Goede ervaring

Al bij het eerste bezoek hadden we al een fijn gevoel bij deze winkel, geen opdringerige verkopers, nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt is een medewerker er meteen mee aan de slag gegaan en nu staat er een mooie keuken in ons huis(alles prima geregeld).groetjes van de polletjes.

Goed kunnen onderhandelen

Voor de tweede maal een keuken gekocht en ben tevreden zoals het tot nu toe is gegaan.

Vriendelijk personeel

ben erg goed geholpen .er was een misverstand en naar bellen bleek er storing te zijn en daardoor slecht bereik baar .maar naar te vrede huid op gelost.

Mooie snelle deal door meedenkende verkoper

Van begin al het juiste gevoel en dat is niet veranderd, zeer kundig en professioneel geholpen

MISKOOP bij Keukenconcurrent Utrecht

1,5 jaar geleden een keuken gekocht bij KeukenConcurrent en folie begint overal los te komen. Dat terwijl we nooit een lekkage of iets dergelijke hebben gehad. Blijkbaar kan de keuken niet eens tegen een paar druppels water. Wij kochten de keuken omdat hij er erg fraai uitziet maar de kwaliteit is barslecht. Dat terwijl we er € 6361 voor betaald hebben. De klantenservice is erg slecht bereikbaar en als je een reactie krijgt is het vaag. Wij kregen te horen dat de folie niet los kwam vanwege een “interne oorzaak” en dat de KeukenConcurrent daarom niets voor ons kan betekenen. Nu zitten we met een nieuwe keuken die overal begint af te brokkelen en een klantenservice die ons niet tegemoet wil komen.

Snel en deskundig geholpen

Ruime keuze. Al die verschillende acties werkt verwarrend. -- 30% korting plus tv toestel. -- Hele keukens half geld.

Tevreden

We zijn zeer tevreden over de geleverde keuken en de plaatsing daarvan.

Vaatwasser doet het na 1 week niet meer

De bezorging ging goed. Montage leek ook goed te gaan. Helaas zijn er 2 legplanken niet geleverd waardoor ik een deel van mijn keukenkasten nog niet kan inruimen. Gebeld met de vraag wanneer ik de legplanken kan verwachten. Antwoord: Na de bouwvak. Dit was een enorme teleurstelling maar had me er al vrij snel bij neergelegd. Tot mijn gloednieuwe Whirlpool vaatwasser het na 1x gebruikt te hebben niet meer deed. N.B. Mijn keuken is precies een week geleden geplaatst. Gebeld met de klantenservice van Keukenconcurrent zij gaan het met spoed doorgeven aan Whirlpool. Omdat er aangegeven was dat een reactie vanuit Whirpool ongeveer 2 dagen duurt, zelf contact opgenomen met de hoop dat zij zsm een monteur langs laten komen. Het is vandaag 15 juli en de eerste mogelijkheid die ze hebben is op 28 juli. Dit betekent dat ik 13 dagen moet wachten voordat er naar mijn gloednieuwe vaatwasser gekeken wordt. In het slechtste geval kan het probleem die dag niet worden opgelost. Dan zit ik dus nog langer zonder vaatwasser. Ik was erg tevreden over het aankoopproces, de bezorging en montage maar dit alles bij elkaar zorgt voor een hele zware domper. Aanbeveling staat op ja maar dit is omdat ik hoop dat mijn situatie een uitzondering is en omdat het voortraject prima verlopen is.

Wij zijn door Keukenconcurent bijzonder goed geholpen in het filiaal in Utrecht. Toen onze keuken bezorgd werd , constateerden wij bij het uitpakken van de afzuigkap en magnetron dat er beschadegingen zaten op beide apparaten. Keukenconcurent gebeld en binnen twee weken werden bij ons een nieuwe afzuigkap en magnetron bezorgd. Top geregeld . Wij zijn blij met onze nieuwe keuken.

Goed geholpen

Fijn en eerlijk gesprek, niet te formeel.

Nette monteurs, die hun vak verstaan

zeer deskundig personeel en goede bezorging toppie.

Zijn zeer netjes en deskundig geholpen in Utrecht,bezorging was super op tijd.

TOP SERVICE!!

Keukenconcurrent heeft ons enorm goed geholpen van begin tot eind! Er wordt goed gecommuniceerd met de klant en ze luisteren echt naar de wensen van de klant.

zeer goed

Prettig contact Goede afwerking Profesioneel

Niet best

1ste verkoper deed alles fout. Keuken was eigenlijk helemaal verkeerd Daarna opgelost . Bij tweede levering ontbraken softclose stoppers nog steeds niet ontvangen

duidelijkheid en goede service

goed advies, duidelijkheid over de mogelijk heden , waardoor wij toch een hele mooie keuken hebben die echt naar onze wens is.

Vrij goed

Ben heel goed geholpen, en ook een keuken gekocht. Alleen weet ik uit ervaring dat die prijzen die ze hanteren niet kloppen. Ze adverteren alles voor de halve prijs, maar dat kan je doen als je de prijzen in je boeken verdubbeld. Voor de rest een goede service. Afz, Andy Versteeg

Goed advies

Goed advies voor keuken, ik heb keuken zelf gemonteerd, een mal voor wasbak en kooktoestel was prettig geweest. Maar met meten kom je er ook wel.

Het plaatsen ging prima goede communicatie.

Heel netjes gewerkt, top aflevering en plaatsing

zeer netjes geholpen en alle vragen ondanks de corona snel beantwoord.

Geweldig!!

De verkoper Dhr. Kooistra heeft ons geweldig geadviseerd.Alle wensen werden tot tevredenheid gerealiseerd. De communicatie met uw bedrijf was optimaal en werden goed op de hoogte gehouden over het verloop en de te volgen procedures. Helaas kregen wij in april jl te horen dat de keuken 2 weken later geleverd zou worden i.v.m. Logistieke problemen n.a.v. het corona virus. Met Therese van uw kantoor overeengekomen dat er een noodkeuken zou worden geplaatst tot het moment dat onze keuken gemonteerd zou worden.In één woord prima geregeld. Noodkeuken met kookgelegenheid , koelkast en warm en koud water. De keuken werd geleverd en de dozen werden zodanig opgesteld zodat de monteur systematisch de keuken kon installeren. De Monteur Thijs heeft keurig gewerkt en was heel vriendelijk. De volgende dag werd de keukenapparatuur aangesloten. Deze werkzaamheden namen 45 min. in beslag en had eigenlijk bij montage moeten gebeuren. Al met al een geweldige ervaring met uw bedrijf met heel vriendelijke mensen! Chapo!

Vanaf het eerste bezoek aan de showroom tot het monteren van onze droomkeuken zijn wij meer dan tevreden. Ondanks dat wij een bijzondere maat hebben en er niet goed ingemeten kon worden vanwege het nog moeten verwijderen van een muur past de keuken perfect, alles klopt en de montage ging als een speer (wat een vakman was dat overigens) Wij zijn zeer tevreden klanten!

Geweldige keuken grandioze service

Alles is prima gelopen alleen de montage mag wel wat langer over gedaan worden om toch de puntjes net wat beter op de I te kunnen zetten nu moet het af en dat is jammer !

Zeelantlaan 51

3526 AK Utrecht

Over KeukenConcurrent Utrecht

Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.