heel goed en deskundig

Door een deskundig en zeer gemotiveerd iemand in een toch ontspannen sfeer, die ruimschoots de tijd voor je neemt om een tot een totaal plaatje te komen Waarbij het niet alleen om geld maar ook om functionaliteit gaat. en daarbij de wensen van de mensen er moeiteloos in verwerkt

Duidelijke communicatie, eerlijke prijzen en top service

Ervaring in de winkel was positief, goed geholpen met duidelijk advies. Ook de levering en montage erg goed. Service goed, oven vertraagd en tijdelijk een andere gekregen.

Vertrouwd adres voor aankoop keuken.

Prettige ontvangst, hulpvaardig, meedenkend, verstand van zaken. De afspraken nagekomen.

Top keuken met veel 'niet standaard' en voor een betaalbare prijs.

Onze keuken moest in een ruimte van een 3 hoek worden geplaatst. Hierdoor moesten de bladen speciaal gemaakt worden via een houten mal. Het is een prachtige keuken geworden met veel speciaal op maat gemaakte kastjes en bladen. Keukenconcurrent ging de uitdaging wel aan, waar ander keukenleveranciers afhaakten. Wij zijn zeer tevreden over het eindproduct, de montage en de service. Als het goed en betrouwbaar en betaalbaar moet zijn, kun je met een gerust hart terecht bij Keukenconcurrent (-Sliedrecht)

alles prima geregeld

goede service correct in de afspraken en goede montage

Super goed geadviseerd en geïnformeerd

We hebben onze keuken uit kunnen kiezen met Scott die ons heel goed heeft geadviseerd en geïnformeerd en dit alles in een leuke en gezellige sfeer Fijne toegankelijke verkoper die alle tijd voor je neemt en zijn kennis en ervaring op een goede manier gebruikt!

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Tot zo ver gaat alles naar tevredenheid

Service gerichte verkopers

Duidelijk gemaakt wat ik wilde en samen tot een oplossing gekomen

Geweldige service!

Duidelijke afspraken met het servicecentrum, die door de monteur worden nagekomen. Kortom: zeer tevreden.

zeer vriendelijk en welwillend

Ik ben zeer goed geholpen, maar er zijn slordige fouten gemaakt, waardoor we behoorlijk in de problemen zijn gekomen. Inmetings fouten en

Verrassend

Scott heeft een verrassend mooi ontwerp gemaakt en al mijn wensen erin samen gevat. Hij is gezellig en heeft humor.

Naar wens geholpen

Wij zijn goed geholpen door, Scott Ponsen. Vestigingsmanager van Keukenconcurrent in Sliedrecht. Heeft ruim de tijd genomen. Goed nagedacht en goed geadviseerd over onze apparatuur, zoals om de inductie kookplaat en de Quooker. Wij zijn erg tevreden over het resultaat.

Uitstekend geholpen met onze droomkeuken

Wij zijn uitstekend geholpen door Scott van KeukenConcurrent Sliedrecht. Hij nam uitgebreid de tijd voor ons, om onze droomkeuken samen te stellen. We willen iedereen aanraden om hier je keuken aan te schaffen!

Zeer Prettige en vakbekwaam geholpen .

Onze ervaring met Jitse Boer is als zeer prettige overgekomen. Deze meneer luistert goed is vakbekwaam en kan zich goed inleven in onze wensen. Ik kan iedereen aanbevelen om met Jitse in zee te gaan. Hij is een meer dan goede aanwinst voor jullie bedrijf

heel goed geholpen. En voldoende tijd om te beslissen.

Klant vriendelijk . Meedenkend.

Snel en duidelijk

Snelle levering mooie keuken en mooi geplaats

Tevreden

Tot nu toe zeer tevreden Als levering en de leverdata ook zo correct mogen verlopen valt er niets re klagen.

Top levering en plaatsing

geweldige service

vanaf het begin zeer netjes en duidelijk geholpen waarbij onze wensen continu worden meegenomen en waarbij het advies ook heel duidelijk wordt meegenomen zonderopdringerig te worden Het contact is zowel schriftelijk als telefonisch tot het eind toe heel duidelijk geweest

Snel en duidelijk

Keuken snel samen kunnen stellen voor een goede prijs , plus 4 weken sneller geleverd en geplaatst dan de concurrent.

super geholpen

er werd aan onze wensen voldaan, eerst al met de 3d tekeningen en daarna met het uitzoeken, we hebben een videogesprek gehad dit was echt top.

Prima service en keuken

Onze ervaringen met keukenconcurrent zijn prima geweest. Dank daarvoor.

Perfect geholpen door Jitse en Scott

Perfect geholpen door Jitse en Scott

Super goed

Fantastische ervaring. De verkoper Scott Ponsen legt alles zeer goed uit en neemt de tijd voor het gesprek. Ik raad iedereen aan om via hem een keuken te kopen en/of advies in te winnen over keukens.

Lelystraat 93 N

3364 AH Sliedrecht

Over KeukenConcurrent Sliedrecht

Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.