Top mensen1

Van aankoop tot plaatsing geen enkele opmerking.

Ondanks onze aankoop in januari 2020 en levering week 17 midden in een periode waarin Nederland in een Lockdown vanwege het Corona Virus moet ik het Hele Team van Keuken concurrent een Pluim geven dat ze bij levering maar 1 dag vertraging hebhn

Supergoed!

We werden zo geholpen dat we de keuken van onze dromen kunnen laten plaatsen.

Super mooie, nette keuken.

Alles us netjes gemonteerd zoals voor afgaand is afgesproken.

fantastich werk en goede verkoper bedankt

perfecte opvolging en plaatsing door zeer vakbekwame mensen we zijn zeer tevreden over de geleverde diensten dank u

Zeer aangename ervaring

Zowel in de winkel als de monteurs hebben wij als heel prettig en behulpzaam ervaren. We zijn zeer tevreden.

Dit bedrijf doet echt wat ze beloven !!!!!!!!

Ontwerp perfect, Levertijd acceptabel, levering en controle perfect, levering geheel compleet tot de laatste schroef !!!!! perfecte klanten service.

Wij werden netjes geholpen

wij werden goed en vakkundig geholpen. De keuken werd netjes geplaatst, helaas was er een kastje beschadigd en dat duurde jammer genoeg 9 weken voordat dit geleverd kon worden.

Prima adviseur kan goed luisteren en deze vertaling in tekening en prijs

Prima adviseur kan goed luisteren en deze vertaling in tekening en prijs

Had alles anders verwacht

Ja ik kan geen sterren geven ik moet wachten hoe nu alles verloopt .ja als nu vertraging heeft is overmacht met deze situatie da is voor iedereen begrijpelijk . Maar toen wij vast hebben gedacht met verkoper niet die het nu allemaal recht zet dacht ik wel da alles in prijs in zat en dit val me wel echt tegen maar ja ik heb handtekening gezet dus was akkoord maar was toen wel slechte uitleg daar blijf ik bij nu hebben we terug alles in orde gemaakt en ja prijs is wel hoger geworden maar nu is wel naar de zin maar had ik niet verwacht maar ja alles is opgelost zeker

Verkoopgesprek

Tijdens de twee gesprekken voor het uitzoeken van een keuken, ben ik uiterst deskundig en vriendelijk geholpen. Ik kreeg zeer duidelijk en nuttig advies en heb daardoor een goede keuze kunnen maken. Het waren zeker geen standaard verkooppraatjes, maar er werd echt meegedacht en goed geadviseerd.

Industrieweg 4 a

4561 GH Hulst

Over KeukenConcurrent Hulst

Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.