fantastisch

heel vriendelijk man , geeft tips die nuttig waren en was enorm geduldig , wij zijn heel tevreden

Perfecte adviezen

Vlot en direct weten waar je aan toe bent

Niet gepusht en toch gekocht

Ok. Je geeft veel geld uit en dus moet er nagedacht worden en doe je best geen domme dingen. Met Raymond in Hulst zaten we goed vriendelijk, rustig een kastje bij voegen of niet met kolom schouw dan maar. Niets was te veel voor deze top verkoper. De inmeter ook al iemand die wist waar wij met bezig was is ook al langs geweest. We hebben Raymond nuvoor de derde keer gezien en alles nog eens doorgesproken. Eerste week van oktober is de datum en dan staat ze er.

Super tevreden met onze nieuwe keuken.

Hele goede kwaliteit en wat echt het verschil maakt is de expertise van de monteur die van groot belang is. Ga zo verder, er valt niets te verbeteren.

Tot nu toe zeer prettig door goed persoonlijk contact met de verkoper Jan-Willem

Zeer prettig contact, via telefoon en mail, en ook persoonlijk. De verkoper nam alle tijd om uitleg te geven. De manier van verkopen was ongedwongen en open. Het plaatsen van de keuken moet nog plaatsvinden.

snel en accuraat

zoals het hoort snel, accuraat en duidelijk

Uitstekende service van aankoop tot montage.

De verkoper denkt met u mee, de mevrouw van de planning is begripvol. Paar keer levering uitgesteld wegens problemen bij het op tijd opleveren van mijn huis. De bezorgers zijn vriendelijk, bekijken samen met uw de geleverde goederen. De monteur van de keuken was heel duidelijk persoon met heel veel kennis en werkt ordelijk en precies. Dus keukenconcurrent je verdienen een gewaardeerde 10 dus een grote pluim.

Geweldig. Snel en efficiënt.

Monteur was precies op tijd. Kwam voor de afwasmachine maar keek ook nog even alle deurtjes na zonder dat we dit gevraagd hadden. Vroeg bovendien of alles naar wens was. Prima service.

een woord : aftersale ! zeer goed en vlot.

Er waren wat "puntjes",maar deze zijn snel opgelost.En puntjes heb je altijd...dit werd vlot opgepakt en uitgevoerd. Service komt pas om de hoek kijken na aankoop,levering ,plaatsing.... Mijn houdt continue een vinger aan de pols.Ook het inmeten gedaan door vakkundige "veteraan"..... Ik ben blij hoe het geworden is .11.263 euro kostte de keuken en dan mag je toch wat verwachten. Hierin heeft men positief voldaan

We zijn uitstekend geholpen door Keukenconcurrent

Tijdens het hele proces vanaf het oriënteren op het aanbod aan keukens t/m de plaatsing zijn we goed geïnformeerd en geholpen door Keukenconcurrent.

Meer dan tevreden

Een paar dagen geleden is mijn nieuwe keuken geplaatst. Wat een top monteur. Zo precies, zo netjes, zo klantgericht. Het resultaat is meer dan ik verwacht had. Het verkoopgesprek was heel duidelijk en er werd naar mijn wensen geluisterd. Uiteindelijk heb ik een prachtige keuken gekregen waar ik heel blij mee ben. Het was zeker niet de duurste, maar er werd net zo veel aandacht aan elk onderdeel besteed als was het een hele dure keuken. De bezorging: een 10 De plaatsing: een 10+ Het aansluiten: een 10

klantvriendelijk goede uitleg en mogelijkheden gegeven

goede ontvangst. Alle wensen die we hadden zijn meegenomen in wat er wel en niet kon.Alles wat er mogelijk was heeft hij ons in de showroom zelf kunnen laten zien.Kortom vriendelijk en zeer goed ontvangen.

Geweldige winkel we zijn goed geholpen en zeer vriendelijk personeel

heel fijn geholpen

leuke verkoper fijn uitleg en niet opdringerig super

Zowel voorgesprek, levering en montage fantastisch uitgevoerd.

Zeer goede ervaring vanaf het begin tot dat de keuken was geplaatst. In de showroom de keuken uitgezocht en later toch nog wat dingen aangepast (dit alles was geen probleem voor de verkoper). Voorgesprek over levering en betaling zeer kundig verlopen. Levering keurig netjes, alsof men de keuken voor hen zelf naar binnen bracht. Montage zeer professioneel uitgevoerd door een ontzettend vakbekwaam persoon. Wij zijn dus zeer tevreden met de keukenaankoop levering en plaatsing. Allen die hier aan hebben meegewerkt hartelijk dank hiervoor.

goede ervaring

alleen jammer dat het werkblad niet is voor gewerkt qua gaten waar het apparatuur in moet zoals wasbak , kraan en kook plaat

Wisselend

Winkel goed. Hierna klachtafhandeling slecht en traag. Een lange winkel om alles geregeld te krijgen. Monteurs allemaal zeer kundig. Later klantenservice netjes alles afgehandeld. Een grote verbetering zou zijn als de klant zelf een tijdsvak online kan inplannen. Nu ben je afhankelijk en hoor je het pas en dag van te voren. Dat betekent dat je een hele dag vrij moet houden.

Super tevreden

Sinds het begin, alles netjes geregeld, levering zoals gepland en top monteur gehad (Roy Jansen). Tot op heden heel tevreden en er valt niets te verbeteren!

Een aanbeveling waard

Bovenstaande opmerking kan nog aangepast worden. Er zijn nog een paar kleine mankementen aan de keuken en die dienen nog opgelost te worden. Gezien het hele verloop heb ik daar vertrouwen in

Fijne winkel

Rustig de tijd nemen,alles laten zien bij vragen hoe hoog de oven moet zitten combinaties laten zien. Zeer zeer tevreden

Goede ervaring met de monteur

goede en uitgebreide info

in de winkel zijn we vriendelijk ontvangen en is er ruim aandacht besteed aan de vragen en wensen die we hadden. Ook tijdens het plaatsen van de order werd uitleg gegeven en duidelijk gemaakt wat wel en niet mogelijk was en hoe de keuken is opgebouwd. De plaatsing van de keuken was daarentegen een grote ellende. Na plaatsing waren er 10 foute en/of gebrekkig uitgevoerde afwerkingspunten. Zo moest er een nieuw werkblad, achterwand,aansluiting en vulstukken geplaatst worden. weer 6 weken wachten, de 2e ploeg monteurs zijn halverwege de aanpassing halsoverkop vertrokken omdat mijn vrouw zich verslikte en zij van mening waren dat we corona hadden of een of andere levensbedreigende ziekte onder de leden hadden terwijl dit helemaal niet het geval was. Weer pech en geen verandering in de keuken. Na 9 weken kwam de 3e ploeg,en die hebben de keuken compleet opnieuw moeten plaatsen om de zaak goed af te werken, daarvoor onze lof voor deze 2 monteurs. verder was de serviceafdeling ook goed in communicatie en actie nemen.

Geweldig!

Heel hulpzaam, meedenkend, goed advies, buitengewoon vriendelijk, een expert in keukens en het verkopen van keukens, alles is mogelijk!

goed meedenken in de ontwerpfase en alle tijd nemen om ons te helpen

Industrieweg 4 a

4561 GH Hulst

Over KeukenConcurrent Hulst

Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.