Van begin van koop tot het plaatsen zeer tevreden.

De verkoper was vriendelijk en zeer behulpzaam

de verkoper nam alle tijd om ons voldoende behulpzaam te zijn om de juiste beslissingen te nemen.

Zeer kundig, vriendelijk en meedenkende adviseur

Er werd goed geluisterd naar onze wensen en actief meegedacht in mogelijkheden. Prima ervaring zo. Ook qua prijs hadden we er een goed gevoel bij. Afspraken zijn goed nagekomen.

Uiteindelijk komt alles goed.

De aanlevering van de oven liet lang op zich wachten. Een Pré is dat ik een nieuwe oven als nood in gebruik kreeg die overigens ook goed voldeed. Na ongeveer een half jaar werd de oven uiteindelijk geleverd en geplaatst. Kleine beschadigingen van de lades en deuren werden netjes vervangen. De service en de after sale is goed. Uiteindelijk is alles goed gekomen. Naar volle tevredenheid kan ik nu van mijn mooie nieuwe keuken met volle teugen genieten. Daarom ook mijn dank aan de service medewerkers en van de after sale medewerkers die alles in goede banen geleid hebben!

Redelijk

Moeilijk contact, na 5 maanden alles prima opgelost .

Eind resultaat een te vrede klant

Op ons gemak de juiste keuken uitgezocht goede hulp bij gekregen in de winkel waar ook onze ideeën werden zichtbaar gemaakt op de computer en uitgewerkt, besteld en later thuis geplaatst na een kleine correctie (van niet passend materiaal) is alles op een later tijdstip compleet afgemonteerd.

goede begeleiding van begin tot eind!

Het was perfect

Dank je wel voor de heel goede afwikkeling van het probleem.

Dank zij een vriendelijke en vakbekwame monteur is alles toch geweldig geïnstalleerd

Na het uitpakken van de koelkast ombouw constateerde de monteur dat de koelkastdeur naar het keukenraam open draaide wat niet logisch is gezien de opstelling van de gehele keuken en vroeg aan ons of dit zo gepland is bij de bestelling. (Was tevens door ons ook zo niet besteld). Hierop deed de monteur per telefoon een melding waarop resoluut gereageerd werd door de mevrouw van het kantoor dat heeft de klant zo besteld dus dan is het maar zo en moet de klant het maar uitzoeken met het filiaal waar dit besteld was en dat de monteur hem maar moet installeren punt uit. De monteur heeft dit nadien in overleg met ons zelf op gelost door de deuren aan de andere zijde te monteren. Complimenten aan de monteur tevens aan de aansluit monteur die de andere dag kwam. Persoonlijk vind ik dat de mevrouw op het kantoor een iets andere instelling moet aannemen om zo met/over klanten om te gaan die ze zelf niet eens te woord vraag maar wel een mening of keuze toe kent via de monteur.

Klantvriendelijk en klacht naar tevredenheid opgelost

Folie van 2 frontdeuren liet los. Klacht opgelost door alle frontdeuren te vervangen. Perfect

Goed ervaring met uitleg en meedenken voor een nieuwe keuken

Medewerkers vriendelijk en behulpzaam tot nu toe!!! Nu het leveren en plaatsen :)

Duidelijke communicatie, goede vakkennis en denken probleemoplossend mme!

Zie mijn zin hierboven

Goede afspraken gemaakt en goede deals

Vanaf dag één dat adviseur is komen kijken tot levering en plaatsen alles in goede banen. Verlopen. Ook nog mooie en goede deals gekregen en zeer zeker niet te duur. En dit allemaal onder het genot van een bakje koffie.

Prima zaak en goed advies!

Goed en vakkundig advies, prima afhandeling!

Fijne communicatie

Fenomenaal van kijken tot kopen en leveren en plaatsen

Top geregeld in alles .

Wij zijn netjes en professioneel geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe keuken

Wij netjes behandeld in het filiaal Roosendaal

Service top,

Er is één aandachtspunt, te weten, er zit veel tijd tussen om een afspraak in te plannen en dat je je klacht meld.

Snelle service

Nadat we de afspraak hebben gehad ging alles heel snel en makkelijk!

zeer goed

zeer goed

Zorgeloze aankoop.

Men is vriendelijk, men denkt mee of geeft mogelijkheden aan waar je zelf niet aan gedacht hebt. Men pusht niet om te verkopen. Men geeft goed advies en zijn ter zake kundig over het gehele traject vanaf de keuze tot het inplannen voor het plaatsen van de keuken. Goed en makkelijk bereikbaar.

goed en positief

Er werd mij door de verkoper op een rustige en vakkundige manier uitleg gegeven over de producten, mogelijkheden en samenstellingen van de diverse keukens. Kwam ook betrouwbaar over.

Mijn garantieclaim is prima afgehandeld, door goede vaklui. hulde

Prima ervaring

100% tevreden

Vanaf het moment van binnen stappen bij de zaak in Roosendaal een warm gevoel, de klik met Gabriëlle was er direct. Zij luisterde goed naar onze wensen en samen zijn we tot ontwerp van onze droomkeuken gekomen. Ook het plaatsen door de monteur en de service nadien was top. Één minpuntje: de lange levertijd.

heel goed

vakmensen die ons heel goed begeleid hebben met de keuze van de nieuwe keuken

Rucphensebaan 3

4706 PH Roosendaal

Over KeukenConcurrent Roosendaal

Ook in onze showroom in Keukenconcurrent Roosendaal laten we u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Daarbij bent u bij ons naast de laagste prijs verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie. Kijk hiervoor ook eens bij de ervaringen van andere klanten door onze reviews en recensies te lezen. We zijn erg blij met uw beoordelingen over KeukenConcurrent. Zowel met positieve ervaringen als met de klachten zodat we daarvan kunnen leren en onze service verder kunnen verbeteren.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.