Tevreden over het verkooptraject

Ik ben erg goed geholpen door Bilal. Dacht bij binnenkomst precies te weten wat ik wilde. Toen Bilal me alle opties en mogelijkheden vertelde ontstond er keuzestress. Hier had ik geen rekening mee gehouden.... Bilal was erg geduldig en behulpzaam. Ik ben ontzettend blij met het ontwerp en kan niet wachten tot de keuken geplaatst wordt. Bilal, bedankt! Je bent een echte vakman

Erg tevreden

Vanaf het begin aankoop keuken in Utrecht tot levering en plaatsing in huis zijn wij erg tevreden. Goede communicatie en mee denken bij het bestellen. Goede informatie in afwachting van levering. Vertraging door Corona maar er werd een oplossing geboden door mogelijk een noodkeuken. En bij het plaatsen van de keuken heeft de monteur met ons meegedacht en oplossingen uitgewerkt voor ons. Enorm tevreden met onze nieuwe keuken maar zeker ook of de medewerkers van de KeukenConcurrent

prima, maar met zeer zeker punten van aandacht!

Wij zijn zeer goed geholpen door de verkopers. Echter is aan ons niet helder uitgelegd dat het aansluiten van alle apparatuur op de waterleidingen NIET onder het monteren van de keuken valt. (het staat wel in de kleine lettertjes, maar is niet besproken tijdens de gesprekken). Deze optie moet je volgens de keukenmonteur apart bestellen voor ongeveer 400 Euro (??). Nu moesten wij dus tijdens de installatiedag nog op zoek naar een loodgieter! Voor dit extra bedrag hadden wij vermoedelijk alsnog nee gezegd tegen deze extra optie, maar hadden we wel al tijdig een loodgieter kunnen regelen. Indien u zelf een achterwand koopt, let dan ook op! De bevestiging is ook voor u om uit te voeren, wat op zich lastig is als alle overige zaken, zoals bijvoorbeeld de kraan, al zijn gemonteerd. Wij zijn zeer blij met het uiteindelijke eindresultaat, maar de communicatie over het installeren/monteren kan en moet echt beter.

Zeer positief

De verkoper was gelukkig niet opdringerig en heel relaxed en behulpzaam. Meerder zaken bezocht en die soms totaal geen interesse tonen leek wel of ze geen zin hadden in de verkoop. Dus onze ervaring is zeer positief. En gelijk over gegaan tot onze keuken.

Slechte service - afdelingen communiceren niet.

Keukenblad is 2 keer verkeerd geleverd, één keer niet geleverd. In totaal is een inmeter 7 keer langs gekomen. Het ging elke keer wel ergens fout. Inmetingen kloppen niet, inmetingen zijn kwijt, blad wordt niet besteld, 2x wordt het blad fout besteld, notities van inmeters wordt niks mee gedaan. Na een half jaar heeft de klant eindelijk het juiste blad geleverd gekregen. Waardeloos hoe slecht het proces gaat het, van ontwerpen van de keuken tot aan het leveren van de keuken. Communicatie tussen afdelingen is waardeloos. Keukenconcurrent heeft ons een hoop stress, tijd en gedoe bezorgd. Niemand begreep hoe zo'n makkelijke keuken zo vaak fout kon gaan, maar het gebeurde toch.

We zijn professioneel en zeer vriendelijk geholpen.

We zijn zeer goed geholpen. Onze adviseur was zeer vriendelijk. Hij heeft ook met alles meegedacht. We zijn heel erg tevreden.

Goede kwaliteit voor een goede prijs, verkoper denk mee. Montage perfect

Wij zijn goed geholpen door de verkoper. Wij hebben goede adviezen en tips gekregen tijdens onze gesprekken. De montage was perfect, wat een vakmensen. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken.

klant vriedelijk oplossings gericht goed meedenken

gewoon vriendelijke verkopers en nemen alle tijd voor de klant

In de winkel goed, de klantenservice uitstekend. De Keukenman dat ging wel, niet optimaal.

Vijfde keuken en nog steeds super tevreden

Ik heb in totaal 5 keukens gekocht en ik ben nog steeds tevreden, laatst een klein probleempje gehad en het werd keurig de volgende dag opgelost, proficiat

Snelle levering en netjes in communicatie

Verkoop prima en slim mee gedacht Transporteurs niet echt vriendelijk Uiteindelijk netjes werk en mooie keuken

Dit word onze vierde keuken die wij bij jullie kopen, en nu ook weer super geholpen door de verkoper

Hopelijk, is onze vierde keuken direct met de levering weer helemaal compleet! Ronald, heeft ons top geholpen met de wensen om onze keuken tot een mooi eind resultaat te brengen!

Mooie keuken maar schade

De keuken is prachtig. Maar de monteur heeft schade gemaakt aan de gloednieuwe vloer en ontkent dit. Tot nu toe is de keukenconcurrent niet erg supportive en komt de teamleider kijken naar de schade. Maar zowel de teamleider (die niet aanwezig was) als de monteur ontkennen de schade. De vloer lag echter onder stucloper de dag voordat de keuken geplaatst was en de vloer was niet beschadigd toen ik hem schoonmaakte voordat de keuken geplaatst werd. We wachten het af, maar tot nu toe ervaar ik het proces erg negatief.

Goed geholpen op prettige en goede manier.

Alle vragen goed beantwoord, goed meedenken door verkoop en bij latere vragen goed bereikbaar. Ook prima overleg over wijzigingen en de mogelijkheden om deze naar tevredenheid op te lossen. Teleurstellend vond ik de lange periode tussen de plaatsing en de definitieve oplevering. De keuken is wel tot volle tevredenheid opgeleverd

Top geholpen. Top gemonteerd

Perfecte uitleg, perfecte montage

De wens van ons is compleet vervult. Dus precies zoals we in gedachte hadden, is ook geleverd. Monteurs gingen zeer nauwkeurig te werk, wat ten goede is gekomen aan het aanzicht van de keuken. Rechte kastdeurtjes, vlakke wanden, etc. Ze hebben enorm hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Ook complimenten aan het advies in het voortraject. Alles klopte wat onze wensen waren.

Zeer duidelijk en goed personeel,prettige prijzen.

Zijn zeer vriendelijk ontvangen en konden op ons gemak rondkijken,werden daarna zeer correct behandeld en goed geinformeerd.Ook bij het tweede afrondende gesprek zeer goed behandeld.

Goede uitleg van de verkoper.

Prima en betaalbaar keukenaanbod

ruime keuze

word geluisterd naar de wensen en gekeken naar wat de mogelijkheden zijn om samen een keuken naar eigen wens samen te stellen.

Zeelantlaan 51

3526 AK Utrecht

Over KeukenConcurrent Utrecht

Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.