Niet verkeerd.

Hoge kasten waren fout ingemeten, zijn ter plaatse ingekort maar er moeten nieuwe deuren komen wat enkele weken kan duren. Verder is 1 deurtje verkeerd draaiend gehangen.

Hard- en zelfstandig werkende monteurs die kennis van zaken hebben. Meer dan tevreden

Ben 100% tevreden over een 100% opgeleverde keuken

Niet goed behandeld

Na levering bleek foutief advies zouden dit met hoofdkantoor regelen Hebben dat niet gedaan maar zeiden van wel. Zelf contact opgenomen met Hoofdkantoor (Jill) heeft ons zeer goed en op een prettige manier geholpen.

Wat een service!!!

Winkel Roosendaal,levering,plus de geweldige montage een dikke 10!!!

Wij zijn super tevreden over keukenconcurrent

Keukenconcurrent in Roosendaal is heel makkelijk bereikbaar ook als je niet uit Roosendaal komt. De winkel en de medewerker waren voor ons de reden om hier zaken te doen.

goede service en montage

aardige monteur en vakwerk van die man

Zeer kundig en veel geduld

Dominic nam echt de tijd en nam ons zeer serieus. Ging mee met ons tempo en wilde niets afdwingen. Heel fijn tot zo ver!

Mensen in de zaak , top geholpen bij aankoop/ontwerp vd keuken echter is de zeer ervaren persoon die ons hielp met het ontwerpen plots ergens anders gaan werken en de personen die er achter waren gebleven bleken totaal niet kundig in filiaal Roosendaal (konden het ontwerp niet aanpassen en we kregen te horen : "laat hem maar inmeten dan zal het wel goed komen"). Uiteindelijk is er later iemand uit Zeeuws Vlaanderen overgekomen om ons te helpen met het doen van aanpassingen op de keuken. Verder duurde het lang vooraleer de tekeningen vd keuken waren ontvangen door ons. Levering was top! Montage was zeer vakkundig, goed en binnen een dag gereed!

Toppie

Netjes, duidelijk en keurige geholpen en geplaatst.

Heel fijn geholpen

Goede begeleiding door enthousiaste verkoopster bij de aanschaf van mijn keuken. Vriendelijke zorgvuldig werkende monteur, plaatsing ging vlot en netjes.

Qua communicatie kan het beter! Levering en montage was top!

Communicatie was matig richting de plaatsing van de keuken. Levering was op tijd en duidelijk. Bert van Riel keuken montage heeft goed werk geleverd met het monteren van de keuken! Zeer blij met Bert en de keuken!

Doninic denkt met de klant mee, adviseert en geeft ons de ruimte voor eigen inbreng

We kunnen neits anders zeggen dat we enorm fijn zijn geholpen.

Verkoop,samenstelling en montage waren voortreffelijk.

We hadden een meedenkende verkoopster die aanvoelde wat de bedoeling was. De monteur heeft uitstekend werk afgeleverd. We zijn zeer tevreden. Chapeau!

Liegen en schade

De monteur heeft de pootjes tegen alle richtlijnen in aan mijn vloer vastgeplakt met kit. Ik heb een schadepost van duizenden euro's. Keukenconcurrent heeft tegen mij gelogen en gezegd dat het keukenblok los op de laminaatvloer geplaatst zou worden

Prettig gesprek

Prettig gesprek gehad met de verkoper. Er wordt. Keukenconcurrent laat je alle mogelijkheden zien voor je nieuwe keuken.

prima op de hoogte gehouden van order en levering.

Prima op de hoogte gehouden van de order betreffende levering en eventuele wijzigingen. De levering zoals is afgesproken en heel vriendelijk correct personeel.

Blij met onze keuken en twee supermannen gehad die onze keuken geplaatst hebben.

De uitleg in de winkel kan misschien nog iets beter, maar wij zijn heel blij met onze keuken. De levering van de keuken ging super en de twee mannen die bij ons de keuken hebben geplaatst waren super mannen. Ze gingen zo rustig te werk en hebben alles tot in de puntjes afgewerkt. Die krijgen van ons een tien.

Van begin tot eind, alles correct en netjes afgehandeld

Onze ervaring met de verkoper was zeer goed hij wist goed wat onze wensen waren en paste de keuken daarop aan wij zaten met een probleem maar dit was door hem zo opgelost eindresultaat een schitterende keuken zoals wij hem bedacht hadden nogmaals bedankt Kevin woestenberg voor je professionele hulp een top vak man!

Heel tevreden.

Na het melden van lekkage bij het afvoer-systeem, is er adequaat en snel gerepareerd. Bedankt.

Prima!

Correcte levering, geen beschadigingen, geen ontbrekende delen. Niets bijzonders, zo behoort het eigenlijk, maar dat is niet altijd vanzelfsprekend! Montage in één woord geweldig. Die Kevin Hoppenbrouwers is een vakman eerste klas. Denkt mee, kan improviseren, houd ik wel van! E.e.a. is nog niet 100% maar dat gaat wel goed komen met Keuken Concurrent en/of Kevin Hoppenbrouwers. Perfect bestaat niet zeg ik altijd. Dus dat zo goed mogelijk benaderen en overleggen, dan komt het wel goed. Wij zijn DIK tevreden!!

Zeer competente monteurs/vakwerk afgeleverd/nauwkeurig gewerkt

Zeer competente monteurs/vakwerk afgeleverd/nauwkeurig gewerkt

perfect

zowel in de showroom als de monteurs en de klantenservice en het verhelpen van de nalevering TOPPIE

Het juiste advies bij een aankoop

Je krijg het juiste advies als je weet wat je wil laten inbouwen. Een zéér tevreden klant

Het juiste advies bij een aankoop

Rucphensebaan 3

4706 PH Roosendaal

Over KeukenConcurrent Roosendaal

Ook in onze showroom in Keukenconcurrent Roosendaal laten we u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Daarbij bent u bij ons naast de laagste prijs verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie. Kijk hiervoor ook eens bij de ervaringen van andere klanten door onze reviews en recensies te lezen. We zijn erg blij met uw beoordelingen over KeukenConcurrent. Zowel met positieve ervaringen als met de klachten zodat we daarvan kunnen leren en onze service verder kunnen verbeteren.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.