Meedenkende werknemers met aandacht en tijd voor je droomkeuken

We hebben mogen samenwerken met Dimpy en dat was super! We kwamen binnen korte uitleg van hoe en wat er gedaan kan worden. Toen hebben we rustig rond mogen kijken. Na een paar vragen hebben we toch gestart met een paar proeftekeningen en langzaam kwam onze droomkeuken bij elkaar. De hoeveelheid mogelijkheden en meedenken was gewoon top. Ook luisterde ze wat wij graag zouden willen en hoe kunnen we dat realiseren. Met het voordeel voor ons dat haar kant uit viel en wij met een keuken de deur uit zijn gelopen. Dus echt complimenten!

Precies wat we nodig hadden

Voor op de camping waren wij op zoek naar een goedkopere goede keuken. En we zijn goed geholpen en waren er snel uit. Prima geholpen

Goede ervaring, duidelijke uitleg van de mogelijkheden door Mike.

Mike heeft ons top geholpen. Goede duidelijke uitleg van een ervaren verkoper. Er wordt alle tijd voor ons genomen. Alle mogelijkheden werden duidelijk uitgelegd. Tevens werd getest hoe stevig de onderdelen van de keuken zijn, zoals de scharnieren en de lade’s. Ook werden de voor en nadelen van bepaalde apparatuur uitgelegd. Niks was te veel.

Top service en klasse vakwerk!

Het advies van Dimphy was top! Er werd super met ons meegedacht. Ieder detail werd besproken. Super gezellig team met heel veel kennis. En als slotstuk heeft de monteur super werk geleverd. Top bedrijf met heel veel kunde!

Alles goed verlopen behalve communicatie bij verkoop

Bij verkoop zijn we goed geholpen maar achteraf gedurende het proces voelde we ons wat beduveld door verkeerde communicatie bij verkoop. Verder is het gehele proces qua communicatie via hoofdkantoor goed verlopen. Je krijgt tijdig berichtgeving en ook is alles duidelijk. Montage mannen waren in een woord geweldig. Zij hebben ons geholpen met de problemen waar wij tegenaan zijn gelopen door slechte communicatie bij verkoop en hebben dit ter plekke opgelost.

Prima geregeld

Goed geregeld

Top keuken, compleet geleverd en vakkundig monteerd.

Het uitzoeken en ontwerpen van de keuken in de showroom, de na controle door het hoofdkantoor. Het uitgewerkte voorbereidingen plan voor faciliteiten. De tijdige aflevering en daarbij het beoordelen van de elektro en waterleiding aansluitingen met als doel een vlekkeloze montage te realiseren. De montage van de keuken door een vakkundig en professioneel keuken monteur. Al deze stappen zijn goed en kundig communiceert vanuit Keuken concurrent. Wij zijn absoluut tevreden met het eind resultaat! Wij hebben ondervonden dat er alles aan gedaan is om de klant tevreden te maken.

Prettig geholpen

Er werd goed meegedacht

TOP!

Het uitzoeken en intekenen van de keuken verliep prima, er werd goed geluisterd naar onze wensen. We zijn geholpen door Erwin. Afspraken werden steeds helemaal nagekomen. Communicatie tussendoor prima. Montage keuken zeer precies en vakkundig door Roy. Kortom wij zijn zeer tevreden. Top ervaring en nu een prachtige keuken. 5 sterren! Fam van Haeren.

Prima keuken

Van begin tot einde op de hoogte gehouden van het beloop van het proces.

fijn geholpen

goed mee denkend. duidenlijke afspraken.

Correcte en professionele verkopers met goed advies

Nu voor de 2e keer weer een mooie keuken uitgezocht met super advies.

Positieve ervaring

Positieve ervaring. Vakkundig geholpen.

uitstekend!

We zijn uitstekend geholpen! zeer goede service, zeker aan te bevelen!

goed ontvangst en goed geholpen aan een mooie keuken

we zijn vriendelijk geholpen en een goed advies en mooie tekeningen. waardoor er snel een goed beeld kregen van de nieuwe situatie.

Super ervaring

Top team, en een vakkundige samenwerking onderling

Goed geadviseerd en uitleg gekregen van verkoop tot plaatsing. Een vakkundig, leuk en gedreven team.

Prettig

Fijne, uitgebreide showroom. Vriendelijk en deskundig personeel.

Een fantastische keuken

In eerste instantie gingen we alleen maar kijken, maar liepen naar buiten met een order voor de keuken. De reden was dat we ons vertrouwd voelden bij verkoper Mike. We zijn bijzonder tevreden over het eindresultaat. Het is echt een droomkeuken geworden, waar we inmiddels al veel plezier aan beleefd hebben en nog veel woon- en kookgenot van zullen ervaren Enige minpuntje was dat er tijdens montage weinig tijd was voor eventuele tegenslagen. De kastenwand paste namelijk niet meteen mooi tussen de wanden die we geplaatst hadden en ik kreeg weinig tijd om dit op te lossen, omdat er geen marge meegenomen was voor de montage werkzaamheden. Uiteindelijk is het echter toch snel en mooi opgelost.

TOP!! Aanrader!!

Allemaal prima, vriendelijk personeel, word netjes afgeleverd volgens afspraak. Ga zo door.

Klantvriendelijk en het juiste advies

Netjes gewerkt, correct gecommuniceerd.

Het proces hebben ze bij KeukenConcurrent goed onder controle. De tekening uitgewerkt in de showroom wordt op de technische afdeling nog een keer kritisch tegen het licht gehouden en waar nodig goede tips en correcties uitgevoerd. Duidelijk instructies voor het leidingschema en ook bij het afleveren van de goederen 1 dag voor montage wordt nogmaals door deze medewerkers gecontroleerd of de montagevoorwaarden/leiding goed (genoeg) zijn om de dag erna de keuken succesvol te plaatsen . Vriendelijke medewerkers, prettige werksfeer in huis.

top

super service en deskundige medewerkers

Prima service, prettige omgang

Er wordt meteen tijd voor je vrijgemaakt en er wordt uitgebreid tijd genomen om alles goed op orde te krijgen. Roel bedankt

TOP!!! Ga zo door.

AANRADER!!! Goede service en alles volgens afspraak.

Nijmeegseweg 4

5916 PT Venlo

Over KeukenConcurrent Venlo

In ons filiaal Keukenconcurrent Venlo bent u van harte welkom om u te laten inspireren voor uw nieuwe keuken tegen de beste prijs. De keuze is groot en we helpen u graag bij het samenstellen van de door u gewenste keuken. Maar ook na de aankoop staan we voor u klaar met onze service medewerkers die u graag helpen met uw vragen of eventuele klacht. Ook als u tevreden bent horen we graag uw ervaringen. Deze kunt u delen door bijvoorbeeld het plaatsen van een review of beoordeling. Daar helpt u ons maar ook uw mede consumenten verder mee!

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.