Alles naar wens gegaan.

Alleen de vensterbank was er niet bij . Maar deze wordt netjes na geleverd.

Top geregeld

Goede offerte, prima begeleiding.

Plannen om de keuken te plaatsen is te weinig, onvolledig en niet altijd duidelijk.

Ben zeer tevreden

DE service in de winkel was goed En monteren is zeer naar wens verlopen

Tevreden doch

Ik ben in het algemeen tevreden doch zou nooit meer bestellen om de volgende reden.Bij bestelling vroeg ik levering met volledige montage doch moest drie maand wachten na levering,dit voor een appartement waarvan het de bedoeling zo rap mogelijk te verhuren zou totaal een verlies zijn van vijf maanden huishuur

heel klantvriendelijk

Alle combinaties zijn mogelijk. Alles was heel duidelijk uit getekend door de verkoper.

Een keuken kopen is weer leuk

Voor ons nieuwe huis ons georiënteerd op een nieuwe keuken. Wat opvalt bij meerde zaken is dat de verkopers je graag een dure keuken willen aansmeren en of je na een uur even wil tekenen bij het kruisje. Bij de Keukenconcurrent hebben wij dat helemaal niet ervaren, een rustige verkoper die artikelen niet opdringt en echt meedenkt en ook het beschikbare budget in ogenschouw neemt. Bij hen hebben we een goed gevoel en werd een keuken kopen weer leuk.

De plaatser uit Geel zeer attent en eerlijke benadering .

Goed geholpen

Prima begeleiding gehad bij het samenstellen van onze keuken.

Geweldige service in een woord top

Als er iets is dan is de service en de vriendelijkheid van de klantenservice perfect

Geweldig!!!!

Service is prima, komen altijd als er wat is, alle lof voor de medewerkers.

Geweldig.

Vriendelijk en goed geholpen.

Slecht slecht slecht

We wachten al vijf weken op de oven, magnetron en de diepvries. Keuken is geleverd, maar al vijf weken missen we al het apparatuur!!! Vijf weken!! Aan de telefoon zijn ze arrogant, administratief is het een zooitje. Geen oplossingen, geen excuses, en het gaat maar door.

Goede verkoper

Hij luisterde goed naar onze wensen en duidelijke uitleg en er wordt de tijd genomen om alle mogelijk heden te bespreken !

Fantastisch

De bezorgers belden netjes een kwartier op voorhand. En de dozen werden netjes en met zorg binnen gezet. De monteur die wij hadden was echt een vakman. Hij heeft alles netjes en waar nodig in overleg afgewerkt. Ik kan niet anders dan over het hele traject dik tevreden zijn.

geweldig

100procent positief

Een erg mooie keuken!

Hoewel onze keuken nog niet helemaal af is kunnen we voorzichtig vaststellen, dat we erg blij zijn met KeukenConcurrent Hulst. Ze hebben ons goed geholpen en ons bevoordeeld, toen bestelde zaken niet tijdig leverbaar waren, door betere, duurdere oplossingen aan te bieden voor hetzelfde geld. Nu moeten we nog wel wachten tot het echt af is, maar daar heeft KeukenConcurrent geen schuld aan. Ze hebben juist erg mooie oplossingen aangedragen, zodat het allemaal er mooi wordt!

Mooie keuken voor een schappelijke prijs

Je wil een degelijke keuken maar wil daar niet de hoofdprijs voor betalen? Dan zit je bij Keukenconcurrent aan het juiste adres. Goed advies, goede service en de afspraken worden nagekomen. Tevreden.

Geweldig wat een service

Onze ervaring met keuken concurrent is perfect . We hadden wat problemen maar die werden direct opgelost. Nog een probleem en dan is het toppie. We zijn super trots op onze keuken

De aankoop en de verdere begeleiding tot aan de plaatsing van de keuken zijn prima uitgevoerd.

Ik heb over het gehele traject van aankoop tot plaatsing als goed ervaren

goede keuken winkel

we zijn er netjes geadviseerd, ze namen er echt de tijd voor. we hebben onze keuken hier dan ook besteld. het grote voordeel was de levertijd welke in vergelijking met andere keukenwinkels echt wel kort is!

heel goed

De levering was heel goed, vriendelijke bezorgers de montage was ook heel goed de monteur heeft heel goed werk geleverd.

Het kiezen van de keuken en alles wat er bij komt kijken mag professioneler. Ik ben van mening dat ik als klant niet alles kan weten over het plaatsen van een keuken. Het inmetingsrapport klopte ook niet geheel met de werkelijkheid. Wellicht ook door corona en alle maatregelen die daarbij komen kijken, was het begintraject rommelig. De levering en montage waren top. Netjes op tijd, beleefde bezorgers. De monteur was zeer capabel en vindingrijk! Hij heeft de keuken supernetjes opgeleverd. Minpuntje: het inpakmateriaal (en dat is voor een keuken echt heel veel) werd achtergelaten. Het afval werd wel netjes gescheiden.. dat dan weer wel! Het resultaat is prachtig!!

Geen op of aanmerkingen, goede service.

Keuken volgens onze wens

Vriendelijke Bediening en Service, Goede uitleg betreft Keuken, Sympathieke Verkoper nl Pascal, Datum levering en plaatsing nagekomen, Mooi geïnstalleerd door Technieker. Goede Opvolging... Wij zijn tevreden met het Resultaat en raden Keukenconcurrent aan.

Industrieweg 4 a

4561 GH Hulst

Over KeukenConcurrent Hulst

Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.