Overal kundig en vriendelijk geholpen

Tijdens onze eerste afspraak werden we kundig en vriendelijk geholpen, waarbij er ruim de tijd voor ons werd genomen. Toen wij de showroom verlieten hadden we een goed gevoel. Ook de levering en montage van onze nieuwe keuken was prima, met een prachtig eindresultaat.

Monteurs hebben top werk geleverd! Helaas degene die het water en quooker heeft aangesloten niet.

Super goed.

Ben vanaf begin tot eind keurig te woord gestaan, geholpen en prima advies gehad. Nu nog de laatste puntjes waar ik ook het volledige vertrouwen in heb.

Heel erg tevreden

heel erg tevreden! Alles keurig op tijd!

In alle opzichten uitstekend.

OK

Mooie kwaliteit keukens voor een normale prijs!

Zeer goede ervaring met verkoper Niek van de vestiging in Oss. Hier kun je voor een leuke prijs een mooie kwaliteit keuken kopen!

Zeer zeer slechte service

Keuken gekocht bij hun en deze is prachtig Op hun advies een BORA kookplaat gekocht wij wilden een buitenafzuiging maar volgens hun was de Bora met binnen-afzuiging veel beter, want binnen-afzuiging was veel fijner en je had dan extra warmte binnen en geen last van luchtjes. Ze zijn er vergeten bij te vertellen dat je dan een klets natte vloer en keukenkastjes hebt. Foutje Keukenconcurrent???? Klacht hier over ingediend, nu moeten we over de €800 betalen om dit te herstellen. Keukenconcurrent NOOIT WEER!!!! En wij bevelen hun dan ook echt bij niemand aan

goede service en vriendelijk te woord gestaan

top

Super advies en geholpen. Prima service na beschadiging.

Allereerst werd ik goed geadviseerd over mijn keuken qua indeling en maten omdat ik voor een lager budget toch een mooie keuken wilde. Er werd meegedacht om de mogelijkheid tot een greep loze keuken mogelijk te maken. Duidelijke mails en telefoontjes vlak voor levering. Wel zijn het allemaal aparte onderdelen die komen voor aanleveren, plaatsen, aansluiten en klachten die ieder voor hun eigen onderdeel de verantwoording namen. Zeer tevreden met keuken en alles goed verlopen. Whirlpool afwasmachine model 3c26 maakt wel redelijk wat herrie.

goedd

na 1 telefoontje meteen alles opgelost

Prettige overeenkomst afgesloten

Rob van hage heeft ons perfect geholpen met keuken nr 10 van dmg . En dat zelfs op een vrije vakantie dag van hem ivm verhuizen van hemzelf .

was goed

werd goed begelijd en uitgelegt

Zeer goede service

De keuken werd netjes dag voor installatie geleverd en aangemeld met een telefoontje van tevoren. Keukenplaatsing een hele dag werk door een persoon, verliep prima. Gaf zelf gelijk aan dat een kastje beschadigd was en vervangen gaat worden. Dag erna kwam iemand voor aansluiten, ook netjes gedaan en ook avond van tevoren tijd aangemeld. Prima verlopen. Bij de verkoop werd ik ook op meerdere opties gewezen en tussentijds heb ik kunnen bellen voor nog wat vragen en werd ik netjes te woord gestaan.

Tot nu toe geweldig!

Mijn ervaring met keuken concurrent is als positief ervaren tot nu toe loopt alles op rolletjes en zijn ze erg duidelijk in het klant contact als de keuken ook dat werkelijk op de afgesproken datum komt krijgen ze van mij een dikke 10

zeer mooie en strakke keuken

Alleen de afzuigkap merk Bauknecht maakt motorisch veel lawaai maar werkt verder perfect. Achteraf gezien als we dit geweten hadden qua lawaai hadden we toch voor een andere gekozen

de keuken is fantastisch

We zijn vanaf het begin dat we naar de winkel gegaan zijn met veel respect en hulp behandeld. We hebben alle vragen die we hadden beantwoord gekregen. En het eindresultaat is prachtig en fantastisch.

goed gewerkt

alles naar wens verlopen

ZEER GOED

Onze keuken is onlangs gemonteerd en de kleine aandachtspuntjes die er nog waren zijn nadien zeer uitstekend verholpen. Wij zijn zeer trots op onze nieuwe keuken alsook op de service en afwikkeling van de Keukenconcurrent. Klantenservice altijd zeer vriendelijk en altijd adequaat gereageerd op vragen of vervolgafspraken. Kortom: Keukenconcurrent hartelijk dank voor alle verzorging rondom de installatie, het is echt een plaatje geworden waar we zeer trots op zijn en dat mogen jullie ook want jullie hebben zeer goed werk geleverd.

Prima geholpen

Goed advies, prima voorstel qua ontwerp en meegedacht om mijn wens haalbaar te maken.

Super ervaring en blij me de nieuwe keuken

Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering zijn wij uitermate tevreden. Tijdens het ontwerpen van de keuken word er alles aan gedaan om tot de beste opstelling te komen, ruime assortiment in apparatuur en prima adviezen om tot een keuze te komen. Goede communicatie over lever en plaatsingsdatum, bij aflevering nog een een dubbel check of het leidingwerk klopt zodat de volgende dag de monteur zonder problemen kan aanvangen met de plaatsing van de keuken. Tevreden over prijs kwaliteit. Super blij met de nieuwe keuken.

klantvriendelijk, en vakkundig !!!

werden geholpen door Aaron, hij was net zo blij als wij met deze keuken.....dat noemen ze liefde voor het vak !!!!

Topdeal

tevreden gevoel

correct en fijn geholpen

We zijn netjes behandeld en op al onze vragen hebben we antwoord gekregen. De verkoper had tijd genoeg voor ons,

Super goed gevoel

Wij zijn geholpen door Rob Terlage. Vanaf het begin het gevoel dat alle tijd voor ons word genomen. Zeer goede adviezen en meedenkend.

goed behandeld

vriendelijk en ervaren op dit gebied

Frankenweg 43

5349 AP Oss

Over KeukenConcurrent Oss

Ook in onze showroom in Keukenconcurrent Oss laten we u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Daarbij bent u bij ons naast de laagste prijs verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie. Kijk hiervoor ook eens bij de ervaringen van andere klanten door onze reviews en recensies te lezen. We zijn erg blij met uw beoordelingen over KeukenConcurrent. Zowel met positieve ervaringen als met de klachten zodat we daarvan kunnen leren en onze service verder kunnen verbeteren.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.