Alles is heel goed geregeld.

KeukenConcurrent steekt er met kop en schouders boven uit .

Ben i.v.m. de aanschaf van een nieuwe keuken bij verschillende bedrijven langs geweest maar die kunnen niet tippen aan de service en klantgerichtheid van Keukenconcurrent .Ben zeer te spreken over de vertegenwoordiger , de bezorgers en de monteur die werkelijk goed werk heeft geleverd . Chapeau .

Helemaal top

Op alle vragen antwoordt gekregen en goede advies

100 % in orde

uitstekende geleverd gekregen.

Hele goede service

Met een idee voor een nieuwe keuken bij de keukenconcurrent in Wateringen geweest en binnen 2 uitgebreide gesprekken met Rudy was alles geregeld. Fijne winkel, flinke korting, goede service en erg benieuwd naar het eindresultaat!

goed en vakkundig geholpen

Goede communicatie, scherpe prijs, perfecte montage

Goede communicatie, scherpe prijs, perfecte montage

Zeer goede service en een mooie keuken

Wij hebben een nette en service gerichten uitleg gekregen daar na goede communicatie over plaatsen en levering de monteur die kwam plaatsen zeer professioneel en klantvriendelijk Wij zijn heel tevreden met eind resultaat wij hopen dat kleine aanpassing die nog gedaan moet worden ook niet te lang op zich laat wachten Als dat ook goed verloopt zeggen wij zeker 5 sterren

Goede medewerking en meedenkend wat men wil.

zeer goede en duidelijke benadering en service

duidelijk en goed, ook de bevestiging via de email is heel duidelijk

Goed bedrijf, goede de werknemer.

Was geweldig maak veel tijd voor ons. Hele goede werknemer Cees. Aanrader om daar tekopen.

Na wat strubbelingen een goede ervaring

Vriendelijke personeel en oplossingen genoeg top !!!

Deskundig en gemoedelijk , voelden ons direct thuis .

Goed en correct op afspraak geholpen.

Wij zijn door de verkoper op zeer correcte wijze geholpen. Eerst even rondkijken en daarna met een kop koffie alles uitgelegd en de keuken samengesteld. Hij heeft echt de tijd voor ons genomen. We hebben niet het gevoel dat het zo snel mogelijk verkopen en wegwezen was. Over de kwaliteit van de keuken kan ik nog niets zeggen omdat deze nog niet geleverd is.

Heldere communicatie, alles uitgevoerd zoals afgesproken

Alles is prima verlopen, wij hebben nu een mooie nieuwe keuken in onze school.

de verkoper moet beter naar de klant luisteren, maar de na service is prima.

Op goed advies van de verkoper hebben wij een aantal wensen van onze kant aan gepast waar achteraf toch wat teleurstelling over is. Helaas is de service monteur ook twee maal terug geweest door fouten bij de levering, maar deze heeft alles super opgelost.

Prima geholpen. Ruime kennis van de mogelijkheden

In september een keuken gekocht bij KeukenConcurrent Wateringen. We zijn daar geholpen door Rudy die ons professioneel helpt, aangeeft wat de beste opties zijn en waar we op moeten letten.

een topper

een zeer goede ervaring gehad met vestiging wateringenen tot koop overgegaan

Geweldige keuken van idee tot oplevering!

In mei van 2019 de keuken besproken en in een lange sessie geheel uitgewerkt. Omdat de keuken geplaatst zou worden in een nieuwbouwhuis dat pas in 2020 zou worden opgeleverd was de lange periode ertussen nog wel spannend. Het nieuwe contact met de Keukenconcurrent was echter erg prettig en er kon nog zeer veel (alles eigenlijk maar dat was niet de bedoeling) worden gewijzigd. Was ons daarna erg beviel was de gehele communicatie rond de levering, plaatsing en afwerking. Helder, op tijd en professioneel. De keuken is geplaats zoals wij wilden. Ook de service na levering was goed. Het sifon zat net niet goed, maar was na een melding binnen een dag verholpen.

Op een paar foutjes na een goed bedrijf met een goed product.

De verkoper Rudy Satter in Wateringen is een perfecte verkoper, denkt mee, laat alles zien, geeft adviezen op maat en probeert van alles te regelen om tot een goed eindproduct te komen en heeft bovendien een perfecte humor. Helaas was één van de geleverde aanrecht bladen niet op de goede maat en blokkeerde de Quooker kraan ons keuken raam. Na 4 weken wel alles netjes verholpen. Twee nieuwe aanrechtbladen en de vaarwasser en spoelbak onderkast een stukje opgeschoven zodat het raam weer open kan. Perfect geregeld dus. We zijn zeer tevreden met onze keuken met als topper de Bora inductie kookplaat, Kunnen we iedereen aanraden.

positief

Alleen de tijdsblok voor het inmeten mag wel korter zijn bijvoorbeeld 2 uur of dat de inmeter een uur van te voeren belt.

Goed advies en ruim de tijd voor de klant!

Jullie kwamen heel goed op en alles eerst geregeld.

Zeer vriendelijke verkoper goed advies en dacht met mee . nog nooit zo goed geholpen in een winkel als bij jullie. Rudy bedankt .

s Gravenzandseweg 27

2291 PE Wateringen

Over KeukenConcurrent Wateringen

Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.