Toppertjes Wendy en Talid van de Keukenconcurrent Kaatsheuvel

zeer goed en zeer vakkundig geadviseerd door Wendy en Talid zijn beide toppertjes we zijn binnen gelopen om inspiratie op te doen voor een nieuwe keuken niet met de intentie om er een te kopen helemaal niet opdringerig maar we hadden er een goed gevoel bij en nu staat hij er al zeer tevreden niks negatiefs tegen gekomen van aankoop tot het plaatsen zeer goed geregeld tussen door nog een keer binnen gelopen voor kleur verf uit te kiezen kregen gelijk monsters mee om even mee te nemen al met al een dikke TIEN voor de KeukenConcurrent Kaatsheuvel

Zeer goed assortiment.

Er is genoeg keuze. Veel mooie dingen waar we uit konden kiezen en later nog zouden kunnen aanpassen. Goed service, vriendelijk personeel, geen valse beloftes.

Goed advies tijdens een prettige gesprek

Voldoet aan onze verwachting, voldoende keuze en snel een offerte.

We voelde ons meteen welkom

Er werd weer meteen weer geluisterd naar onze wensen.

Netjes

Vriendelijke personeel. Keurig geholpen namen ook de tijd voor ons.

Een bedrijf die ook met je meedenkt.

Een verkoper die ook met je meedenkt, die oplossingen aangeeft. wat wel of evt. niet realiseerbaar is. Qua prijs is er veel mogelijk. Al bij al een bedrijf waar je warm wordt ontvangen en waar je met een goed gevoel vertrekt.

Goed geholpen door terzake kundig personeel

Goed geholpen door de verkoopster. Ze kwam met goede voorstellen waar ik zelf niet aan gedacht had.

Goed geholpen en de keuken is zonder problemen afgeleverd en geinstalleerd

Geen op of aanamerkingen

Heel fijn geholpen. Open communicatie. TOP!

Goed geholpen

Wij zijn goed geholpen, snel, eerlijk en klantvriendelijk! Ook waren we verkeerd geïnformeerd over een combi oven die eigenlijk geen magnetron stand had (was wel toegezegd). Dit moest dus later aangepast worden. Nieuwe oven was een stuk duurder, maar gelukkig hoefden wij het verschil niet te betalen.

alles netjes geregeld, keurig dus.

De medewerkster in de showroom nam de tijd voor ons met goed advies en heeft ons perfect geholpen. de levering en plaatsing heeft wel een aandachtspunt, afgesproken was dat de keuken in week 24 zou worden geleverd omdat wij in week 25 een paar dagen weg zouden gaan. er werd inderdaad in week 24 geleverd op vrijdag, dat betekend dat de keuken in week 25 wordt geplaatst! gelukkig konden we ons uitje nog aanpassen, dus geen probleem. de mannen die de keuken geplaatst hebben werkten keurig en precies met gevoel voor kwaliteit. uiteraard zijn er altijd wel kleine afwijkingen of tekortkomingen. deze zijn gesignaleerd door de monteurs en mij, hierover wordt ik nog benaderd om deze op te lossen. dit was geen belemmering om de keuken volledig in gebruik te kunnen nemen, dus wij zijn blij met onze nieuwe keuken, en hebben het volste vertrouwen dat Keuken Concurrent er alles aan zal doen om dit netjes af te werken.

Zeer te vreden op het personeel Een nadeel slechte planning voor het aansluiten van de aperateur En geen uitleg of ik de aperateur bij le leveranciers moet aanmelden

Goed geholpen en 100 procent tevreden!

Wij zijn super goed geholpen bij het aanschaffen van onze nieuwe eerste keuken! Vriendelijk, klantgericht en meedenkend! Wij hebben onze keuken uitgezocht in het filiaal, in Kaatsheuvel. Wij zijn daar super goed geholpen door medewerker Gino en zijn manager! Een goede prijs / kwaliteitverhouding! Meedenkend en klantgericht. Al met al heel erg tevreden! Wij kunnen iedereen KeukenConcurrent aanbevelen!

Goed en vriendelijk.

Dit is de 2e keuken binnen 2 jaar. Zijn zeer tevreden over de service.

Nette montage goede service

Wij hebben de montage met veel plezier mogen volgen . De kast zat een plek op, maar dat werd netjes overlegd voor een oplossing. Kortom een goede installatie. De volgende dag kwam de monteur voor de elektrische apparaten en het water aansluiten perfect. Fijne ervaring Keukenconcurrent.

Echt een Top ervaring.

Van het binnen lopen van de showroom in Kaatsheuvel tot het leveren van mijn DROOM keuken!! TOP TOP TOP

goed werk met name de plaatsing van de keuken In de winkel was het minder omdat deze heer niet deed wat wij afspraken

Uitstekende service

Goeie service waarbij alles de besproken werd. Er werd alles aan gedaan zodat ik het gevoel had dat alle dingen van de keuken afgetikt waren. En heerlijke koffie!

Waardeloos

Schamen moet jullie je Keuken concurrent Kaatsheuvel. Hoe vaak moeten we nog langskomen of bellen. Hoevaak gaan jullie nog zeggen we lossen het vandaag op we bellen u terug. Niks gebeurd er helemaal niks. Na levering en plaatsing keuken missen we een stuk naast de oven. Inmiddels 3 langs de winkel geweest en diverse telefoontjes en elke keer dezelfde smoes. We lossen het op vandaag. inmiddels enkele maanden verder en jullie hebben nog steeds niets opgelost. Schaam je kapot zouden jullie dit accepteren als ze dit bij jezelf zouden doen ?

Klant vriendelijk.

Goed.

Van de aankoop tot plaatsing: klantvriendelijk, professioneel, ervaren, meedenkend, eerlijk. Wij hebben onze droomkeuken

Ik ben heel tevreden

Over het algemeen heel tevreden met de aankoop. Helaas ontbrak 1 frontdeur van de vriezer en duurde zowat 6 weken voor het geleverd werd. Over de monteurs kan ik alleen zeggen dat ze heel goed werk hebben geleverd.

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Ik ben heel vakkundig geadviseerd en gedurende het traject van order naar montage professioneel en kwalitatief heel goed begeleid. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, van tekening naar werkelijkheid mijn droomkeuken. Complimenten aan de vestiging Kaatsheuvel, bezorgers en monteurs.

Fijn bedrijf dat zich aan afspraken houdt en fijne sfeer. Ook bij het leveren , snel en toch secuur Toppie. Het installeren hebben we in eigen hand genomen. Hij staat nu, prachtig heel blij mee.

Waterloop 2

5171 PX Kaatsheuvel

Over KeukenConcurrent Kaatsheuvel

Ook in onze showroom in Keukenconcurrent Kaatsheuvel laten we u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Daarbij bent u bij ons naast de laagste prijs verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie. Kijk hiervoor ook eens bij de ervaringen van andere klanten door onze reviews en recensies te lezen. We zijn erg blij met uw beoordelingen over KeukenConcurrent. Zowel met positieve ervaringen als met de klachten zodat we daarvan kunnen leren en onze service verder kunnen verbeteren.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.