zeer tevreden

zeer goed geholpen, ondanks corona

Goede adviezen en meedenken

Er werd alle tijd genomen (tot ver na sluitingstijd zelfs) om de ultieme keuken samen te stellen. Het advies was erg goed en de prijs zeer goed. We zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat

onze ervaringen zijn prima

alles goed verlopen

Mooie degelijke keuken en mooi afgewerkt

Is inmiddels onze tweede keuken van keukencurrent zijn zeer tevreden over de aankoop en komen hun afspraken goed na fam van diepen uit Venray

Werd goed geholpen !

Zeer positief !

Prima geregeld

De levering verliep heel soepel. Het installeren van de keuken ging erg goed en we hadden veel vertrouwen in de installateur. Helaas was de kast waarin de bora zat niet voorzien van een complete achterzijde en was er een kleine beschadiging aan de onderkant van deze kast, waardoor nalevering nog nodig is.

Kundig

Netjes en kundig geholpen

Goed advies, vriendelijke service en ruime keuze!

Keukenconcurrent is de eerste en nige keukenwinkel waar wij zijn geweest. De keuken die we hebben uitgezocht is onze droom keuken, dus waarom verder kijken? Keukenconcurrent heeft ruime keuze in álles, van kleuren tot kastgreepjes en van ovens tot kranen. Voor ieder wat wils. De service is prima en je wordt uitstekend geadviseerd.

volledige aandacht voor mijn wensen

Alles wordt duidelijk uitgelegd, meedenken, volledig attent. Alleen de 3D-foto was op de dag jammer niet beschikbaar, moet een vervolgverzoek doen via e-mail

Goed tot zeer goed

goed tot zeer goed

Geweldige service.

Wij hebben in Venlo bij Keukenconcurrent onze nieuwe keuken gekocht. Er werd heel goed met ons mee gedacht en een heel goed advies gekregen. Met als eindresultaat een prachtige keuken voor een betaalbare prijs. In de winkel hebben ze een duidelijke tekening gemaakt. Ze kwamen daarna thuis inmeten. Daarna werden de juiste maten nog in de tekening verwerkt. We hebben inmiddels de keuken ontvangen en die was helemaal compleet. Er was aan de kleinste details gedacht. Ik heb de keuken inmiddels zelf geplaatst. Als timmerman kon ik dat goed zelf. Er werd een mooie handleiding voor montage mee geleverd. Tevens had ik van te voren enkel mails mogen ontvangen met daarin de link naar de filmpjes over het afleveren en montage van de keuken. Super service. Daarom wil ik Keukenconcurrent en Mandenmakers keukens hartelijk bedanken. Topbedrijf.

keurig geholpen en prima advies gegeven.

We zijn in een woord helemaal tevreden

Positieve ervaring met levering en montage

De levering ging volgens afspraak. De bezorgers hebben alles netjes geleverd. En zeer vriendelijke bezorgers. De montage is ook perfect uitgevoerd. Heel kundige en vriendelijk man die de keuken geplaatst heeft. Het enige probleem zat in de uitgang naar buiten van de afzuigkap. Maar dat is gemeld aan keukenconcurrent en ik ben in afwachting van hun reactie cq oplossing

Wij zijn netjes geholpen! Goede service. We hebben nu een mooie keuken staan.

Zeer vriendelijk en goede informatie gekregen

Zeer vriendelijke jonge dame die ons goede en deskundige informatie gaf.

Xxx

Xxx

Zeer fijn geholpen

Alle tijd word er genomen om een keuken uit te zoeken zoals jij hem wilt. Zeer vriendelijk

Goed en klantvriendelijk

Er werden werkbladen met de verkeerde maten afgeleverd, en ook andere onderdelen waren niet juist of volledig, maar naar enkele weken is dat bijgewerkt worden zonder problemen. Dit had bij jullie in de administratie niet mogen gebeuren. Feedback gebeurd normaal anonym, dus zonder naam de noemen.

Mike is een super goede verkoper . Goed advies gekregen , en goede tips.Hij neemt ook de tijd om zo goed mogelijk te helpen.

zeer goed

goede en nette behandeling

Goed geluisterd naar de wensen van de klant, helder en duidelijk

Mogelijkheden en onmogelijkheden zijn goed doorgesproken. Bovendien is zeer creatief meegedacht met oplossingen voor een optimale indeling van de keuken.

Snelle service. Goed en correct afgehandeld

Snelle service. Goed en correct afgehandeld.

Geweldig geholpen en mijn probleem heeft opgelost welk het filiaal niet wilde begrijpen.

Nijmeegseweg 4

5916 PT Venlo

Over KeukenConcurrent Venlo

In ons filiaal Keukenconcurrent Venlo bent u van harte welkom om u te laten inspireren voor uw nieuwe keuken tegen de beste prijs. De keuze is groot en we helpen u graag bij het samenstellen van de door u gewenste keuken. Maar ook na de aankoop staan we voor u klaar met onze service medewerkers die u graag helpen met uw vragen of eventuele klacht. Ook als u tevreden bent horen we graag uw ervaringen. Deze kunt u delen door bijvoorbeeld het plaatsen van een review of beoordeling. Daar helpt u ons maar ook uw mede consumenten verder mee!

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.