Eerlijke advies

Meedenkend, duidelijk, eerlijk!

Professioneel en geduldig.

We zijn zeer goed geholpen. De volgende keer komen we zeker weer hier de keuken uitzoeken

Prima!

Vriendelijk meedenkend personeel. Goede service.

Erg blij met onze nieuwe keuken en de fijne hulp.

Heel tevreden met onze nieuwe keuken, fijne hulp en begeleiding tijdens het uitzoeken en het gehele proces tussendoor. De man van de montage was erg snel en heeft ons nog veel goede tips meegegeven voor het langere behoud van onze keuken.

Super geregeld allemaal!

Keuken besteld. Goede informatie gekregen over de levering en de montage. Veel en vaak communicatie over wat er allemaal geregeld moest zijn, maar heel duidelijk. Klantportaal werkt erg fijn. Je kunt altijd even zaken checken. De levering verliep heel netjes en zorgvuldig. Montage werd super gedaan door een heel ervaren monteur. Erg tevreden en blij met de nieuwe keuken!

Prettig en rustig zaken gedaan vandaag

Op carnavalszaterdag een keuken uitzoeken. Cas heeft ons van begin tot het eind goed begeleid. Én ons, met een goede aanbieding, over kunnen halen om vandaag ook te kopen. We kijken uit naar het verdere traject! Familie Lijssen

goede, bekwame en keurige medewerkers

niets dan lof!

Goed geholpen en snelle levering/montage

Wij hebben de keuken gekocht bij Dimphy. Ze heeft ons super geholpen en echt de tijd genomen zodat we helemaal blij waren. De keuken is echt fantastisch! Alles wat we wilden. Levering en montage waren ook heel goed. We zouden het zo weer over doen!

Vriendelijke verkoopster Rustig kunnen kijken, goede uitleg. Lekkere cake van Dimphey bij de koffie. Alle tijd, goede adviezen.

Geen betere keuken denkbaar

na een brand waarbij de inboedel verloren ging, op zoek naar een nieuwe keuken. Als 70ers hebben we inmiddels zo onze specifieke voorkeuren. Mike luisterde daar goed naar, bewoog mee , waar nodig, kwam met mooie en eerlijke suggesties en -last but not least- een aantrekkelijke prijs. Dat maakte de keuze eenvoudig

Het hele traject van de koop van de keuken in de winkel de levering en het plaatsen is allemaal super verlopen, en wat een vakman die de keuken geplaats heeft , super bedankt adje!!

We hebben zeer goede en bruikbare informatie gekregen van de verkoper en degene die kwam inmeten

heel goed!

De verkopers zijn allemaal heel behulpzaam en denken goed met je mee. Ook was de keuken goedkoper dan bij andere winkels.

Uitstekend geholpen

Dimhy heeft ons de keuken verkocht en ze heeft verstand van zaken , vakkundige adviseuse

Prima en zeer klantvriendelijk

Wij genieten nu bijna een maand van onze nieuwe keuken van Keuken concurrent Venlo. Nadat we met Dimphy een ruime keuken hadden uitgezocht werd onze nieuwe woning toch kleiner dan gepland. Dus opnieuw met Dimphy aan de slag voor een kleinere keuken met evengoed veel praktische ruimte. Vaak even binnengelopen, nooit een probleem en de koffie stond altijd klaar. Wij zijn bijzonder tevreden over het deskundig advies en natuurlijk met onze fijne keuken.

Geweldig geholpen door de medewerkers.

Hebben dankzij Cas en natuurlijk ook Mike de ideale keuken kunnen samenstellen, die voldeed aan onze wensen.

We werden prima geholpen

Zeer prettig en duidelijk

Zeer vriendelijke ontvangst, deskundig en zeer prettig gesprek

Vriendelijke hulp

Erg rustig bezoek, dat is fijn tijdens het uitzoeken. Geen opdringende verkopers. Fijne hulp

Werden prima geholpen door verkoper Cas. Hij had veel geduld en dacht met ons mee. En er is een mooie keuken uitgekomen. Nu nog monteren.

Gewoon goed

Alles is gegaan volgens schema. Geen klachten

Levering na afspraak correct geleverd Alles goed verpakt prima.

Fijn geholpen door enthousiaste verkoper

Hoe het plaatsen gaat weet ik nog niet maar verkoopster dacht mee met wensen.

Fantastisch

Onze keuken met zorg en aandacht met Dimphy samengesteld. John is komen monteren, een super precieze vakman, wat dus door ons erg gewaardeerd is. De dag erna door Ronny alles aangesloten, ook weer zeer kundig en netjes. Wij kunnen alleen maar zeggen; een dikke pluim voor Keukenconcurrent!

Een goede, leuke, en vriendelijke service

Helemaal top

Nijmeegseweg 4

5916 PT Venlo

Over KeukenConcurrent Venlo

In ons filiaal Keukenconcurrent Venlo bent u van harte welkom om u te laten inspireren voor uw nieuwe keuken tegen de beste prijs. De keuze is groot en we helpen u graag bij het samenstellen van de door u gewenste keuken. Maar ook na de aankoop staan we voor u klaar met onze service medewerkers die u graag helpen met uw vragen of eventuele klacht. Ook als u tevreden bent horen we graag uw ervaringen. Deze kunt u delen door bijvoorbeeld het plaatsen van een review of beoordeling. Daar helpt u ons maar ook uw mede consumenten verder mee!

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.