super !

kundig advies, goede sfeer, er werd goed meegedacht en uiteindelijk hebben we een prachtige keuken voor een goede prijs aangeschaft !!

Positieve ervaring met keuken concurrent

Goede service en bekwaamheid zowel van de verkoper als wel de man die kwam inmeten thuis.

Vriendelijke personeel en behulpzaam

keuken kopen en plaatsen is ok.

Zodra de klantenservice in het geding komt dan gaat alles ineens trager. Ik heb waterschade aan mijn keuken en na het ontvangen van de verkeerde heer ik niets meer.

uitmuntend

de medewerker was zeer begaan met onze wensen,de volgende dag weer langs gegaan om toch een andere opstelling te laten maken en wederom alles samen weer door te nemen. En alsnog met een tevreden gevoel naar huis gegaan met de nieuwe opstelling. TOP

Geweldige keuken!

Onze keuken bij de keukenconcurrent Rotterdam Alexander gehaald. Verkoopster May V, we komen je persoonlijk nog een x bedanken, hoewel je toen nog redelijk nieuw in t vak was , zijn we ongekend blij met je geweest. Een plaatje is t geworden!! de keuken staat nu een tijdje, hij is compleet en geinstaleerd naar wens. Helaas missen we een dagstuk die ons wel beloofd was,maar niet op de papieren stond... enige minpuntje.

Afspraken niet nakomen, geen verantwoording nemen

Pas een keuken besteld, eerst een deel van de keuken moeten betalen als een soort borg, vervolgens krijg ik de factuur met een levertijd die niet overeen komt met de afspraken. De aannemer is al geregeld voor de datum die was afgesproken en alles word al voorbereid, gaat een hoop geld kosten als het niet volgens afspraak word geleverd, ben erg benieuwd hoe KeukenConcurrent dit gaat oplossen gezien deze situatie nog gaande is. Ook bij het meten ging het een en ander mis, en ook hier was door KeukenConcurrent niet op in gegaan, uiteindelijk heeft dit mij ook geld gekost. De meting moet je voor betalen, dit word door KeukenConcurrent gedaan, maar ze nemen er geen verantwoording voor. Edit 10-11-22: Na snelle reactie op deze recensie ook alle correspondentie van vandaag doorgestuurd naar die lijn. Nu het nog op te lossen valt wil ik ze deze kans ook niet ontnemen. Morgen zou alles nogmaals gecontroleerd worden, wat raar is is dat er een groot gat in de communicatie is. Edit 11-11-22: Uiteindelijk word er nu wel toegegeven dat de week een week eerder was afgesproken, maar na weken geen communicatie komt er toch een bevestiging dat dit niet kan. Nadat mij is verteld dat het geen probleem is en kan, en nadat ik dit met de aannemer allemaal regel. Nu moet mijn aannemer langer blijven en het enige wat de winkel tot nu toe aanbied is excuses, maar uiteindelijk mijn probleem, "u heeft getekend".

De nazorg is perfect. Mijn “dansende” keukenkraan staat nu gelukkig weer goed vast.

Goed geadviseerd

Vriendelijke verkopers en geduldig

de eerste stap was positief...

de levering van de eerste onderdelen was positief en naar verwachting maar doordat er zaken ontbraken en beschadigd aankwamen, moest er een tweede afspraak komen die erg lang op zich liet wachten...

Geweldig geholpen vanaf de start!

Na meerdere oriëntaties geweldig geholpen door Pepijn. Een realistische blik bij het samenstellen van de keuken waar naast het optische gedeelte ook het gebruiksgemak besproken word. Wat mooi is dat is niet altijd handig. Blij met onze keuze.

Deskundig en goed ervaren

Wij zijn goed en deskundig geholpen

Helemaal Top

We zijn geweest bij keukenconcurrent in Alexandrium en zijn heel erg goed geholpen, ze denken met je mee, nemen de tijd voor je. Geholpen door Monique Bijkerk een echte topper.

Mooie keuken zoals afgesproken geleverd

Ook nadat er nog een punt mbt afwerking na de levering werd geconstateerd werd dit netjes meedenkend opgelost. Over het algemeen zeer goede ervaring

Keuken is geweldig keurig geplaats door monteurs er ontbrak nog een glasplaatje voor de achterwand maar dat is opgelost prima service een aanbeveling

erg vriendelijk en mee denkend.

super geholpen en mee denkend.

Ervaring dusdanig dat ik keukenconcurrent bij iedereen zal aanbevelen!

Heel fijn geholpen! Verkoper duidelijk verstand van zaken en heel geduldig antwoord op mijn vragen.

In samenwerking een mooi resultaat

Een keuken is persoonlijk en voor ieder een beleving. Het maken van keuzes is niet altijd eenvoudig. Wat prettig dat de keuze na eerste aankoop voor de oplevering wordt doorgesproken zodat je een moment hebt om bij te stellen naar een definitief resultaat. Wel gaat dit gepaard met veel overleg en altijd tegen hogere kosten. Enige tip die ik kan geven is, verkijkt u zich niet op het verpakkingsmateriaal wat achter blijft. Dit was voor mij als klant wel een domper. Ik kan me voorstellen dat de keukenconcurrent hiervoor een service aanbiedt, dit creëert bewustwording bij de klant en is het altijd nog de eigen keuze of men gebruik wil maken van deze service. Persoonlijk zou ik met een staffel werken al naar gelang van de kosten (en daarmee vaak ook de omvang) van de keuken.

Heel is goed!!!

Ik ben heel goed geholpen door dhr Emra Dogan. Heel vriendelijk en geduldig zo veel mogelijk uitleggen en laten zien. Erg tevreden over de handelswijze en behandeling.

We zijn goed geholpen.

Goede professionele verkoper.

Tot nu toe een hele fijne ervaring

Heel fijn geholpen bij aanschaf keuken daarna bij alle telefoontjes enz heel prettig en deskundig te woord gestaan

Goede service, levering op tijd en vriendelijk geholpen

Aan te bevelen bij vrienden en familie

Prima levering en plaatsing.

klantvriendelijk

Goede en vriendelijke verkoper. Levering zeer compleet (op 1 onderdeel na)

Watermanweg 303

3067 GA Rotterdam

Over KeukenConcurrent Rotterdam

In ons filiaal Keukenconcurrent Rotterdam bent u van harte welkom om u te laten inspireren voor uw nieuwe keuken tegen de beste prijs. De keuze is groot en we helpen u graag bij het samenstellen van de door u gewenste keuken. Maar ook na de aankoop staan we voor u klaar met onze service medewerkers die u graag helpen met uw vragen of eventuele klacht. Ook als u tevreden bent horen we graag uw ervaringen. Deze kunt u delen door bijvoorbeeld het plaatsen van een review of beoordeling. Daar helpt u ons maar ook uw mede consumenten verder mee!

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.