begeleiding. Diverse controle momenten op inmeten, de bestelling van de keuken, bij afleveren en plaatsen..... Het hele proces gaf al zoveel vertrouwen dat een niet anders kon dan dat de plaatsing perfect zou gaan verlopen. Een droom is uitgekomen, een prachtige keuken, klaar voor de toekomst. Bedankt KeukenConcurrent!

Erg tevreden!

Raymond heeft ons geweldig geholpen en is zelfs nog bij ons langsgeweest in de avonduren met kleurstaten en ook Ricardo was altijd erg meegaand en welwillend. Uiteindelijk wilde men vasthouden aan de afgesproken plaatsingsdatum, ondanks twee apparaten die niet op tijd leverbaar waren. We kregen daarom twee vergelijkbare apparaten van andere (betere) merken, met betere features voor hetzelfde geld. De monteur uit Etten-Leur was erg creatief met het monteren, omdat er wat fout was gegaan met het leidingschema. Ook voor hem een pluim! Nooit gaat alles zoals gepland en ook bij ons waren er wat uitdagingen, waarmee erg creatief werd omgegaan. maar 2021 was voor ieder bedrijf in de bouwsector een vreemd jaar en zo ook in de keukens, waardoor het allemaal wat lang duurde. Uiteindelijk kregen wij een erg mooie, genereuze VVV-bon voor het oponthoud en kwamen twee ook weer zeer goede monteurs het afmaken. Wij raden KeukenConcurrent bij iedereen aan!

goed gehopen

plaatsing was uitgesteld ondanks keuken al geleverd was ivm hacking werden afgescheept met reep chocolade nog steeds boos over, een week later pas plaatsing

geweldig

van de eerste ontmoeting in de winkel te hulst was het top hebben heel veel geduld geven goede uitleg was direct vertrouwen alles netjes op papier en na de 3de ontmoeting en het opmeten bij mij thuis was noch steeds top klasse

geweldig

we hebben al is eerder een keuken gekocht bij jullie ,en kennen de verkopers onder tussen ..was een goed uitleg en nemen de tijd voor je ..

Industrieweg 4 a

4561 GH Hulst

Over KeukenConcurrent Hulst

Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.