GOed

Ongelukkig omdat het bedrijf wat alle voorwerk zou moeten doen het liet afweten . Maar over jullie ben ik tevreden .

Klantvriendelijk

Alles ging goed. Van het bestellen tot het zetten van de keuken. Goede monteur. Alleen jammer dat ze het karton en piepschuim niet meenemen.

Eerste keukenzaak die we bezochten en meteen raak!

We gingen op een zondagmiddag naar binnen om ons vrijblijvend te oriënteren. Anderhalf uur later gingen we naar buiten met een complete en gedetailleerde schets. Die schets staat hier nu in werkelijkheid in huis en we zijn meer dan tevreden. Voor de gemoedsrust hebben we nadien nog twee andere keukenzaken bezocht, maar in beide gevallen stonden we binnen een kwartier alweer buiten. Attente en geconcentreerde mensen in de winkel, zonder opdringerig te worden. Heel goed!

Machtig!

Kan niet anders zeggen dat alles gewoon top is. Van begin tot eind. Ik ben superblij met mijn keuken, nu eindelijk de ruimte van vele kastjes en werkoppervlak wat ik echt tekort kwam met het oude kleine blokje. Echt 5 sterren van mij!!

Professioneel

Vriendelijk en behulpzaam Er moet nog 1 probleem opgelost worden, dit is in afwachting nu Ga ervan uit dat dit geen probleem zal worden

echte super geholpen prima comunicatie

we konden snel terecht en zijn prima geholpen en de communicatie via de mail verliep helemaal top.

Gewoon fantastisch!

Supervriendelijke mensen, top advies! Het uitzoeken en kopen van mijn nieuwe keuken was zo gepiept! De inmeter was ook heel vriendelijk dus ik kan niks negatiefs bedenken

Goede service. Vriendelijk geholpen.

Super vriendelijk en professioneel!

Binnen no time een mooie keuken ontworpen. Precies naar wens. Er werd fijn meegedacht met ons om het zo mooi en praktisch mogelijk te maken!

Zeer netjes en correct geadviseerd. Hij luisterde goed naar onze wensen

Super!!

Prima! Zowel gesprekken, advies, levering als plaatsing TOP geregeld.

Hele traject is door KC op een prima manier ingevuld. Goed ingeleefd in de wensen van ons, die vertaald naar een gave tekening met dito keuken. Het uiteindelijke resultaat is TOP!

Uitmuntend

Vriendelijk Luisterend oor Deskundig

Transparant, Eerlijk, De TIJD voor je nemen, snelle reacties, met je meedenken,

Transparant, Eerlijk, De TIJD voor je nemen, snelle reacties, met je meedenken,

Heb in middels 2 de keuken en altijd hun afspraken na gekomen

zeer tevreden

zeer goed geholpen, ondanks corona

Goede adviezen en meedenken

Er werd alle tijd genomen (tot ver na sluitingstijd zelfs) om de ultieme keuken samen te stellen. Het advies was erg goed en de prijs zeer goed. We zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat

onze ervaringen zijn prima

alles goed verlopen

Mooie degelijke keuken en mooi afgewerkt

Is inmiddels onze tweede keuken van keukencurrent zijn zeer tevreden over de aankoop en komen hun afspraken goed na fam van diepen uit Venray

Werd goed geholpen !

Zeer positief !

Prima geregeld

De levering verliep heel soepel. Het installeren van de keuken ging erg goed en we hadden veel vertrouwen in de installateur. Helaas was de kast waarin de bora zat niet voorzien van een complete achterzijde en was er een kleine beschadiging aan de onderkant van deze kast, waardoor nalevering nog nodig is.

Kundig

Netjes en kundig geholpen

Goed advies, vriendelijke service en ruime keuze!

Keukenconcurrent is de eerste en nige keukenwinkel waar wij zijn geweest. De keuken die we hebben uitgezocht is onze droom keuken, dus waarom verder kijken? Keukenconcurrent heeft ruime keuze in álles, van kleuren tot kastgreepjes en van ovens tot kranen. Voor ieder wat wils. De service is prima en je wordt uitstekend geadviseerd.

volledige aandacht voor mijn wensen

Alles wordt duidelijk uitgelegd, meedenken, volledig attent. Alleen de 3D-foto was op de dag jammer niet beschikbaar, moet een vervolgverzoek doen via e-mail

Nijmeegseweg 4

5916 PT Venlo

Over KeukenConcurrent Venlo

In ons filiaal Keukenconcurrent Venlo bent u van harte welkom om u te laten inspireren voor uw nieuwe keuken tegen de beste prijs. De keuze is groot en we helpen u graag bij het samenstellen van de door u gewenste keuken. Maar ook na de aankoop staan we voor u klaar met onze service medewerkers die u graag helpen met uw vragen of eventuele klacht. Ook als u tevreden bent horen we graag uw ervaringen. Deze kunt u delen door bijvoorbeeld het plaatsen van een review of beoordeling. Daar helpt u ons maar ook uw mede consumenten verder mee!

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.