Top!

Uitstekend geholpen Goede communicatie Keurig geïnstalleerd Kortom heel tevreden!

Werd goed en professioneel geholpen bij ontwerp van onze keuken

De verkoper was zeer professioneel en vriendelijk en hielp ons goed met de nieuwe keuken. Hij begreep onze wensen maar ook ons budget en kwam met goede oplossingen.

Top verkoper die Bart

Er wordt meegedacht en gekeken naar onze wensen

prima te woord gestaan/geholpen

Goed geholpen door de verkoper Salim

Heel erg goed geholpen door Ychelle en collega’s

Heel aardig personeel die ons allemaal graag willen helpen.

Goed advies en service

Als de keuken net zo goed bevalt als de service bij het kopen, maken wij ons geen zorgen.

Wordt altijd heel goed geholpen

Prima service!!!

super service zowel intern als tijdens montage.

We zijn zeer tevreden over de geleverde keuken. KadiR Orman, van keuken concurrent Son heeft ons zeer goed geholpen. de Monteur die op locatie was Bjorn Otten ( Otten montage) heeft echt alles super gemonteerd.

Keuken is prachtig maar de installatie monteur waardeloos

Tijdens installatie van de keuken vergeet de installatie monteur de kraan dicht te zetten van koud water waardoor we een enorme schadepost hebben. Dan denk je keurig bedrijf ?? maar wat schetst mijn verbazing een of andere juridische afdeling gaat het oppakken waardoor klanten nu niet in hun appartement kunnen omdat de vloer omhoog komt. Mensen moeten noodgedwongen naar een hotel, en keukenconcurrent stelt zich op het standpunt dat ik maar moet wachten tot de expert gekomen is. Het is 6 juli gebeurt en de expert kan eerste week sept. Tot die tijd mogen we niks aanpassen en stelt de dame van keuken concurrent dat we pech hebben gehad. Voor mij NOOIT geen keuken meer via dit bedrijf. bah bah

De KeukenConcurent houdt zich stipt aan de gemaakte afspraken.

Wij zijn zeer goed geholpen door Bas, hij is zeer kundig en duidelijk. Hij is zelfs nog komen kijken toen er iets niet leek te kloppen. Na het schoonmaken bleek onze magnetron beschadigd te zijn maar hier kunnen ze bij de KeukenConcurent in Son niets aan doen. Dit ligt bij het magazijn wat de magnetron uitgeleverd heeft. De klacht ligt nu bij de klantenservice maar ik ben er van overtuigd dat dit ook weer heel netjes opgelost gaat worden.

Prima service en goede oplossing

Na het plaatsen van de keuken bleken er 5 zaken niet goed te zijn. De nis van de koelkast was groter gemeten dan de koelkast welke er in kwam. Hier was geen oplossing voor, wat ik nog steeds raar vind, standaard maten werd gezegd, makkelijke oplossing voor jullie. Er bleek 1 kastje in de verkeerde kleur en maar geleverd, na 2 weken kreeg ik al bericht dat het juiste kastje geleverd was en ik een afspraak kon maken om het te laten plaatsen, dat duurde uiteindelijk nog 2 weken maar prima opgelost. Toen moesten de muurwand en de achterwand van het kookeiland nog geleverd worden. Ik logde in en zag dat alle service meldingen op afgehandeld stond ook deze 2. Na een belletje met de klantenservice werd er meteen gezegd dat jullie een fout hadden gemaakt en dat het opgelost werd. In de middag ontving ik een email dat ook deze 2 goederen in bestelling waren. Prima service en netjes opgelost

Uitstekende kennis van zaken en advisering

Wij zijn super goed geholpen bij het uitkiezen van een keuken. De verkoper wist duidelijk waar hij het over had. Goede advisering. Prima ervaring bij Keukenconcurrent terwijl we eigenlijk deze winkel wilde overslaan in onze zoektocht. Zo zie je maar weer…

Prima geholpen door Ycelle

We werden prima geïnformeerd over de verschillende opties voor onze keukens!

alles was perfect geregeld

de service en klantvriendelijkheid zeer over tevreden , niks moet en alles kan . monteur heeft uitstekend werk afgeleverd .( johny pruimboom ). werkt zeer nauwkeurig . ook het afleveren van de keuken is perfect gegaan , hele dikke duim voor de gehele organisatie .

Dik tevreden

Aardig en vakkundig geholpen in de winkel. Op tijd en goed afgeleverd. Vriendelijke en kundige monteur. Wij zijn dik tevreden

Wij zouden zo weer een nieuwe keuken kopen bij KC Son!

Wij hebben onze keuken in Son gekocht, en Bas en Salim waren echt super vriendelijke verkopers, die ons ontzettend goed het gehele traject hebben geholpen (dus niet alleen de aankoop). Altijd stonden zij paraat mocht ik vragen of twijfels hebben. Keuken staat nu inmiddels en wij zijn echt hartstikke blij!

Fantastisch.

Vanaf de eerste afspraak tot installatie ,plus alle duidelijke informatie alleen maar top. Groetjes Mia Rooijakkers.

Netjes geholpen

Als de keuken ook zo wordt geplaatst als dat we geholpen zijn gaat alles volgens plan

De service is zeer slecht na er iets is wat niet goed is . Na deze ervaring met de winkel en de klantenservice Geef ik een 1 en niet aan te raden om er nog een keuken te kopen

kundig persoon

Alle vragen zijn naar tevredenheid beantwoord. Afspraken worden tot nu toe goed nagekomen.

Werd goed geluisterd naar hoe dat wij de indeling willen hebben

heel fijn en goed geholpen

keukenverkoper heeft samen met ons meegedacht om voor ons iets te veranderen dan wij hadden gedacht.uiteindelijk was dat ook beter en mooiere indeling van de keuken

Top bedrijf

Prettige onderhandelingen en behulpzaam tijdens het samenstellen van de keuken. Keuken werd netjes afgeleverd, en vakkundig geplaatst.

Fantastisch

Een jaar nadat onze keuken is geplaatst worden alle frontjes van kasten, lades en inbouwapparatuur weer netjes afgesteld. Dat is een service die 5 jaar na plaatsen van de keuken gratis verleend wordt.

Goede en duidelijke verkoper

Vriendelijk ontvangen en een goede uitleg door verkoper.

Ekkersrijt 4139

5692 DD Son

Over KeukenConcurrent Son

Ook in onze showroom in Keukenconcurrent Son laten we u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Daarbij bent u bij ons naast de laagste prijs verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie. Kijk hiervoor ook eens bij de ervaringen van andere klanten door onze reviews en recensies te lezen. We zijn erg blij met uw beoordelingen over KeukenConcurrent. Zowel met positieve ervaringen als met de klachten zodat we daarvan kunnen leren en onze service verder kunnen verbeteren.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.