nieuwe keuken voor mijn nieuwe keuken aanschaft

Beste, Recent heb ik bezoek mogen brengen aan Keukenconcurrent filiaal Alexandrium i.v.m. aanschaf van een nieuwe keuken voor mijn nieuwe woning welke geleverd zal worden medio 2025. De verkoopadviseur zijn behulpzaam en denken met je mee en geven ideeen en luisteren goed naar je wensen. Ik ben zéér tevreden hoe ik te woord ben gestaan en heb met gerust hart keuze kunnen maken. In het bijzonder wil ik de fililaal manager bedanken voor zijn hulp en begeleiding tijdens het aankoopproces. Heren van filiaal Keukenconcurrent 'jullie zijn toppers'.

zeer goed geholpen door Mitchel

Gastvrij en behulpzaam Prima geholpen

Netjes en snel

Van begin tot eind goed geïnformeerd. Persoonlijk contact. Bezorging en plaatsing was snel en netjes!

Top service

Alles is verlopen zoals gewenst

Klantgericht

Werd goed en vakbekwaam geholpen naar me wensen geluisterd

nette monteur

de monteur was kundig en wist wat hij moest doen

May is een topper!

We zijn heel erg fijn geholpen door May. :)

New Kitchen

I would like to say thank you to Elias Issa the sales coordinator for his way to help us to choose our new kitchen and to MR Danny the branch manager for his kindness and support as well.

• Would you recommend us? Yes

Zeer goede keus geweest om bij keukenconcurrent te kopen!t

Vanaf het 1e bezoek tot de eindfase een goed lopend project! Duidelijke informatie, afspraken die nagekomen worden, levering op tijd, en professioneel geplaatste keuken. Panelen die minimaal beschadigd waren zijn op korte termijn vervangen. We zijn ontzettend blij met onze keuze!

Deskundig, duidelijk en vriendelijke communicatie

Het kopen van onze nieuwe keuken was in Spijkenisse Een kleine winkel vol in verbouwing. Heeft ons niet belemmerd in onze keuze, De verkoper en later verkoopster (Marcia) waren deskundig en hielpen ons met onze keuzes zonder enige drang. De digitale communicatie die volgde was zeer duidelijk en veelvuldig. Levering was goed. Maar helaas was de onzerzijds een foutje gemaakt met het leidingwerk ( interpretatie) montage week uitgesteld. Montage was overgedragen aan Ed Perfect montage, een deskundig en vriendelijke vakman, is de gehele dag bezig geweest We zijn blij met onze nieuwe keuken en gaan deze veelvuldig gebruiken

doen meer dan alleen een keuken verkopen

Ik heb aangegeven welke stijl ik wil en de verkoper heeft daar prima op ingespeeld, prijstechnisch meegedacht, zodat je op bepaalde apparatuur niet het duurste merk hoefde aan te schaffen, combi oven en hete luchtoven wel geadviseerd voor een goed merk te gaan, afzuigkap van een goedkoper merk, aankleding keuken qua verlichting ook goed advies gegeven, ik heb het hele proces als prettig ervaren!

Alles is naar wens gegaan. We zijn zeer tevreden . Van begin tot einde van de levering van de keuken. Helemaal top

Uitstekend geholpen!

Super blij hoe wij geholpen zijn (door Mitchel). Geduldig, behulpzaam en goed geadviseerd. Mvg, Fam Oemar,

Mooie keuken, alles volgens afspraak gelopen

Mooie keuken, alles volgens afspraak gelopen

Ik heb mijn keuken tweede keer bij KEUKEN CONCURRENT gekocht

Ik en mijn vrouw hadden goed ervaren met de eerste keuken en dan de tweede keer ook bij KEUKEN CONCURRENT binnen gegaan om te kopen en dat ook gedaan

Fantastisch

Geen enkel punt van verkoop tot montage, gewoon zoals het hoort!!

Professioneel en betrouwbaar, denken met je mee!

Bij het kopen van een keuken gaan veel verhalen rond. Er zitten veel cowboys op de markt, en je hebt al snel het idee dat je genept wordt. Bij de Keukenconcurrent hebben wij dat gevoel geen moment gehad. De medewerkers denken echt goed met je mee, dringen niets op en pushen niet. Ze denken goed met je mee, en adviseren op basis van hun ervaring met eerdere plaatsingen. De keuken is nog niet geplaatst, dus de review kan aangepast worden als de plaatsing niet verloopt zoals gepland.

Correct en deskundig

Wij zijn geslaagd in de vestiging Spijkenisse Rotterdam is de standplaats van de eerste verkoper/adviseur

Mitchel moet je hebben als je keuken gaat kopen

Goed en zeer professioneel geholpen door Mitchel. Hij had al onze wensen al voorbereid en daardoor voor ons de perfecte keuken ontworpen. Rustige verkoper, heel relax, niet opdringerig en gaf advies waar nodig. Hij kwam niet met nonsens. Ga zo door!

Goede ervaring

Goede service, communicatie mag iets strakker

Fijne verkoper die de tijd voor ons nam en met ons meedacht, goede service in de winkel met uitgebreid assortiment zodat je alles naar wens kan kiezen. Een tip ter verbetering: wij bestelden de keuken op hemelvaartsdag en planden de inmeet afspraak voor de dinsdag erna. Echter hoorde ik op maandag einde van de middag dat die dinsdag toch niet kon. Er werd aangegeven dat tijdens ons bezoek op hemelvaartsdag de planning van het inmeten niet open was, en dat dat dus nu pas door kwam. Dit was jammer, want ik had speciaal vrij genomen op dinsdagochtend voor de inmeting, wat nu voor niets was, en ik moest een week later wederom een ochtend vrij nemen om de meting alsnog te kunnen laten doorgaan. In het vervolg even erbij vermelden dat deze afspraak onder voorbehoud is; of wachten met het plannen tot de planning daadwerkelijk open is.

Keurig

Fijn geholpen ook met oplossingen

Mooie prijs, schitterende keuken.

Gewoon erg tevreden.

Duidelijk, bekwaam en vriendelijk

Er is duidelijke communicatie hoe het hele proces verloopt. Alle afspraken werden nagekomen. De montage verliep vlot en deskundig. Aardige monteurs.

Vakkundig, service gericht, vriendelijk en waar voor je geld!

De keuken is helemaal naar mijn zin, met hulp van een fantastische verkoper! Mitchel Richardson! Zonder hem zou het ons niet zo goed gelukt zijn! Echt verstand van keukens, Ook de montage zeer goed uitgevoerd! Keuken zit er prachtig in Mensen denken met je mee en willen je echt helpen om een keuken uit te zoeken naar je zin! Echt een aanrader!

Watermanweg 303

3067 GA Rotterdam

Over KeukenConcurrent Rotterdam

In ons filiaal Keukenconcurrent Rotterdam bent u van harte welkom om u te laten inspireren voor uw nieuwe keuken tegen de beste prijs. De keuze is groot en we helpen u graag bij het samenstellen van de door u gewenste keuken. Maar ook na de aankoop staan we voor u klaar met onze service medewerkers die u graag helpen met uw vragen of eventuele klacht. Ook als u tevreden bent horen we graag uw ervaringen. Deze kunt u delen door bijvoorbeeld het plaatsen van een review of beoordeling. Daar helpt u ons maar ook uw mede consumenten verder mee!

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.